VINA 31339 ارسال شده در 5 مهر، 2011 پس گردنم بی گردن شدم :banel_smiley_52: بابا من تازه دارم ........................................... دار میشم ارزو دارم :icon_pf (34): بچه دروغ نگو زشته:w00:خیر سرت ما هدایت کننده هستیم:w00: دقیقا یادش بخیر سر دسته کفار بود یادته جاج اقا فا....؟ خوب پس من چی اتفاقا من شعرای ارمین میشه میگم امید نامرد اینا رو گوش داده همه رو:w00: تو روح بزرگوار انجمن هستیمن یادم میمونه خاله اوری مامان ستی شیخ . . . قبلا هم گفتم نمی دونم چه کسایی رو گفتم فقط میدونم من جزو چهره های ماندگار نیستم هه من تو اتاق دخترخالم عکس سفید برفیه من میبینم یاد تو میافتم مرغ مینا میبینم یاده ooramanمیافتم 6
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 مهر، 2011 به نظرت اونم شمارو تا آخر عمر فراموش نخواهد کرد؟ نمی دونم مهم هم نیس که یادش باشم اون تو زمون خودش تاثیری که باید تو ذهن من می زاشت گزاشت پ .ن : از این بعد بجاس 'ذ' خواهم نوشت 'ز' 6
p mehdi q 6226 ارسال شده در 5 مهر، 2011 من هر کی رو میشناسم برام یه چهره ی ماندگاره ... هر کدوم از کاربرا با یه شخصیت و ویژگی خاص ... بعید میدونم از یادم بره 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 مهر، 2011 هه من تو اتاق دخترخالم عکس سفید برفیه من میبینم یاد تو میافتم مرغ مینا میبینم یاده ooramanمیافتم مرسی مینا جون :wubpink: 5
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 delnavazhilda mahnaz.d from_hell ooraman beautiful_life CodePluse Afsaneh.M Nightingale pesar-mashhadi sih092 .sin@....sina-civil sookut .:bahar:. atre baroon بانو partow ادامه داره ... کتایون ven000s_68 rahm@n setiya F|UID sefid barfi goddess Yekta.M pesare irani sepideh.mt مهندس خوش فکر mohamad_rs masoume afa fahime_falahzade HaMiD.CFD Hosein.T M.R.Y.M Neutron MiNi MohammadReza TrueBlue هادی ناصح hamid_shahrsaz سارا افشار وووووووووووووووو خیلی های دیگه که هرکدومشون به نوعی در انجمن و خاطراتمون ماندگار خواهند شد ... 15
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 آبان، 2011 مهرشاد 53 رو هیچوقت تا اخر عمرم فراموش نخواهم کرد منم مهرشاد رو تا عمر دارم فراموش نمیکنم مهرشاد سه ماهه که پدر شده یه دختر کوچولو! ولی بازم میگم همه به نوعی چهره ماندگار هستند. 12
VINA 31339 ارسال شده در 10 آبان، 2011 منم مهرشاد رو تا عمر دارم فراموش نمیکنم مهرشاد سه ماهه که پدر شده یه دختر کوچولو! ولی بازم میگم همه به نوعی چهره ماندگار هستند. :jawdrop: هی من میگفتم از بچه متنفرم اینم میگفت اره تا اخر عمر بچه دار نمیشم 6
حانی 3371 ارسال شده در 10 آبان، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) حانی یعنی کی می تونه باشه که هم هست هم نیست؟ 3
Fakur 9754 ارسال شده در 10 آبان، 2011 تنها چهره ماندگار برای من بیتا فدکی خواهد بود. دلیلش هم اینه که هر کاربری رو که من تابحال دیده ام حداقل مشابهتی با دیگران دارد . اما ایشان هیچ وجه تشابهی با هیچکس ندارند. این خصوصیت ایشان باعث ماندگاریشون تو ذهن من خواهد بود. 9
.FatiMa 36559 ارسال شده در 10 آبان، 2011 منم مهرشاد رو تا عمر دارم فراموش نمیکنم مهرشاد سه ماهه که پدر شده یه دختر کوچولو! ولی بازم میگم همه به نوعی چهره ماندگار هستند. مهرشاد اسمش رهاست :w36: الهییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w36::w36: 9
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 آبان، 2011 منم مهرشاد رو تا عمر دارم فراموش نمیکنم مهرشاد سه ماهه که پدر شده یه دختر کوچولو! ولی بازم میگم همه به نوعی چهره ماندگار هستند. الهی اگه بهش دسترسی داری بهش تبریک بگو بهش بگو انتظار داریم یه دختر معرکه عاقل تربیت کنه ها 7
Fakur 9754 ارسال شده در 11 آبان، 2011 الهی اگه بهش دسترسی داری بهش تبریک بگو بهش بگو انتظار داریم یه دختر معرکه عاقل تربیت کنه ها دختر ها همشون از نظر تکامل معرکه و عاقل ومدیرند. اینکه اعتقادات کور و باور ها و تربیت های غلط باعث میشه که نتونن خودشون باشند تقصیر اونا نیست. تقصیر خیلی هاست. 7
VINA 31339 ارسال شده در 11 آبان، 2011 دختر ها همشون از نظر تکامل معرکه و عاقل ومدیرند. اینکه اعتقادات کور و باور ها و تربیت های غلط باعث میشه که نتونن خودشون باشند تقصیر اونا نیست. تقصیر خیلی هاست. :ws3:بسی خوشمان امد:ws3: 6
viviyan 12431 ارسال شده در 11 آبان، 2011 نمیدونم منم حق اظهارنظر دارم یا نه آخه خیلی وقت نیست عضو شدم. من به خاطر نظرات waffen عضو شدم. خیلی خوشم اومد از پستاش و دیدگاهش و فکر کردم انجمنی که همچین کاربری داره باید خیلی توپ و معرکه باشه. مدتی نیستش. به نظر من waffen چهره ماندگار سایت هستش. 9
mehdi.f 269 ارسال شده در 12 آبان، 2011 1.essi 2.foroogh 3.spw 4.fukor 5.هادی ناصح 6.vahid88 7.داریوش 10
Neutron 60966 ارسال شده در 12 آبان، 2011 این دو نفر برای من چهره های ماندگاری هستند: ُSpow Mahnaz.D 13
sinister89 4245 ارسال شده در 12 آبان، 2011 essi و waffen و danielo اسی واسه اینکه پستاشو مطالبشو خیلی دوس دارم. یه جووور خاصه یه طنزی توی حرفاش هست که آدم از خوندنشون لذت می بره.احساس می کنم فرد خیلی آگاهیه. وافن چون عقاید جالبی داره البته من زیاد نمی شناسمش ولی پستاشو که خوندم خیلی از عقایدش خوشم اومد. و در نهایت دنیلو از حرفاش و عقایدش ، این که عقایدشو آزادانه بیان می کنه و اعتقادات جالبی داره مث بقیه آدما نیست. 8
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 12 آبان، 2011 مهرشاد اسمش رهاست :w36: الهییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w36::w36: واقعا" ؟؟؟؟؟ تو از کجا میدونی اسمشو ؟ آخـــی .... یادم باشه بهش تبریک بگم 9
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 آبان، 2011 واقعا" ؟؟؟؟؟ تو از کجا میدونی اسمشو ؟ آخـــی .... یادم باشه بهش تبریک بگم 5
ارسال های توصیه شده