hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ از ترس میمیرم ولی 100% سوار میشم منم سواااار میشششششم:shad: لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ جالب بود..... برعکس سازه های کشور ما.... اگر من یه روز رئیس جمهور این مملکت بشم اولین کاری که میکنم دستور میدم برج میلاد رو با خاک یکسان بکننن ! واقعا نمیدونم خودشون خجالت نمیکشن اون اول که مبخواستن بسازنش گفته شد که دومین برج بلند مخابراتی جهانه وقتی ساختنش مقامش شد چهارم ! کلا هیچ خاصیتی هم نداره و فقط مثله چوب خشک وسط یه شهره.. وقتی بخوان یه پروژه کلان اجرا بکنن باید پروژه ای باشه که در حد و شان پایتخت یک کشوری با 2500 سال فرهنگ مدون باشه. 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ جالب بود..... برعکس سازه های کشور ما.... اگر من یه روز رئیس جمهور این مملکت بشم اولین کاری که میکنم دستور میدم برج میلاد رو با خاک یکسان بکننن ! واقعا نمیدونم خودشون خجالت نمیکشن اون اول که مبخواستن بسازنش گفته شد که دومین برج بلند مخابراتی جهانه وقتی ساختنش مقامش شد چهارم ! کلا هیچ خاصیتی هم نداره و فقط مثله چوب خشک وسط یه شهره.. وقتی بخوان یه پروژه کلان اجرا بکنن باید پروژه ای باشه که در حد و شان پایتخت یک کشوری با 2500 سال فرهنگ مدون باشه. سوال چیزه دیگه ای بود شما خودشو ناراحت نکن برای فشار خونت خوب نیست من سوار میشم خیلی حال میده لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نظر بدید: شما بودید سوار میشدید؟ نههههههههههههههههه نه که بترسما .... هم پولم نمیرسه .... و هم سوار چرخ و فلک که میشم حالم بد میشه ... اینا که جای خودشونو دارن :confused: یه کلیپ دیدم دو تا ایرانی سوار شده بودن ... یکی هی فحش میداد و مسخره میکرد .... اونیکی همش گیر داده بود به پیر و پیغمبر که نجاتش بدن 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ اوهوووووووووووووووووووووووووووووم عاشخ اينجور چيزام! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ از ترس میمیرم ولی 100% سوار میشم دقیقا :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ عکسه اولو دیدم یک لحظه فک کردم برج میلاده!! بعد رفتم پایین تر.......... من که سوار میشم :shad: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده