Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ فوايد لمس كردن همسرتان!! اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید... محققان در جریان تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که لمس کردن و یا دیدن تصویر شریک زندگی، میتواند باعث کاهش درد افراد شود. این موضوع حداقل در مورد زنان درست است. این کشف جدید که توسط روانشناسان دانشگاه کالیفرنیا حاصل شده است، اهمیت روابط اجتماعی را مورد تاکید قرار میدهد. این تحقیق بر روی 25 دختر داوطلب انجام شده است که اکثر آنها افرادی بودند که برای مدت حداقل 6 ماه، رابطهای خوب و موفق با نامزد و همسران خود داشتند. آزمایشها نشان داد در صورتی که زنان دچار یک سوختگی ملایم شوند، نگاه کردن به عکسهای نامزدهایشان سبب میشود درد کمتری حس کنند. این در حالی است که «گرفتن دستان» طرف مقابل نیز اثر یکسانی بر جای میگذارد و سبب کاهش درد میشود. «نایومی آیزنبرگر»، یکی از محققان این مطالعه گفت: «زمانی که زنان به عکسهای شریکهایشان نگاه میکنند، نسبت به زمانی که عکسهای یک شیء یا فرد غریبه را تماشا میکنند، واقعاً درد کمتری در برابر محرکهای گرما از خود نشان میدهند.» پس اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید. __________________ ------------------------------------- 47 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای همینه که در خیلی از کشورها مرد هنگام زایمان در کنار همسرش هست ....... 15 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ برای همینه که در خیلی از کشورها مرد هنگام زایمان در کنار همسرش هست ....... افرین . بعضی هم انگار تا حالا همدیگه رو ندیدن اونجا شروع میکنن به بوسیدن ای چه بوسیدنی تا نبینی نمیدونی لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ كسيكه همسر ندارد ............خودش را لمس كند 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ كسيكه همسر ندارد ............خودش را لمس كند ایول میتونی یه نفر رو از تو خیابون پیدا کنی لمسش کنی فرقی نداره:ws28: البت شوخی بود 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ محقیقن این مطلب احیانا مرد نبودن؟:persiana__hat: 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چه چیزا! فواید بوس کردن همسرتان ، فواید لمس کردن همسرتان! دیگه دارین وارد جزئیات میشینا!! همش کار این وحیده! داره کاره مخملی می کنه! 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ چه چیزا! فواید بوس کردن همسرتان ، فواید لمس کردن همسرتان! دیگه دارین وارد جزئیات میشینا!! همش کار این وحیده! داره کاره مخملی می کنه! خوب درسته ديگه ...همشون قبل از اينكه ازضاي جنسي باسه واسه سلامت خوبن....من تو كتابي كه مربوط به زندگي پيامبر بود اسم كتاب هم نام گلهاي بهاري ...پيامبر خيلي به اميزش با همسران تاكيد كردن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ فوايد لمس كردن همسرتان!! اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید... محققان در جریان تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که لمس کردن و یا دیدن تصویر شریک زندگی، میتواند باعث کاهش درد افراد شود. این موضوع حداقل در مورد زنان درست است. این کشف جدید که توسط روانشناسان دانشگاه کالیفرنیا حاصل شده است، اهمیت روابط اجتماعی را مورد تاکید قرار میدهد. این تحقیق بر روی 25 دختر داوطلب انجام شده است که اکثر آنها افرادی بودند که برای مدت حداقل 6 ماه، رابطهای خوب و موفق با نامزد و همسران خود داشتند. آزمایشها نشان داد در صورتی که زنان دچار یک سوختگی ملایم شوند، نگاه کردن به عکسهای نامزدهایشان سبب میشود درد کمتری حس کنند. این در حالی است که «گرفتن دستان» طرف مقابل نیز اثر یکسانی بر جای میگذارد و سبب کاهش درد میشود. «نایومی آیزنبرگر»، یکی از محققان این مطالعه گفت: «زمانی که زنان به عکسهای شریکهایشان نگاه میکنند، نسبت به زمانی که عکسهای یک شیء یا فرد غریبه را تماشا میکنند، واقعاً درد کمتری در برابر محرکهای گرما از خود نشان میدهند.» پس اگر از درد یا استرس رنج میبرید و به شریکتان نیز دسترسی ندارید، عکس وی را همراه داشته باشید. __________________ ------------------------------------- اووووف خوشم میاد همیشه میزنی توی هدف 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اووووف خوشم میاد همیشه میزنی توی هدف چه تاپیک خفنی و بالا اوردی 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ چه تاپیک خفنی و بالا اوردی من بالا نیاوردم من فقط داغش کردم 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من بالا نیاوردممن فقط داغش کردم مث همیشه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ میخوای منم چند نفر رو دعوت کنم لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ الانم ارامش میچسبه ها تاپیک در مورد چسب نیست در مورد لمسه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ البته خوب است حمید تو هم الان دنبال ارامشی!؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ به به چه خبره جمع دوستان متاهل انجمن جمعه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تاپیک در مورد چسب نیست در مورد لمسه برو بیرون چشم و گوشت باز میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده