تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی میگی خودت خیلی باحالی وقتی کسی کاری نمیکنه من چکار کنم؟تنهایی چه کاری از من ساختس؟ راستییییییییی الان یادم افتاد تو رو رو صندلی داغ نشوندم اماده ای؟استارتشو بزنم؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی کسی کاری نمیکنه من چکار کنم؟تنهایی چه کاری از من ساختس؟راستییییییییی الان یادم افتاد تو رو رو صندلی داغ نشوندم اماده ای؟استارتشو بزنم؟ من قبلا صندلی داغ داشتم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من قبلا صندلی داغ داشتم تو قسمت صندلی داغ کامیها؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ تو قسمت صندلی داغ کامیها؟ نه ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ نه ... پس فردا برات استارتشو میزنم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ پس فردا برات استارتشو میزنم کیه که جواب بده 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ داوود راستی این همه بچه های کامپیوتر زیادن مال اونا رو بزن 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بر دوستان عزیز کامپیوتری....... دوستان ما توی تالار برق هرچند وقت یک بار یک گفتکوی هفته میزاریم این دفعه موضوعمون شبکه های WLAN هست . از اونجا که این موضوع به رشته کامپیوتر هم مرتبط هست خوشحال میشیم شما عزیزان هم توی بحث خودمون داشته باشیم ........ اینم لینکش : گفتگوی هفته دهم : شبکه های محلی بیسیم ( Wireless LAN) 4 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها......منم کامپیوتریم. [h=1]بچه های کامپیوتر تا گوششون رو نگرفتم بیاند اینجا![/h] خشونت چرا؟با ملاطفت همچی حل میشه. 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دوستان جرات دارید بیاید بگید نمره های دروس تخصصیتون این ترم چند شد من فعلا برنامه سازی سیستم 17.6 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ استارت اين تاپيكو نيگاااااااااااا چقدرم كه ما حساب برديم:دي 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ ایول معدلم ترکید این ترم / 15.6 / باید کل شهر رو شیرینی بدم با این انتخاب واحدی که کردم ترم بعد حالمو جا میارن 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بازم این بچه های کام بی حوصله انننننن !!!! عجب روزگاری داریمااااا! چراااا اینجا رونق ندارههههههه!!! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بازم این بچه های کام بی حوصله انننننن !!!! عجب روزگاری داریمااااا! چراااا اینجا رونق ندارههههههه!!! واقعااا چرااا البته خودمم یکی از اون بی حوصلهام 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ واقعااا چرااا البته خودمم یکی از اون بی حوصلهام تو دیگه چرا بی حوصله ای؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ تو دیگه چرا بی حوصله ای؟؟؟؟ :ws52: 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ :ws52: بابا شما که کاربر فعالین جمع کنین بچهارو کمی بحرفیم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بابا شما که کاربر فعالین جمع کنین بچهارو کمی بحرفیم بله کاری داشتین؟ چی شده.چی شده؟ سلام. عیدتون مبارک. هر روزتان نوروز .نوروزتان پیروز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده