RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام و خسته نباشید به همه بچه ها........... گفتم یه مطلبی بگم چون دلم خیلی گرفته....... فرض کنید که میخواین ازدواج کنید. حین تحصیل هستید و یه شغل معمولی ای هم دارین. واستون تقریبا مقدور هستش که یه خونه اجاره ای هم تهیه کنید و زندگی معمولی ای داشته باشید. حالا هزار و یک مورد ایراد میگیرند که وضعیتت مناسب نیست و فلان و چی و چی...... خیلی از کسانی که میگن ازدواج آسان و چی و چی وقتی بهشون نزدیک میشی میبینی که باید اینجوری باشی: 1- خونه 300 متری با کلیه مخلفات.... (البته کلیدش هم طلایی باشه چه بهتر...) 2- ماشین خوب به هر حال نیازه. کمتر از 15 میلیون تومن افت Class داره..... 3- خوب به هر حال برای کسب درآمد حلال هم باید کاری داشته باشی. حقوق دیگه حداقل یک میلیون تومن در ماه باشه. به خصوص که الان یارانه ای هم شده که زندگی واقعاً سخته...... 4- آهاااااااااااااا....... اصل کار مهریه به سال تولد دختر خانوم البته به توان 999999999 ....... انصافاً راه نداره میدونی چرا؟ چون ممکنه به یه فروشگاه البسه برسی و بعدش اومدی بیرون ببینیم شلوارت دو تا و یا بیشتر شده. اون موقع چیکار کنیم دخترمون رو؟؟ 5- ببخشید داشت یادم میرفت. جهیزیه هم بی زحمت با خودت بیار. چون میخوای شوهر کنی....... نمیخوای زن بگیری هااااااا....... گفته باشیم. دختر ما اهل خونه موندن و از این چیزها نیستش. کار بیرون. شب میاد خسته است. باید واسش غذا درست کنی و خونه داری. در ضمن خودت هم باید بیرون کار کنی....... 6- فعلاً اینها رو داشته باشی از مرحل اول عبور کردی. ثبت نام میشی توی نوبت چون خواستگارها زیادن میدونی که دخترمون رو به همین راحتی به هر بی سر و پایی نمیدیم...... نه اینکه همه کس و همه جا اینجوریه ولی چرا هستش..... شما نظرتون چیه در این مورد؟ چیکار باید کرد؟ همه اینها رو تهیه کنی احتمالاً یا باید عمر نوح (ع) رو داشته باشی و یا......... :w00: نظرتون رو در مورد این سری موارد بگین بچه ها......... فقط دو مطلب.......... بچه ها خواهشاً Spam نکنید. خدا خیرتون بده...... دست گلتون درد نکنه....... اگه به نظر ادمین این مورد که نوشتم ممکنه باعث مشکلاتی بشه خود ایشون زحمت بکشن و ترتیب اثر بدن....... 29 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ البته یه موردی یادم رفتش. اگه معادل همین مشکل رو یه دختر خانوم بخواد بنویسه فکر کنم هزار صفحه بشه...... :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ باد آمدو بوی ازدواج آمد رضا جان فکر می کنم این تاپیک به دردت بخوره بعد میگن ازدواج کنین!! 8 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به نظر من آقا پسرای گل تا زمانیکه از لحاظ کاری وضعیتشون مشخص نشده نباید به فکر ازدواج بیفتن... چون در درجه اول خودشون اذیت میشن.. الان هم که دیگه با این وضعیت واقعا سخته...حتی اگر توقعات رو پایین بیاری باز هم تو خرج زندگی میمونیم.. واسه ازدواج هیچوقت دیر نمیشه مخصوصا واسه آقایون بنابراین برای اینکه از زندگی مشترک لذت ببرید بنابراین اول موقعیت شغلیتون رو مشخص کنید و بعد کم کم مابقی.. دیر ازدواج کردن بهتر از اینه که همش بشینی بلند شی بگی عجب....کردم..:smiley (18): در نهایت تا شرایط یه زندگی در حد معمول رو نداشتید ازواج نکنید...چون اون موقع باید توقعات یه نفر دیگه رو هم برآورده کنید.. 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ منم قصد ازدواج ندارم تا چند سال اینده اما یه دختره گیرر داده بیا منو بگیر بدبختی نیست نه دوست ادمه فقط ادم سالی یه بار اون هم از راه دور میبینتش 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ممنون از تاپیکت ولی به نظر من یکم از دید بدبینی به قضیه نگاه کردی البته نمیگم همچین خانواده هایی وجود ندارن ولی خیلی از خانواده ها هم ازدواج و سخت نمیگیرن البته به یه سریا هم باید حق داد از بس اعتیاد و هرزگی زیاد شده خانواده دختر میترسن بدون شناخت بخوان بله بگن در نتیجه تصمیم میگیرن مهریه و شرایط و سنگین بگیرن غافل از اینکه اگه کاسه صبر بعد از ازدواج لبریز بشه قضیه مهرم حلال و جونم آزاد مطرح میشه در کل خودم با این تشریفات و مهریه سنگین و عروسی انچنانی مخالف سر سختم 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ راستی نه کار دارم نه خونه نه ماشین میگه من تو رو برا خودت می خوام :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ موافق نیستم همه که این جور نیستن :w00: دوطرفه هم هست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ باد آمدو بوی ازدواج آمد رضا جان فکر می کنم این تاپیک به دردت بخوره بعد میگن ازدواج کنین!! سلام آبجی بزرگ...... آبجییییییییییییی............ حالا خوبه خودتون ازدواج کردین که..... آره خیلی خوب بودش. ممنون ولی به هر حال باید یه کاری کرد. به نظر من آقا پسرای گل تا زمانیکه از لحاظ کاری وضعیتشون مشخص نشده نباید به فکر ازدواج بیفتن...چون در درجه اول خودشون اذیت میشن.. الان هم که دیگه با این وضعیت واقعا سخته...حتی اگر توقعات رو پایین بیاری باز هم تو خرج زندگی میمونیم.. واسه ازدواج هیچوقت دیر نمیشه مخصوصا واسه آقایون بنابراین برای اینکه از زندگی مشترک لذت ببرید بنابراین اول موقعیت شغلیتون رو مشخص کنید و بعد کم کم مابقی.. دیر ازدواج کردن بهتر از اینه که همش بشینی بلند شی بگی عجب....کردم..:smiley (18): در نهایت تا شرایط یه زندگی در حد معمول رو نداشتید ازواج نکنید...چون اون موقع باید توقعات یه نفر دیگه رو هم برآورده کنید.. سلام به آبجی خوب....... ممنونم از نظرت آبجی....... اره درسته. حقیقت رو گفتی و خیلی هم مفدی و جالب. ولی از طرفی آخه با اون معیار که شغلی باشه که تامین کنه زندگی رو که اصلاً وجود نداره. یا حداقل به سادگی قابل انجام نیستش........ از طرفی خوب هیچ کسی از اول همه چیز رو نداشته. نه اینکه کاری کنی که کسی که قراره تکیه گاه اون باشی عذاب ببینه و از پس حداقل ها برنیای ولی خوب نمیشه رضایتمندی کامل کامل رو هم فراهم کرد....... منم قصد ازدواج ندارم تا چند سال اینده اما یه دختره گیرر داده بیا منو بگیر بدبختی نیست نه دوست ادمه فقط ادم سالی یه بار اون هم از راه دور میبینتش به به پسر ایرانی........ خوبی؟ خوب شاید بنده خدا دوستت داره....... ممنون از تاپیکت ولی به نظر من یکم از دید بدبینی به قضیه نگاه کردی البته نمیگم همچین خانواده هایی وجود ندارن ولی خیلی از خانواده ها هم ازدواج و سخت نمیگیرن البته به یه سریا هم باید حق داد از بس اعتیاد و هرزگی زیاد شده خانواده دختر میترسن بدون شناخت بخوان بله بگن در نتیجه تصمیم میگیرن مهریه و شرایط و سنگین بگیرن غافل از اینکه اگه کاسه صبر بعد از ازدواج لبریز بشه قضیه مهرم حلال و جونم آزاد مطرح میشه در کل خودم با این تشریفات و مهریه سنگین و عروسی انچنانی مخالف سر سختم سلام به آبجی بزرگ........ ممنونم آبجی خوب از نظرتون........ درسته......... حق با شماست ولی تحقیق هم کرده باشند و از صحت و سلامت شخص هم اطمینان حاصل کرده باشند باز هم مواردی هستش که بگن اینجوری و اونجوری..... حق دارند ولی....... راستی نه کار دارم نه خونه نه ماشین میگه من تو رو برا خودت می خوام :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به به پسر ایرانی........خوبی؟ خوب شاید بنده خدا دوستت داره....... چی شد همه چرا اینجا ابجی رضا هستن من هم تو 7 اسمون به ابجی ندارییییم راست هم بگه اما من دوسش ندارم عشق یک طرفه اس شاید من هم دوسش داشته باشم اا چون الان اصلا به ازدواج فکر نمی کنم این احساس دوست داشتن در من مرده (خودم سرکوبش کردم تا به اهدافم برسم) باید بهش بگم توی خیابان یه طرفه قلبم تو انچنان از کنارم گذشتی و گفتی میگ میگ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شما که امضات و آواتارت داد میزنه که بحمدالله اهل ولایت هستی و مذهبی هم هستی دیگه چرا این حرفا رو میزنی؟ میتونی بری یکی مثه خودت پیدا کنی و براحتی ازدواج کنی. اگه مرامت درسته و این نشانه ها که از خودت بروز دادی همش درست باشه که باید بتونی خیلی راحت با یه خانواده مذهبی ازدواج کنی و هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد. مگه اینکه ظاهرت این و باطنت اونجوری باشه که اونوقت باید درون و بیرونت رو یکی کنی تا بتونی زوج مناسب خودت رو پیدا کنی. موفق باشی عزیزم. این دوتا موضوع ربطی داشت بهم ؟ واس خودت میگی نسخه هم میپیچی ؟ بحث اصلا ایشون نیست ... بحث جامعه ست ... 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ هییییییییییی داداش رضا حرف دل ما رو زدی............ آقا به یارو میگن میخوایم بیایم خواستگاری دخترت اولین چیزی که میپرسه شغل و حقوقه آخرین و کم اهمیت ترینش هم اخلاق و این حرفا............. یکی از همکلاسیام بود همه نوع کثافت کاری انجام میداد و تمام محل هم میشناختنش، ولی باباش به شدت پول دار بود رفت خواستگاری یه دختری بدون هیچ مشکلی پذیرفتن و الان یه بچه داره............ در عوض یکی دیگه از دوستام که من حاضرم رو اسمش قصم بخورم از پاکی اصلا نذاشتنش بره خواستگاری چون پولدار نبود....................... 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام و خسته نباشید به همه بچه ها........... گفتم یه مطلبی بگم چون دلم خیلی گرفته....... فرض کنید که میخواین ازدواج کنید. حین تحصیل هستید و یه شغل معمولی ای هم دارین. واستون تقریبا مقدور هستش که یه خونه اجاره ای هم تهیه کنید و زندگی معمولی ای داشته باشید. حالا هزار و یک مورد ایراد میگیرند که وضعیتت مناسب نیست و فلان و چی و چی...... خیلی از کسانی که میگن ازدواج آسان و چی و چی وقتی بهشون نزدیک میشی میبینی که باید اینجوری باشی: 1- خونه 300 متری با کلیه مخلفات.... (البته کلیدش هم طلایی باشه چه بهتر...) 2- ماشین خوب به هر حال نیازه. کمتر از 15 میلیون تومن افت class داره..... 3- خوب به هر حال برای کسب درآمد حلال هم باید کاری داشته باشی. حقوق دیگه حداقل یک میلیون تومن در ماه باشه. به خصوص که الان یارانه ای هم شده که زندگی واقعاً سخته...... 4- آهاااااااااااااا....... اصل کار مهریه به سال تولد دختر خانوم البته به توان 999999999 ....... انصافاً راه نداره میدونی چرا؟ چون ممکنه به یه فروشگاه البسه برسی و بعدش اومدی بیرون ببینیم شلوارت دو تا و یا بیشتر شده. اون موقع چیکار کنیم دخترمون رو؟؟ 5- ببخشید داشت یادم میرفت. جهیزیه هم بی زحمت با خودت بیار. چون میخوای شوهر کنی....... نمیخوای زن بگیری هااااااا....... گفته باشیم. دختر ما اهل خونه موندن و از این چیزها نیستش. کار بیرون. شب میاد خسته است. باید واسش غذا درست کنی و خونه داری. در ضمن خودت هم باید بیرون کار کنی....... 6- فعلاً اینها رو داشته باشی از مرحل اول عبور کردی. ثبت نام میشی توی نوبت چون خواستگارها زیادن میدونی که دخترمون رو به همین راحتی به هر بی سر و پایی نمیدیم...... نه اینکه همه کس و همه جا اینجوریه ولی چرا هستش..... شما نظرتون چیه در این مورد؟ چیکار باید کرد؟ همه اینها رو تهیه کنی احتمالاً یا باید عمر نوح (ع) رو داشته باشی و یا......... :w00: نظرتون رو در مورد این سری موارد بگین بچه ها......... فقط دو مطلب.......... بچه ها خواهشاً spam نکنید. خدا خیرتون بده...... دست گلتون درد نکنه....... اگه به نظر ادمین این مورد که نوشتم ممکنه باعث مشکلاتی بشه خود ایشون زحمت بکشن و ترتیب اثر بدن....... مرسی نوشته جالب بود حرف دل یک مرد خوب همونطوری که گفتی اگه خانمها قرار باشه چیزی بنویسن 3 صفحه میشه همینقدر به شما میگم که برو خدارو شکر کن که پسری و غمت همینه اما ازت یه خواهش دارم واسه یه لحظه هم شده خودتو جای یه دختر بذار خودت پسری و پسرای امروزی رو هم خوب میشناسی ببین چه حسی بهت دست میده؟ (البته من به شما هم حق میدم و میدونم که ملت خیلی تجمل گرا شدن و اهل مادیات ) 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ داداش رضا اینجوریام نیست....... این چیزایی که شما گفتین اصلا واقعی نیست،همچین آدمایی خیلی کمن! والا من nتا آدم سراغ دارم که دنبال پسر خوب و سالمن.....مادیات هم تا یه حدی براشون مهمه. تازه خیلی ها رو هم میشناسم که وضعشون خوب نبوده اما انقدر خوب و سالم بودن دخترای پولدار با کمال میل باهاشون ازدواج کردن. ملت در به در دنبال پسره خوبن... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اون دختر خانومی که همچین انتظاراتی داره میتونه بشینه تا براش یک همسر مناسب پیدا بشه خوب... کسی کسی رو مجبور به ازدواج نمیکنه که... به نظر من خیلی سخت گیرانه به مسئله نگاه کردی شما... ازدواج میتونه خیلی راحت تر از اینها هم باشه... دوستانی هم که فرمودند باید وضع شغلی اول مشخص بشه باید به این توجه کنند که اگر فردی بخواد صبر کنه تا درسش تموم بشه و بعد شغل درستی داشته باشه و بعد در آمد خوبی هم کسب کنه باید تا 30-35 سالگی صبر کنه... تا اون زمان چکار باید کرد ؟ اینجاست که فرهنگ دست و پا گیر اسلامی - ایرانی به میان میاد... 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اینا خیلی زیاده!!!!! خیلی سخت میگیرن...... بهونه رد کردن نیست به نظرتون؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اینا خیلی زیاده!!!!!خیلی سخت میگیرن...... بهونه رد کردن نیست به نظرتون؟ البته این بیشتر یک سناریو بود تا واقعیت... وگرنه کسی واقعا چنین درخواست هایی نداره... وگرنه بهتره کلا از خیر ازدواج بگذره... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شما که امضات و آواتارت داد میزنه که بحمدالله اهل ولایت هستی و مذهبی هم هستی دیگه چرا این حرفا رو میزنی؟ میتونی بری یکی مثه خودت پیدا کنی و براحتی ازدواج کنی. اگه مرامت درسته و این نشانه ها که از خودت بروز دادی همش درست باشه که باید بتونی خیلی راحت با یه خانواده مذهبی ازدواج کنی و هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد. مگه اینکه ظاهرت این و باطنت اونجوری باشه که اونوقت باید درون و بیرونت رو یکی کنی تا بتونی زوج مناسب خودت رو پیدا کنی. موفق باشی عزیزم. قدرت خدا :jawdrop: چه ربطی داشت غایب جان. رضا داره می گه چرا تو جامعه توقع دخترا بالاست همین. حالا راه حل داری بگو.... اهل ولایت و اینا چه ربطی داره به موضوع؟ مگه کسی که به اصول دینی پایبنده دل نداره؟ حرفا می زنیااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ببینید یه واقعیتی هست اونم اونکه همه یه سطح متوسط زندگی رو می خوان . به قول خودمون آب باریکه! اگه آدم تو زندگی از اول همه چی داشته باشه دیگه چیزایی که به دست میاره براش مهم نیست. قبول دارم که بعضی دخترا پر توقع هستن و همین طور بعضی خانواده ها. ما یه آشنایی داشتیم می گفت پسره باید با سند خونه بیاد خواستگاری دختر من! آخه این شد ملاک؟ اما از اون طرف دخترایی هستن که ملاکشون انسانیت طرف مقابله که کم هم نیستن. به قول معروف دنبال کسی باش که روح برهنه ی تو رو بخواد! ( یه همچین چیزایی بود جملش ) 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ بقیه رو نمیدونم ولی برای خودم من حداقل ها برای شروع کافیه!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده