غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ما چنين بار آمده ايم كه نيازها، ناتواني ها و واقعيت خودمان را نشان ندهيم، بلكه وانمود كنيم كه شخصيتي قوي داريم و نياز به هيچ چيز نداريم و نياز به كمك هيچكس نداريم و خومان مي توانيم زندگي خود را اداره كنيم. اين بارآمدن، وارد تاروپود وجود ما شده است. و تقريباً همه مانند اين داستان ما رفتار مي كنند.شنيده ام كه در يك شب تابستاني، دو گدا در زير درختي دراز كشيده بودند و مهتاب زيبا را تماشا مي كردند. يكي از آنان گفت، "من مي خواهم به هر قيمتي كه شده ماه را بخرم." گداي دوم گفت، "اين ممكن نيست، زيرا من آن را نخواهم فروخت به هيچ قيمتي!!" و هيچكس ماه را نمي خرد. هردو اين را مي دانستند، ولي هيچكدام مايل به اذعان نبودند! هركسي مايل است كه از ديگري قوي تر باشد، گداي اولي مي خواست ماه را به هر قيمت خريداري كند. گداي دوم نگفت كه، "چرا حرف هاي بي معني مي زني؟ ماه كه براي فروش نيست. او گفت، "نه، من آن را نخواهم فروخت، به هيچ قيمتي!"مردم آماده هستند تا منافق باشند، زيرا كه تمام افراد جامعه بر صورت هايشان نقاب زده اند. تو چهره ي واقعي هيچكس را نمي بيني. و اگر كسي را ببيني كه نقاب نزده، كه اصالت دارد و منافق نيست، او همه را برآشفته مي كند، زيرا او شما را به ياد چهره ي اصيل خودتان مي اندازد و انسان چنان در نفاق ريشه گرفته و چنان در نفاق سرمايه گذاري كرده كه نمي تواند خودش را از آن بيرون بكشد. آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. ولي در اين دنياي پهناور، حقيقت مورد احترام و قدرداني نيست. برعكس، دروغ و ريا پاداش دارد و مورد احترام است. بايد در دروغگويي بسيار ماهر باشي تا هر دروغ طوري جلوه كند كه حقيقت است. ولي خود حقيقت مورد محكوميت است، بنابراين، مردمان بسيار اندكي وجود دارند كه شهامت راستگويي دارند و از عواقب آن نيز رنج مي برند. لطفا بگوئید ببینم : آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. 19 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ باید با طلا نوشت این مطلب رو... کاملا درسته... یه بخشی از این مطلب رو که داشتم میخوندم یاد Marilyn Manson افتادم که در جواب اینکه چرا خودت رو به این شکل در ماری و اینکه خیلی ها از این کار تو نفرت دارند گفته بود من دارم چهره ی واقعی رو به شما نشون میدم... من نیستم که خودم رو آرایش میکنم این شما هستید که ماسک بر چهره زدید... مردم علاقه ای به شنیدن واقعیت ها ندارند... همه دوست دارند مسائل رو طوری ببنند که باعث آرامش اونها میشه... چیزی رو ببینند که به اونها کمک کنه به همون نتیجه و تفکری برسند که از پیش تعیین کرده بودند... 12 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ مردمان بسيار اندكي وجود دارند كه شهامت راستگويي دارند و از عواقب آن نيز رنج مي برند. شدید با این جمله موافقم . بخصوص قسمت دوم . ما در شرایطی زندگی میکنیم که راستگویی عواقب داره :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ما چنين بار آمده ايم كه نيازها، ناتواني ها و واقعيت خودمان را نشان ندهيم، بلكه وانمود كنيم كه شخصيتي قوي داريم و نياز به هيچ چيز نداريم و نياز به كمك هيچكس نداريم و خومان مي توانيم زندگي خود را اداره كنيم. اين بارآمدن، وارد تاروپود وجود ما شده است. و تقريباً همه مانند اين داستان ما رفتار مي كنند.شنيده ام كه در يك شب تابستاني، دو گدا در زير درختي دراز كشيده بودند و مهتاب زيبا را تماشا مي كردند. يكي از آنان گفت، "من مي خواهم به هر قيمتي كه شده ماه را بخرم." گداي دوم گفت، "اين ممكن نيست، زيرا من آن را نخواهم فروخت به هيچ قيمتي!!" و هيچكس ماه را نمي خرد. هردو اين را مي دانستند، ولي هيچكدام مايل به اذعان نبودند! هركسي مايل است كه از ديگري قوي تر باشد، گداي اولي مي خواست ماه را به هر قيمت خريداري كند. گداي دوم نگفت كه، "چرا حرف هاي بي معني مي زني؟ ماه كه براي فروش نيست. او گفت، "نه، من آن را نخواهم فروخت، به هيچ قيمتي!"مردم آماده هستند تا منافق باشند، زيرا كه تمام افراد جامعه بر صورت هايشان نقاب زده اند. تو چهره ي واقعي هيچكس را نمي بيني. و اگر كسي را ببيني كه نقاب نزده، كه اصالت دارد و منافق نيست، او همه را برآشفته مي كند، زيرا او شما را به ياد چهره ي اصيل خودتان مي اندازد و انسان چنان در نفاق ريشه گرفته و چنان در نفاق سرمايه گذاري كرده كه نمي تواند خودش را از آن بيرون بكشد. آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. ولي در اين دنياي پهناور، حقيقت مورد احترام و قدرداني نيست. برعكس، دروغ و ريا پاداش دارد و مورد احترام است. بايد در دروغگويي بسيار ماهر باشي تا هر دروغ طوري جلوه كند كه حقيقت است. ولي خود حقيقت مورد محكوميت است، بنابراين، مردمان بسيار اندكي وجود دارند كه شهامت راستگويي دارند و از عواقب آن نيز رنج مي برند. لطفا بگوئید ببینم : آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. واقعا اون یه تیکه عالی بود 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ولی اگه بعضی چیزا دروغ و نفاق باشه خیلی خطرناکه میتونه یه انسانو نابود کنه 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ ما چنين بار آمده ايم كه نيازها، ناتواني ها و واقعيت خودمان را نشان ندهيم، بلكه وانمود كنيم كه شخصيتي قوي داريم و نياز به هيچ چيز نداريم و نياز به كمك هيچكس نداريم و خومان مي توانيم زندگي خود را اداره كنيم. اين بارآمدن، وارد تاروپود وجود ما شده است. و تقريباً همه مانند اين داستان ما رفتار مي كنند.شنيده ام كه در يك شب تابستاني، دو گدا در زير درختي دراز كشيده بودند و مهتاب زيبا را تماشا مي كردند. يكي از آنان گفت، "من مي خواهم به هر قيمتي كه شده ماه را بخرم." گداي دوم گفت، "اين ممكن نيست، زيرا من آن را نخواهم فروخت به هيچ قيمتي!!" و هيچكس ماه را نمي خرد. هردو اين را مي دانستند، ولي هيچكدام مايل به اذعان نبودند! هركسي مايل است كه از ديگري قوي تر باشد، گداي اولي مي خواست ماه را به هر قيمت خريداري كند. گداي دوم نگفت كه، "چرا حرف هاي بي معني مي زني؟ ماه كه براي فروش نيست. او گفت، "نه، من آن را نخواهم فروخت، به هيچ قيمتي!"مردم آماده هستند تا منافق باشند، زيرا كه تمام افراد جامعه بر صورت هايشان نقاب زده اند. تو چهره ي واقعي هيچكس را نمي بيني. و اگر كسي را ببيني كه نقاب نزده، كه اصالت دارد و منافق نيست، او همه را برآشفته مي كند، زيرا او شما را به ياد چهره ي اصيل خودتان مي اندازد و انسان چنان در نفاق ريشه گرفته و چنان در نفاق سرمايه گذاري كرده كه نمي تواند خودش را از آن بيرون بكشد. آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. ولي در اين دنياي پهناور، حقيقت مورد احترام و قدرداني نيست. برعكس، دروغ و ريا پاداش دارد و مورد احترام است. بايد در دروغگويي بسيار ماهر باشي تا هر دروغ طوري جلوه كند كه حقيقت است. ولي خود حقيقت مورد محكوميت است، بنابراين، مردمان بسيار اندكي وجود دارند كه شهامت راستگويي دارند و از عواقب آن نيز رنج مي برند. لطفا بگوئید ببینم : آیا تنها راه اين است كه آن مرد بدون نقاب را كه فقط واقعيت را همانگونه كه هست مي گويد، محكوم كنيم. آره اينها همش واقعيته ولي من در مورد خودم اينو به جرات ميتونم بگم كه هميشه سعي كردم راست بگم و صادق باشم حتي اگه به ضررم تموم بشه بارها اين صداقت و خودم بودنم برام باعث دردسر شده ولي پشيمون نيستم از اينكه هميشه ميخوام خودم باشم... 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ آره اينها همش واقعيتهولي من در مورد خودم اينو به جرات ميتونم بگم كه هميشه سعي كردم راست بگم و صادق باشم حتي اگه به ضررم تموم بشه بارها اين صداقت و خودم بودنم برام باعث دردسر شده ولي پشيمون نيستم از اينكه هميشه ميخوام خودم باشم... منم برا همین خصوصیت قشنگته که اینهمه بهت ارادت قلبی دارم. موفق باشی. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ من میخوام ا ن رو بخروم کجا اشکال داره 1- من گدا نیستم؟ 2- ان ماه نیست؟ موفق باشیم لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ من میخوام ا ن رو بخروم کجا اشکال داره1- من گدا نیستم؟ 2- ان ماه نیست؟ موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ منم برا همین خصوصیت قشنگته که اینهمه بهت ارادت قلبی دارم. موفق باشی. مرسی شما لطف داری 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ من میخوام ا ن رو بخروم کجا اشکال داره1- من گدا نیستم؟ 2- ان ماه نیست؟ موفق باشیم هر انسانی به اندازه داشته هاش حرف میزنه. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ منم از زاویۀ صداقتم تو زندگی خیلی ضربه خوردم. ولی شاید تحمل اون ضربه ها خیلی بهتر از تحمل انرژِی های منفی نفاق و دورویی باشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده