Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چسبیدن بیشتر حال میده ولی تسلسل لازمه >>>> لمس>>> چسب >>>>> تمام 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ یکی دوست داشته باشه همش تو نقش های فرد باشه چی؟ مثلا اینجا سابع دیگه نابوده مگه به دوست داشتنه؟ یهو دوست داشت نفر ثانی باشه نمیشه که هرنقشی طرف دلش خواست بهش بدن...مجبوره یا نباشه یا زوج باشه اصلا نفش فرد زشته...اَخه...خوب نی واسه نفر سابع هم یه ثامنی پیدا میشه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ولی تسلسل لازمه >>>> لمس>>> چسب >>>>> تمام اون تمامت منو کشته 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چسبیدن بیشتر حال میده اون تمامت منو کشته :ws28: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مگه به دوست داشتنه؟ یهو دوست داشت نفر ثانی باشه نمیشه که هرنقشی طرف دلش خواست بهش بدن...مجبوره یا نباشه یا زوج باشه اصلا نفش فرد زشته...اَخه...خوب نی واسه نفر سابع هم یه ثامنی پیدا میشه خب هی نقش هاشونو عوض میکنن دیگه! سابع میره باثالث ثانی میره خامس سپیده جان الان رسما اخراج میشم فعلا که ما مجردها داریم از فردیت دفاع میکنیم! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب هی نقش هاشونو عوض میکنن دیگه! سابع میره باثالث ثانی میره خامس سپیده جان الان رسما اخراج میشم فعلا که ما مجردها داریم از فردیت دفاع میکنیم! مجبوریم از فردیت دفاع کنیم همین کارارو کردیم موندیم رو دست خودمون 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مجبوریم از فردیت دفاع کنیم همین کارارو کردیم موندیم رو دست خودمون فعلا تقیه پیش کن صداشو درنیار 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مث اینکه بی همسری ( بی شوهری) بد دردی شده ها ! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ فوايد لمس كردن همسرتان!! اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید... محققان در جریان تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که لمس کردن و یا دیدن تصویر شریک زندگی، میتواند باعث کاهش درد افراد شود. این موضوع حداقل در مورد زنان درست است. این کشف جدید که توسط روانشناسان دانشگاه کالیفرنیا حاصل شده است، اهمیت روابط اجتماعی را مورد تاکید قرار میدهد. این تحقیق بر روی 25 دختر داوطلب انجام شده است که اکثر آنها افرادی بودند که برای مدت حداقل 6 ماه، رابطهای خوب و موفق با نامزد و همسران خود داشتند. آزمایشها نشان داد در صورتی که زنان دچار یک سوختگی ملایم شوند، نگاه کردن به عکسهای نامزدهایشان سبب میشود درد کمتری حس کنند. این در حالی است که «گرفتن دستان» طرف مقابل نیز اثر یکسانی بر جای میگذارد و سبب کاهش درد میشود. «نایومی آیزنبرگر»، یکی از محققان این مطالعه گفت: «زمانی که زنان به عکسهای شریکهایشان نگاه میکنند، نسبت به زمانی که عکسهای یک شیء یا فرد غریبه را تماشا میکنند، واقعاً درد کمتری در برابر محرکهای گرما از خود نشان میدهند.» پس اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید. __________________ ------------------------------------- چه نوع سوختگی منظورشون بود وحید؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چه نوع سوختگی منظورشون بود وحید؟ بازم تو اومدی واسه سوالات سخت ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ بازم تو اومدی واسه سوالات سخت ؟؟ سواله دیگه من کلا مَرد سوالات سخت لقب دارم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سواله دیگه من کلا مَرد سوالات سخت لقب دارم بله قربان اطلاع کامل دارم مرد مخصوص سوالات سخت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ وحیدددددددددددددد الان دیدم چرا تاپیک رو پزشکی بردی بابا این لمس یه مبحث اختصاصی و جالب در روانشناسی هست جدی میگم ها . باید اونجا انتقالش میدادی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ وحیدددددددددددددد الان دیدم چرا تاپیک رو پزشکی بردی بابا این لمس یه مبحث اختصاصی و جالب در روانشناسی هست جدی میگم ها . باید اونجا انتقالش میدادی زیاد داد و قال راه ننداز نادراینجا هیچکس حرف کسی رو جدی نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چه نوع سوختگی منظورشون بود وحید؟ سوختگی درجه 3 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سوختگی درجه 3میشه تشریح کنید لطفا"؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ زیاد داد و قال راه ننداز نادراینجا هیچکس حرف کسی رو جدی نمیگیره اوکی . پس به تشریحش بپرداز که پست بالایی ازت خواسته لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ میشه تشریح کنید لطفا"؟ درجه یک مال سره درجه دو مال شکم در جه سه ماله( گن) 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ چه خبره اینجااااااااااا همه دارن از تجربیات هم پند میگیرن گویا خوب شد من رفع زحمت کردم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درجه یک مال سرهدرجه دو مال شکم در جه سه ماله( گن) بمیری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده