alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ مجددا تصاویر آپلود شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظر بدید: شما بودید سوار میشدید؟ 15 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ عکسها دیده نمیشن یعنی خبری نیست لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من که میبینم شما هم مثل یکی دیگه از دوستان عکسا رو از تو ایمیلتون کپی کردید سایتی که ازش دارید این ایمیل ها رو دریافت میکنید عکساشو قفل کرده و اجازه کپی نمیده در جاهای دیگه علت اینکه خودتون میتونید ببینید اینه که این مرورگری که دارید باهاش این تاپیکو میبینید احتمالا همون مرورگریه که توش ایمیل هاتونو چک کردید برا همین میتونید عکسا رو ببینید ....... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سپیده عکسا رو سیو کم....با آپلودسنتر خودمون آپ کن دوباره...اون موقع حله 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سپیده عکسا رو سیو کم....با آپلودسنتر خودمون آپ کن دوباره...اون موقع حله اکثرا عکس رو نمیشه سیو هم کرد ...... درواقع یه جورایی ماهیت عکس بودن ازش گرفته میشه ......... تمام آدرس هایی که این دوستمون گذاشته تا اونجایی که من فهمیدم از این نوعه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شما هم مثل یکی دیگه از دوستان عکسا رو از تو ایمیلتون کپی کردید سایتی که ازش دارید این ایمیل ها رو دریافت میکنید عکساشو قفل کرده و اجازه کپی نمیده در جاهای دیگه علت اینکه خودتون میتونید ببینید اینه که این مرورگری که دارید باهاش این تاپیکو میبینید احتمالا همون مرورگریه که توش ایمیل هاتونو چک کردید برا همین میتونید عکسا رو ببینید ....... علت دیکه ش اینه که کسی نمیتونه ایمیل دیگری رو از یه سیستم دیگه ببینه البته اگه از روی ایمیل باشه لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ علت دیکه ش اینه که کسی نمیتونه ایمیل دیگری رو از یه سیستم دیگه ببینه البته اگه از روی ایمیل باشه اگر آدرس عکس درست باشه میشه دیدش وقتی کپی میشه ولی اینا نه .......:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یعنی اگه من همون ادرسی که وقتی ایمیل بازه از مرور گر بذارم میشه دید ؟ یا منظورت ادرس اصلی عکس هست ؟ لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یعنی اگه من همون ادرسی که وقتی ایمیل بازه از مرور گر بذارم میشه دید ؟ یا منظورت ادرس اصلی عکس هست ؟ اگر آدرس عکس باشه میشه یعنی قفل نشده باشه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اسپم بسه درباره عکس و برج نظر بدید:rose: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ به نظرت چه خبره؟؟:ws2: واستا فک کنم.... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اسپم نبود توضیح بود ........ وحشتناک بود اون صندلیا ! 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظر بدید: شما بودید سوار میشدید؟ بهله...بهله... سوار میشدم... چرا نه....دوست داشتم.... 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ به نظر من از ذره ذره فضای برجش خوب استفاده کرده با بالای برج میلاد خودمون مقایسه کنید.... :rose: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شما بودید سوار میشدید؟ از ترس میمیرم ولی 100% سوار میشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده