Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یه خنده که این همه تشکر نمیخواست! 23 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ميلاد تو هميشه به من اعتماد به نفس ميدي!! :ws28: 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم میز منه... وضعیت میز کاملا طبیعیه بدون دستکاری! قابل توجه بعضیا... منتها اثری از کامپیوتر نیست ازش... وقتی طراحی میکنم میبندمش میذارمش پائین! اون ماشینم عشقه منه ازش تو طراحی هام الهام میگیرم! :w58: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ میگم میخوای برو درکنار موس و فلش صورتی! یه برچسب صورتی واسه دکمه های کیبورد و یه هدفون صورتی و یه میز کار کوچیک صورتی هم بگیر تا دیگه چیز صورتی نمونده باشه ست لپتاپ کنی!! اممم اتفاقاً اونارم دارم!!! جز میزش!!!تازشم اون فلش نیست بلوتوث موسمه اما خوب قرار نشد که همه رو بریزم رو مبل.اونایی که استفاده کردم گرفتم :4chsmu1: حسووووووووووود صورتی که خوبه که چی کار به بچه داری منم صورتی می خواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام الهیی فدات بششششششششششم :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بعد از کلی تلاش اون پنجره ی مسنجر هم میناست (mini) 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که میز کاری ندارممممهمینهههه :4chsmu1: این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس اینجا کلیک کنید.اندازه واقعی عکس 1270x952است. وای اینا چه مامانین ... خوشم نیومد. 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم میز منه... وضعیت میز کاملا طبیعیه بدون دستکاری! قابل توجه بعضیا... منتها اثری از کامپیوتر نیست ازش... وقتی طراحی میکنم میبندمش میذارمش پائین! اون ماشینم عشقه منه ازش تو طراحی هام الهام میگیرم! ولم كننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:brodkavelarg: :w589: 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم میز منه... وضعیت میز کاملا طبیعیه بدون دستکاری! قابل توجه بعضیا... منتها اثری از کامپیوتر نیست ازش... وقتی طراحی میکنم میبندمش میذارمش پائین! اون ماشینم عشقه منه ازش تو طراحی هام الهام میگیرم! :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بعد از کلی تلاش اون پنجره ی مسنجر هم میناست (mini) نخیر تو تخلب کردی قبول نیست :ws3: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ا .... اینو ...........:w645: چایی خرماشو وای میلادجون من بذار نقل قول بگیرم استکون چاییشو با خرما خودشم چی کارش داریم بچه رو :w00: صداقت داشته بدون اینکه دست به چیزی بزنه و تمیز کنه عکس گرفته! من که میدونم همتون کلی مرتب کردید بعد عکس گرفتید :w00: :دی 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اممم الهیی فدات بششششششششششم :aghosh: :icon_redface: 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چی کارش داریم بچه رو :w00:صداقت داشته بدون اینکه دست به چیزی بزنه و تمیز کنه عکس گرفته! من که میدونم همتون کلی مرتب کردید بعد عکس گرفتید :w00: :دی نه بوخودا من دست نزدم 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بعد از کلی تلاش اون پنجره ی مسنجر هم میناست (mini) اوهو .. چه مرتب 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم میز منه... وضعیت میز کاملا طبیعیه بدون دستکاری! قابل توجه بعضیا... منتها اثری از کامپیوتر نیست ازش... وقتی طراحی میکنم میبندمش میذارمش پائین! اون ماشینم عشقه منه ازش تو طراحی هام الهام میگیرم! جیمی؟ماشین بازی میکنی؟عزیزم شما دیگه سن بابای منو دارییی زشتههههههههه بعد از کلی تلاش اون پنجره ی مسنجر هم میناست (mini) آخیییی چه یجوری همه چیز صافهه! وای اینا چه مامانین ... خوشم نیومد. دلتم بخواددددد :w00: 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ولم كنننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن:brodkav elarg: __________ بیچاره اون کسی که تو رو بگیره! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم بدون تقلب...موقعی که داشتم ماکت می ساختم 18 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چی کارش داریم بچه رو :w00:صداقت داشته بدون اینکه دست به چیزی بزنه و تمیز کنه عکس گرفته! من که میدونم همتون کلی مرتب کردید بعد عکس گرفتید :w00: :دی تو چرا خودت نمیذاری؟:guntootsmiley2: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ آخیییی چه یجوری همه چیز صافهه! :w00: می گم که کلی تلاش کردم مرتبش کردم :ws28: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بیچاره اون کسی که تو رو بگیره! :banel_smiley_4: خو زوركي كه نيستش كههههههههه اینم بدون تقلب...موقعی که داشتم ماکت می ساختم مهنازييييييييييييييييي :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم بدون تقلب...موقعی که داشتم ماکت می ساختم ای جانم اینجارو نیگاش کن :ws28: یکی بره میلادو صدا کنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده