شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ همش زیر سره خوده شقایقه آتیشو به پا میکنه در میره 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نه نمیشه نمو نه هاشو دیدم که نرسیدن هم مردش هم زنش البته تو همه چیز استثنا وجود داره بعضی ها هم زجر میکشن ولی خودشون رو راضی نشون میدناز چه نظر کسی باید زجر بکشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ از چه نظر کسی باید زجر بکشه؟؟؟ توضیح نظری نداره لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ وا!!!! وانداره لمس کردن نظریه نمیشه عملیه 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ وانداره لمس کردن نظریه نمیشه عملیه خوب منم واسه همین میگم وا! من منظورم این بود حتما نباید ازدواج کنی که به آرامش از این نوع برسی.... 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ کلا از فواید مجرد بودن همین لمس نکردنه دیگه هیشکی نیست مور مورت کنه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خوب منم واسه همین میگم وا! من منظورم این بود حتما نباید ازدواج کنی که به آرامش از این نوع برسی.... اهان از اون لحاظ اونم میشه چرا که نه تازه ارامشش هم حتما بیشتره:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ کلا از فواید مجرد بودن همین لمس نکردنه دیگه هیشکی نیست مور مورت کنه تا مور مورت نشه نمیشه دیگه چرا زندگی کنه ادم والا با این نوناشون:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اهان از اون لحاظ اونم میشه چرا که نهتازه ارامشش هم حتما بیشتره:gnugghender: :vahidrk::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اهان از اون لحاظ اونم میشه چرا که نهتازه ارامشش هم حتما بیشتره:gnugghender: منم همینو میگم دیگه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ منم همینو میگم دیگه:biggrin: ماشاا.. شما اپ تو دیت فکر میکنی ولی همه اپ تو دیت نشدن 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ماشاا.. شما اپ تو دیت فکر میکنی ولی همه اپ تو دیت نشدن هوم؟؟ نه من فقط فرضیه دادم! یعنی گفتم اینجوریش هم ممکنه! شقایق دعوات کرد نظرت عوض شد! :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ هوم؟؟ نه من فقط فرضیه دادم! یعنی گفتم اینجوریش هم ممکنه! شقایق دعوات کرد نظرت عوض شد! :biggrin: زهی خیال باطل شقی تو کل زندگیمون از گل بالاتر به من نگفته کلی گفتم 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ زهی خیال باطل شقی تو کل زندگیمون از گل بالاتر به من نگفته کلی گفتمبلهههه شوخی کردم 2 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ درسته لمس کردن به ادم ارامش میده ولی اول باید ازدواج کنی لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دعا کنیم بتونیم داماد شیم حالا.. مرسی جالب بود لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اوف اوف برو عقب چندشم شد... حالا پیدا نکردی من هستما لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تا مور مورت نشه نمیشه دیگه چرا زندگی کنه ادم والا با این نوناشون:icon_pf (34):چی نمیشه؟ آخه اون چیزی که تا مور مور نمیشه به چه دردی میخوره؟:icon_pf (34): اگه مور مورت نشه بیشتر به آرامش میرسیا 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ کلا از فواید مجرد بودن همین لمس نکردنه دیگه هیشکی نیست مور مورت کنه پاتفاقا متاهلی اگه یه فایده داشته باشه فقط همینه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده