DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه متاهل شی دیگه فایده نداره 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه همه اینجا از مور مور شدن لذت میبرن جالبه واقعا! از عین سیریش چسبیدن چی؟ خواستم یکم حرفای حال بهم زنی بزنم اما ولش متاهل تو جمع هست برخورد میشه باهام 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه پشه کش هم جواب میده ها 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خب یه دست پلاستیکی بخر مشکلت حل میشه من مشکلی ندارم فقط از اندک مزایای متاهلی گفتم متاهل شی دیگه فایده نداره چی فایده نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چی فایده نداره ؟ لمس شدن یا لمس کردن دیگه خیلی دم دسته 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ همه اینجا از مور مور شدن لذت میبرن جالبه واقعا! از عین سیریش چسبیدن چی؟ خواستم یکم حرفای حال بهم زنی بزنم اما ولش متاهل تو جمع هست برخورد میشه باهام مگه لمس شدن مساوی مور مور شدنه؟؟ نه خب چرا سیریش...توافقات زمانی، محدوده ای و .... میشه بین طرفین بسته بشه بزن بابا راحت باش همه جنبه دارن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پشه کش هم جواب میده ها اینم راه کار خوبیه من مشکلی ندارم فقط از اندک مزایای متاهلی گفتم خب اگه این جوریه متاهل نشیم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ لمس شدن یا لمس کردن دیگه خیلی دم دسته اهان از اون لحاظ خیلی میخوامت سپید 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اهان از اون لحاظ خیلی میخوامت سپید نوکرتم والا...اصلا چه معنی میده متاهلی این چیزا...اصلا چه آرامشی چی؟کی؟ کجا؟ همش که پیش همن که! باید زجر و حسرت بکشی بعد به آرامش برسی 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مگه لمس شدن مساوی مور مور شدنه؟؟ نه خب چرا سیریش...توافقات زمانی، محدوده ای و .... میشه بین طرفین بسته بشه بزن بابا راحت باش همه جنبه دارن :icon_pf (34): آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نوکرتم والا...اصلا چه معنی میده متاهلی این چیزا...اصلا چه آرامشی چی؟کی؟ کجا؟ همش که پیش همن که! باید زجر و حسرت بکشی بعد به آرامش برسی غلامم اره والا! پس مجردی تصویب شد..! برید یکم زجر بکشید 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش در میاد 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش میاد شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ آره دیگه به روی خودشون نمیارن ولی مور مورشون میشه بعدشم لبخند ژکوند میزنن که جو خراب نشه توافق هم که باشه اصل مساله برای نفر سومی که اگه باشه ببینه همون عین سیریش چسبیدنه من دارم از نگاه اون شخص ثالث صحبت میکنم خدایی جدی چقدر بده اگه کسی احساس مورموری و چندشی داشته باشه و اجبارا تن به هم اغوشی بده لوری مطمئن باش وقتی اجبارنباشه و علاقه و کشش واقعی باشه مورمورت نمیشه الکی هم مجبور نیستی تظاهر کنی... 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه یکی دوست داشته باشه همش تو نقش های فرد باشه چی؟ مثلا اینجا سابع دیگه نابوده 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خدایی جدی چقدر بده اگه کسی احساس مورموری و چندشی داشته باشه و اجبارا تن به هم اغوشی بده لوری مطمئن باش وقتی اجبارنباشه و علاقه و کشش واقعی باشه مورمورت نمیشه الکی هم مجبور نیستی تظاهر کنی... پس من هنوز اون کشش رو پیدا نکردم فروغ جون -18 فکر میکنم فعلا که زنده باد مجردی و بیخیال متاهلی شرعی و غیر شرعی 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ یه شخص رابع پیدا میکنن بچسبه به شخص ثالث صدای اونم درنیاد...اونم به آرامش برسه اونوقت شخص خامس رسما له میشه 2برابر صداش در میاد شخص سادس رو گذاشتن واسه همین موقع ها دیگه یکی دوست داشته باشه همش تو نقش های فرد باشه چی؟ مثلا اینجا سابع دیگه نابوده خیلی بی ادبید شماهاااا :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ پس من هنوز اون کشش رو پیدا نکردم فروغ جون -18 فکر میکنم فعلا که زنده باد مجردی و بیخیال متاهلی شرعی و غیر شرعی اون خط اخرت رو هستم شدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده