Artaria 13629 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اینم واس من : در حال انجام دادن پروژه و گوش دادن به موزیک و ریلکسیشن در هال : 15
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 بخاطر تو رفتم تو پی سی....شرمنده دیگه...این پی سی مال اهل بوغه... مال 11 سال پیشه! :smiley (18): یادت باشه....اولین عکسو من گذاشتم! :دی البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. واااااااااااای؛ میسیییییییییییی مریم جونم؛ یکم از مریم یاد بگیرید:w00: آبروم میره! :w00: یعنی اینقدر افتضاحه
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: ونوس خودت بذار ببینیم....:167:
shaden. 18583 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتم تازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: 7
vahid88 9651 ارسال شده در 18 آبان، 2011 این هم عکس کامپیوتر من. ولی خداییش چند وقته منظمه ولی کار خودم نیست 13
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آره خب! خب تمیزش کن؛ آقا این قبول نیست...همه یا میزشونو تمیز کردن یا رفتن یجایی که تمیزتر از میزشونه....من همینجا رسماً اعتراض خودمو اعلام میکنم!:w00: ونوس خودت بذار ببینیم....:167: منم میذارم:banel_smiley_52: من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتمتازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: همینو بگو من روم نمیشه بزارم:icon_pf (34): وای خدای من :icon_pf (34):
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 من تازه رسیدم خونه همون شکلی که بود عکس گرفتمتازشم مگه قراره رو میز شلوغ باشه:w00: برو آقا....رو میزاتون گرد و غبارم نی....معلومه زودی رفتید همه جارو تمیز کردید....این بهرامم دستش درد نکنه....داره پروژه انجام میده ولی ماشین حسابش بستست! همتون یه ریگی به کفشتون هست....:w00: آقا اینجارو ببندید تا کار به خینو خین ریزی نکشیده.... :brodkavelarg:
vahid88 9651 ارسال شده در 18 آبان، 2011 ببخشید یکی از عکسارو اشتباهی گذاشته بودم ویرایش شد. ولی من کاری که کردم جاجا کردن عکسام بود. 1
shaden. 18583 ارسال شده در 18 آبان، 2011 برو آقا....رو میزاتون گرد و غبارم نی....معلومه زودی رفتید همه جارو تمیز کردید....این بهرامم دستش درد نکنه....داره پروژه انجام میده ولی ماشین حسابش بستست! همتون یه ریگی به کفشتون هست....:w00: آقا اینجارو ببندید تا کار به خینو خین ریزی نکشیده.... :brodkavelarg: هر روز گرد گیری میکنم:w00:
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 شانس آوردم تو اتاق خودم نبودم :smiley (18): بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟ اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ ببخشید یکی از عکسارو اشتباهی گذاشته بودم ویرایش شد. ولی من کاری که کردم جاجا کردن عکسام بود. بلی...بلی.... یکم مرتب کردن میزو یه گرد گیری مختصر میزو تمیز کردن مانیتورو باز کردن کیبوردو.... یو اس بیم کووو!!!!!!!؟:icon_pf (34): حالا تو با بلوتوث بفرست...ما قبولش داریم...
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آبان، 2011 صاحاب تاپیک خودش چرا نذاشته من تو اون یکی تاپیک گذاشته بودم، همونو میذارم 11
Hossein.B 3666 ارسال شده در 18 آبان، 2011 منم روم نمیشه بذارم میترسم ببینین فرار کنین..چون هر چی که فکرشو بکنین روی این میز بدخت من هست 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 18 آبان، 2011 بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ بلی...بلی.... یکم مرتب کردن میزو یه گرد گیری مختصر میزو تمیز کردن مانیتورو باز کردن کیبوردو.... حالا تو با بلوتوث بفرست...ما قبولش داریم... کامپیوترم بلوتوث نداره:icon_pf (34): 1
Artaria 13629 ارسال شده در 18 آبان، 2011 بیا...بازم اومد...آقا... تو چرا ماشین حسابت بستست داری پروژه انجام میدی؟اصلاً تو که داری پروژه انجام میدی تو انجمن چیکار میکنی؟ اولا به تو چه ؟ ثانیا خب داشتم با اکسل انجام میدادم، ثالثا هر چن دیقه یه بار انجمنو چک میکنم رابعا الان کارم تموم شده زود بم بگو خسته نباشید خامساً تو معتادی معتاد 1
ارسال های توصیه شده