spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سلام تا حالا فکرکردین اگه مشکلات تو زندگیتون نبودن زندگی ادمیزاد به چه شکلی تغییر می یافت؟ نقش مشکلات ریز ودرشت زندگیمون تو بازی ما چیه؟ افکار ما چه انعطافی دارن دربرابر مشکلات وچطوری باید باهاشون برخورد کنیم شاید دیدن این فایل کم حجم راهگشا باشه منتظر دیدن نظراتتون هستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اینم یه فایل کم حجم تر که شاید به تعبیری نیاز مارو به داشتن حامی یا وجود حامیانی که ما از بودنشون بی اطلاعیم یا بیخیالیم رو به نحوی نشون میده شاد باشید دانلود 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درسته نباید کوتاهش میکرد .......برا همینه که مسلمونا عقب افتاده شدن شاید چون کوتاهش میکنن 4 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درسته نباید کوتاهش میکرد .......برا همینه که مسلمونا عقب افتاده شدن شاید چون کوتاهش میکنن :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درسته نباید کوتاهش میکرد .......برا همینه که مسلمونا عقب افتاده شدن شاید چون کوتاهش میکنن بی بصیرتا :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دانلودشون کردین؟ کوتاه میکنید شما هم مشکلات رو؟ حذف میکنید صورت مسئله رو؟ باهاشون کنار میایین؟ چی؟ 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ گنجشک به خدا گفت : لانه کوچکی داشتم ، آرامگاه خستگیم، سرپناه بی کسیم، طوفان تو آن را از من گرفت . کجای دنیای تو را گرفته بود؟ خدا گفت: ماری در لانه ات بود تو خواب بودی، باد را گفتم لانه ات را خراب کند آنگاه تو از کمین مار پر گشودی! چه بسیار بلاها که از تو به واسطه محبتم دور کردم و تو .... ندانسته به دشمنیم بر خاستی ...!؟ 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ یکی از اشتباهات ما آدم ها اینه که به دنبال از بین بردن مشکلات هستیم نه حل اونها ............ ما توی زندگی مشکلاتی داریم که راه حل اونها خودش شروع مشکل بعدیه ولی اگر به استقبال مشکل بعدی نریم همیشه تو مشکل اولی میمونیم و درجا میزنیم........... یه سنگ تا ضربه نخوره تندیسی زیبا نمیشه ............. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دانلودشون کردین؟کوتاه میکنید شما هم مشکلات رو؟ حذف میکنید صورت مسئله رو؟ باهاشون کنار میایین؟ چی؟ yes آخه بستگی به مشکلش داره ........ یه مواقعی آدم تشخیص میده که این سختی اونو قوی میکنه ، پس ادامه میده . یه مواقع هم میبینی خیلی داری اذیت میشی ...اره رو در میاری:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بهنظرمن كه زندگي بدون مشكل معنا نداره من مشكلاتم رو دست دارم اينو جدي ميگم چون هميشه باعث رشد و پيشرفتم شدن زندگي بدون مشكل به نظر من عين يه كابوس ميدونه من هيچ چيزي رو راحت به دست نياوردم و واسه همين قدر داشته ها و نداشته هامو ميدونم و وقتي فكر ميكنم اگه راحت اين موقعيت رو به دست مياوردم هيچوقت قدرشو نميدونستم البته الان مدت كميه كه اين فكر و ايده رو دارم 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دانلودشون کردین؟کوتاه میکنید شما هم مشکلات رو؟ حذف میکنید صورت مسئله رو؟ باهاشون کنار میایین؟ چی؟ شمام هر چی سئوال سخته از من میپرسی؟ راستش همه مشکلات مثل هم نیستند. یک سری پدیده های اجتماعی وجود داره که مچ شدن با اونا خودبخود ایجاد مشگل میکنه. بعضی گرفتاریها رو انسان خودش با دست خودش پیش میاره بعدش از وجودشون شکایت داره. یک سری کار های سخت هم هستند که ما در زندگی با اونا درگیر هستیم که در واقع تو لیست مشکلات نیستند ولی ما اونارو هم به چشم مشکلات نگاه میکنیم. بعضی کار های دسته جمعی رو هم راه میاندازیم و یا توش شرکت میکنیم که از معنیش پیداست که جمعیه و هر شخصی نکته نظرات و سلیقه شخصی خودش رو داره و لابد کنکاش بوجود میاد. حالا اگه بگیم که همه آهسته بیان و آهسته برن که گربه نیششون نزنه , این دیگه از اون توهمات محضه که پیش نمیاد. ولی اگر بتونیم با برخورد مناسب و ملایم با مشکلات اون رو مدیریت کنیم اسمش میشه زندگی . هر انسانی که به مدیریت حل مشکلات در طول زمان اعتقاد داشته باشه و عمل کنه موفق میشه. ولی اگه بخوایم با چماق به جنگ مشکلات بریم نه تنها موفق نمیشیم بلکه نتیجه معکوس هم میگیریم. بازم اگه توضیح بیشتر بخوای در خدمتم. فقط بهم بگو تا اینجای انشاء بهم چند دادی . 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ شمام هر چی سئوال سخته از من میپرسی؟راستش همه مشکلات مثل هم نیستند. یک سری پدیده های اجتماعی وجود داره که مچ شدن با اونا خودبخود ایجاد مشگل میکنه. بعضی گرفتاریها رو انسان خودش با دست خودش پیش میاره بعدش از وجودشون شکایت داره. یک سری کار های سخت هم هستند که ما در زندگی با اونا درگیر هستیم که در واقع تو لیست مشکلات نیستند ولی ما اونارو هم به چشم مشکلات نگاه میکنیم. بعضی کار های دسته جمعی رو هم راه میاندازیم و یا توش شرکت میکنیم که از معنیش پیداست که جمعیه و هر شخصی نکته نظرات و سلیقه شخصی خودش رو داره و لابد کنکاش بوجود میاد. حالا اگه بگیم که همه آهسته بیان و آهسته برن که گربه نیششون نزنه , این دیگه از اون توهمات محضه که پیش نمیاد. ولی اگر بتونیم با برخورد مناسب و ملایم با مشکلات اون رو مدیریت کنیم اسمش میشه زندگی . هر انسانی که به مدیریت حل مشکلات در طول زمان اعتقاد داشته باشه و عمل کنه موفق میشه. ولی اگه بخوایم با چماق به جنگ مشکلات بریم نه تنها موفق نمیشیم بلکه نتیجه معکوس هم میگیریم. بازم اگه توضیح بیشتر بخوای در خدمتم. فقط بهم بگو تا اینجای انشاء بهم چند دادی . ولي من جدا عاشق دردسرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده