just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ 1 - مدیر فقید تالار مهندسی مکانیک مهندس جاوید جمالی 2 - اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 3 - تنها ترین سردار و سربلند ترین مدیر تالار مکانیک " میلاد " 4 - شادمهرباز 5 - بازهم اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 6 - گزینه ی 2 و5 7 - گزینه ی 6 8 - عسل صدرا 9 - گزینه ی 7 به انضمام گزینه 8 10 - و دیگر هیچ ... 16 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ وافن جونم اسپاو سمندون :persiana__hahaha: ميلاد:dancegirl2: بازم وافن اسي :girlhi: ادر اورامان :girl_in_dreams: پري دريايي :girl_yes2: خيلي وافن هوتن شادمهر باز :girlhi: سارا افشار :girl_in_dreams: امين نپو آرش... يه چنتا ديگه هم وافن از يكي ديگه هم اجازه ندارم اسم ببرم :icon_razz: ديگه...:JC_thinking: اينجوري كه گفته ميشه اكثرا ياد كسايي ميوفتيم كه توي تالار آزاد بيشتر فعاليت كردن. به نظرم توي تالاراي تخصصي خيلي كاربرا موفق تر عمل كردن. همه ي اونا هم ماندگارن 20 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خیلی از بچه ها ماندگارن: اسی،eng.esmail,محسن 88،میلاد،سهیل و سجاد،حسین T,ارماندیس،هوتن،آدمین،قاصدک،amirgb......همه بچه ها،هرکسی که بتونه مارو شاد کنه،پستای جالب بزاره،فعالیتش واقعا مفید باشه....انتخاب واقعا سخته!!! اما به نظرم ماندگار ترین فرد باشگاه مهندسا مهرشاد بود...:ws44: 15 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اخ راسی وافن عزیز رو یادم رفت... گفتم که...همه ماندگارن.....هرکسی به نوبه خودش.... 14 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خوب هر کس با کسایی که بیشتر دوست بوده بیشتر تو ذهنش میمونن...... تموم کسایی که باهاشون اینجا ارتباط داشتم هرچقدر هم کم ولی همیشه توی ذهنم ماندگار خواهند ماند..... اینا دوستایی هستن که وقتی چند وقت نمیام انجمن دلم براشون تنگ میشه......... مهسا (مموشک) محمد( ادمین) ابوذر سجاد (spow) ایلیا سمیرا (فانوس) راحله مینا(1900) فهیمه سمندون ستاره آریایی هانی (نرگس درکه سابق) علیرضا(پینیون) امین نپو روشنفکر..... و خیلی از دوستان دیگه که اگه بخوام اسم همشون رو بنویسم لیستم خیلی بلند بالا میشه....... از این که یه روزی با این انجمن آشنا شدم واقعا خوشحالم........ 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ هرکسی که بتونه مارو شاد کنه،پستای جالب بزاره،فعالیتش واقعا مفید باشه....انتخاب واقعا سخته!!! 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اونهايي كه يادم ميمونن.... هوتن -يوحنا-فرناز-عسل صدرا-آرش...-وافن-سارا افشار-امين نپو -اسي -rezanassimi -spow-ايليا العان اينها به ذهنم مياد 16 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ . اي لحظه ساز عاشقي. عاشق با تو بودنم. روشنترين ستاره ام. ميخواهمت ميخواهمت. تو ماندگاري در دلم. ميدانمت ميدانمت. اي همه وجود من نبود تو نبود ... 8 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ amin 202 armin.eleman yuhana marjan.17 (این جیجیری مهلوم نیست کجاست) amin nepo 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خوب هر کس با کسایی که بیشتر دوست بوده بیشتر تو ذهنش میمونن......تموم کسایی که باهاشون اینجا ارتباط داشتم هرچقدر هم کم ولی همیشه توی ذهنم ماندگار خواهند ماند..... اینا دوستایی هستن که وقتی چند وقت نمیام انجمن دلم براشون تنگ میشه......... مهسا (مموشک) محمد( ادمین) ابوذر سجاد (spow) ایلیا سمیرا (فانوس) راحله مینا(1900) فهیمه سمندون ستاره آریایی هانی (نرگس درکه سابق) علیرضا(پینیون) امین نپو روشنفکر..... و خیلی از دوستان دیگه که اگه بخوام اسم همشون رو بنویسم لیستم خیلی بلند بالا میشه....... از این که یه روزی با این انجمن آشنا شدم واقعا خوشحالم........ حالا که دارم پستای بچه هارو میخونم میبینم با همه یه جورایی خاطره دارم........ من تو پست قبلیم تو این تاپیک تعدادی اسم نوشتم ولی هی که یادم میاد میخوام برم بازم اسم اضافش کنم........ مثلا من اسی رو یادم رفت بنویسم.پستای زیبای اسی رو هیچ وقت یادم نمیره....... یا راه سبز امید و دعواهاش........... یا شقایق و وحید و آرش و ... با پستای فراوانشون تو تالار آزاد....... یا مثلا امید (پسر ایرانی)............. و خیلیای دیگه ......... خلاصه اینکه من همه بچه هارو یه جورایی دوست دارم و هر چی فکر میکنم نمیتونم یه نفرو از بینشون انتخاب کنم ........ به قول eder جان: تک تک بچه های این انجمنن که اینجا رو ماندگار میکنن .... پس همه چهره ی ماندگارن 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ ندا نام کاربریش چیه/؟؟؟ یادم نمیاد اما اواتاروش ه صورتی بنفش بود amin 202 amin nepo armin.elemanyuhana marjan.17 (این جیجیری مهلوم نیست کجاست) الهی امین 202:a030: 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ عمو سجاد . سهیل داداش ممد (ادمین) و *sepid* خدا رحمتش کنه ..... آدم خوبی بود 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سهیلم هستا مهسا یا همون بهارم که عشقه منه دکتر شوان یا نادر امید حسین تی( به علت مشخص نبودن نام کاربری اولیشو میگیم) حسین بی که خیلی عزیزه:ws2: چقدر دوست یافتم تو این یه سال 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده