Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینم واس من : در حال انجام دادن پروژه و گوش دادن به موزیک و ریلکسیشن در هال : 15 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بخاطر تو رفتم تو پی سی....شرمنده دیگه...این پی سی مال اهل بوغه... مال 11 سال پیشه! :smiley (18): یادت باشه....اولین عکسو من گذاشتم! :دی البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. واااااااااااای؛ میسیییییییییییی مریم جونم؛ یکم از مریم یاد بگیرید:w00: آبروم میره! :w00: یعنی اینقدر افتضاحه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اخه ادمو به چه کارایی وادار میکنیدا 16 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: ونوس خودت بذار ببینیم....:167: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتم تازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این هم عکس کامپیوتر من. ولی خداییش چند وقته منظمه ولی کار خودم نیست 13 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من روم نمیشه بزارم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آره خب! خب تمیزش کن؛ آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: ونوس خودت بذار ببینیم....:167: منم میذارم:banel_smiley_52: من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتمتازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: همینو بگو من روم نمیشه بزارم:icon_pf (34): وای خدای من :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتمتازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: برو آقا....رو میزاتون گرد و غبارم نی....معلومه زودی رفتید همه جارو تمیز کردید....این بهرامم دستش درد نکنه....داره پروژه انجام میده ولی ماشین حسابش بستست! همتون یه ریگی به کفشتون هست....:w00: آقا اینجارو ببندید تا کار به خینو خین ریزی نکشیده.... :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ شانس آوردم تو اتاق خودم نبودم :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید یکی از عکسارو اشتباهی گذاشته بودم ویرایش شد. ولی من کاری که کردم جاجا کردن عکسام بود. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یو اس بیم کووو!!!!!!!؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ برو آقا....رو میزاتون گرد و غبارم نی....معلومه زودی رفتید همه جارو تمیز کردید....این بهرامم دستش درد نکنه....داره پروژه انجام میده ولی ماشین حسابش بستست! همتون یه ریگی به کفشتون هست....:w00: آقا اینجارو ببندید تا کار به خینو خین ریزی نکشیده.... :brodkavelarg: هر روز گرد گیری میکنم:w00: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ شانس آوردم تو اتاق خودم نبودم :smiley (18): بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟ اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ ببخشید یکی از عکسارو اشتباهی گذاشته بودم ویرایش شد. ولی من کاری که کردم جاجا کردن عکسام بود. بلی...بلی.... یکم مرتب کردن میزو یه گرد گیری مختصر میزو تمیز کردن مانیتورو باز کردن کیبوردو.... یو اس بیم کووو!!!!!!!؟:icon_pf (34): حالا تو با بلوتوث بفرست...ما قبولش داریم... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ صاحاب تاپیک خودش چرا نذاشته من تو اون یکی تاپیک گذاشته بودم، همونو میذارم 11 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ منم روم نمیشه بذارم میترسم ببینین فرار کنین..چون هر چی که فکرشو بکنین روی این میز بدخت من هست 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ بلی...بلی.... یکم مرتب کردن میزو یه گرد گیری مختصر میزو تمیز کردن مانیتورو باز کردن کیبوردو.... حالا تو با بلوتوث بفرست...ما قبولش داریم... کامپیوترم بلوتوث نداره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ اولا به تو چه ؟ ثانیا خب داشتم با اکسل انجام میدادم، ثالثا هر چن دیقه یه بار انجمنو چک میکنم رابعا الان کارم تموم شده زود بم بگو خسته نباشید خامساً تو معتادی معتاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده