DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه متاهل شی دیگه فایده نداره 1
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه همه اینجا از مور مور شدن لذت میبرن جالبه واقعا! از عین سیریش چسبیدن چی؟ خواستم یکم حرفای حال بهم زنی بزنم اما ولش متاهل تو جمع هست برخورد میشه باهام 1
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه پشه کش هم جواب میده ها 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه من مشکلی ندارم فقط از اندک مزایای متاهلی گفتم متاهل شی دیگه فایده نداره چی فایده نداره ؟ 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 چی فایده نداره ؟ لمس شدن یا لمس کردن دیگه خیلی دم دسته 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 همه اینجا از مور مور شدن لذت میبرن جالبه واقعا! از عین سیریش چسبیدن چی؟ خواستم یکم حرفای حال بهم زنی بزنم اما ولش متاهل تو جمع هست برخورد میشه باهام مگه لمس شدن مساوی مور مور شدنه؟؟ نه خب چرا سیریش...توافقات زمانی، محدوده ای و .... میشه بین طرفین بسته بشه بزن بابا راحت باش همه جنبه دارن :icon_pf (34): 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 پشه کش هم جواب میده ها اینم راه کار خوبیه من مشکلی ندارم فقط از اندک مزایای متاهلی گفتم خب اگه این جوریه متاهل نشیم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 لمس شدن یا لمس کردن دیگه خیلی دم دسته اهان از اون لحاظ خیلی میخوامت سپید 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 اهان از اون لحاظ خیلی میخوامت سپید نوکرتم والا...اصلا چه معنی میده متاهلی این چیزا...اصلا چه آرامشی چی؟کی؟ کجا؟ همش که پیش همن که! باید زجر و حسرت بکشی بعد به آرامش برسی 2
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 مگه لمس شدن مساوی مور مور شدنه؟؟ نه خب چرا سیریش...توافقات زمانی، محدوده ای و .... میشه بین طرفین بسته بشه بزن بابا راحت باش همه جنبه دارن :icon_pf (34): آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 نوکرتم والا...اصلا چه معنی میده متاهلی این چیزا...اصلا چه آرامشی چی؟کی؟ کجا؟ همش که پیش همن که! باید زجر و حسرت بکشی بعد به آرامش برسی غلامم اره والا! پس مجردی تصویب شد..! برید یکم زجر بکشید 2
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش در میاد 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش میاد شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم خدایی جدی چقدر بده اگه کسی احساس مورموری و چندشی داشته باشه و اجبارا تن به هم اغوشی بده لوری مطمئن باش وقتی اجبارنباشه و علاقه و کشش واقعی باشه مورمورت نمیشه الکی هم مجبور نیستی تظاهر کنی... 2
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه یکی دوست داشته باشه همش تو نقش های فرد باشه چی؟ مثلا اینجا سابع دیگه نابوده 2
lorena 10305 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 خدایی جدی چقدر بده اگه کسی احساس مورموری و چندشی داشته باشه و اجبارا تن به هم اغوشی بده لوری مطمئن باش وقتی اجبارنباشه و علاقه و کشش واقعی باشه مورمورت نمیشه الکی هم مجبور نیستی تظاهر کنی... پس من هنوز اون کشش رو پیدا نکردم فروغ جون -18 فکر میکنم فعلا که زنده باد مجردی و بیخیال متاهلی شرعی و غیر شرعی 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش در میاد شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه یکی دوست داشته باشه همش تو نقش های فرد باشه چی؟ مثلا اینجا سابع دیگه نابوده خیلی بی ادبید شماهاااا :ws28: 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 پس من هنوز اون کشش رو پیدا نکردم فروغ جون -18 فکر میکنم فعلا که زنده باد مجردی و بیخیال متاهلی شرعی و غیر شرعی اون خط اخرت رو هستم شدید 2
ارسالهای توصیه شده