just work 12354 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 1 - مدیر فقید تالار مهندسی مکانیک مهندس جاوید جمالی 2 - اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 3 - تنها ترین سردار و سربلند ترین مدیر تالار مکانیک " میلاد " 4 - شادمهرباز 5 - بازهم اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 6 - گزینه ی 2 و5 7 - گزینه ی 6 8 - عسل صدرا 9 - گزینه ی 7 به انضمام گزینه 8 10 - و دیگر هیچ ... 16
st.saba 671 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 وافن جونم اسپاو سمندون :persiana__hahaha: ميلاد:dancegirl2: بازم وافن اسي :girlhi: ادر اورامان :girl_in_dreams: پري دريايي :girl_yes2: خيلي وافن هوتن شادمهر باز :girlhi: سارا افشار :girl_in_dreams: امين نپو آرش... يه چنتا ديگه هم وافن از يكي ديگه هم اجازه ندارم اسم ببرم :icon_razz: ديگه...:JC_thinking: اينجوري كه گفته ميشه اكثرا ياد كسايي ميوفتيم كه توي تالار آزاد بيشتر فعاليت كردن. به نظرم توي تالاراي تخصصي خيلي كاربرا موفق تر عمل كردن. همه ي اونا هم ماندگارن 20
Astraea 25351 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خیلی از بچه ها ماندگارن: اسی،eng.esmail,محسن 88،میلاد،سهیل و سجاد،حسین T,ارماندیس،هوتن،آدمین،قاصدک،amirgb......همه بچه ها،هرکسی که بتونه مارو شاد کنه،پستای جالب بزاره،فعالیتش واقعا مفید باشه....انتخاب واقعا سخته!!! اما به نظرم ماندگار ترین فرد باشگاه مهندسا مهرشاد بود...:ws44: 15
Astraea 25351 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 اخ راسی وافن عزیز رو یادم رفت... گفتم که...همه ماندگارن.....هرکسی به نوبه خودش.... 14
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خوب هر کس با کسایی که بیشتر دوست بوده بیشتر تو ذهنش میمونن...... تموم کسایی که باهاشون اینجا ارتباط داشتم هرچقدر هم کم ولی همیشه توی ذهنم ماندگار خواهند ماند..... اینا دوستایی هستن که وقتی چند وقت نمیام انجمن دلم براشون تنگ میشه......... مهسا (مموشک) محمد( ادمین) ابوذر سجاد (spow) ایلیا سمیرا (فانوس) راحله مینا(1900) فهیمه سمندون ستاره آریایی هانی (نرگس درکه سابق) علیرضا(پینیون) امین نپو روشنفکر..... و خیلی از دوستان دیگه که اگه بخوام اسم همشون رو بنویسم لیستم خیلی بلند بالا میشه....... از این که یه روزی با این انجمن آشنا شدم واقعا خوشحالم........ 16
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 هرکسی که بتونه مارو شاد کنه،پستای جالب بزاره،فعالیتش واقعا مفید باشه....انتخاب واقعا سخته!!! 6
hodaa 5488 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 اونهايي كه يادم ميمونن.... هوتن -يوحنا-فرناز-عسل صدرا-آرش...-وافن-سارا افشار-امين نپو -اسي -rezanassimi -spow-ايليا العان اينها به ذهنم مياد 16
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 . اي لحظه ساز عاشقي. عاشق با تو بودنم. روشنترين ستاره ام. ميخواهمت ميخواهمت. تو ماندگاري در دلم. ميدانمت ميدانمت. اي همه وجود من نبود تو نبود ... 8
from_hell 10964 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 amin 202 armin.eleman yuhana marjan.17 (این جیجیری مهلوم نیست کجاست) amin nepo 6
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 خوب هر کس با کسایی که بیشتر دوست بوده بیشتر تو ذهنش میمونن......تموم کسایی که باهاشون اینجا ارتباط داشتم هرچقدر هم کم ولی همیشه توی ذهنم ماندگار خواهند ماند..... اینا دوستایی هستن که وقتی چند وقت نمیام انجمن دلم براشون تنگ میشه......... مهسا (مموشک) محمد( ادمین) ابوذر سجاد (spow) ایلیا سمیرا (فانوس) راحله مینا(1900) فهیمه سمندون ستاره آریایی هانی (نرگس درکه سابق) علیرضا(پینیون) امین نپو روشنفکر..... و خیلی از دوستان دیگه که اگه بخوام اسم همشون رو بنویسم لیستم خیلی بلند بالا میشه....... از این که یه روزی با این انجمن آشنا شدم واقعا خوشحالم........ حالا که دارم پستای بچه هارو میخونم میبینم با همه یه جورایی خاطره دارم........ من تو پست قبلیم تو این تاپیک تعدادی اسم نوشتم ولی هی که یادم میاد میخوام برم بازم اسم اضافش کنم........ مثلا من اسی رو یادم رفت بنویسم.پستای زیبای اسی رو هیچ وقت یادم نمیره....... یا راه سبز امید و دعواهاش........... یا شقایق و وحید و آرش و ... با پستای فراوانشون تو تالار آزاد....... یا مثلا امید (پسر ایرانی)............. و خیلیای دیگه ......... خلاصه اینکه من همه بچه هارو یه جورایی دوست دارم و هر چی فکر میکنم نمیتونم یه نفرو از بینشون انتخاب کنم ........ به قول eder جان: تک تک بچه های این انجمنن که اینجا رو ماندگار میکنن .... پس همه چهره ی ماندگارن 11
VINA 31339 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 ندا نام کاربریش چیه/؟؟؟ یادم نمیاد اما اواتاروش ه صورتی بنفش بود amin 202 amin nepo armin.elemanyuhana marjan.17 (این جیجیری مهلوم نیست کجاست) الهی امین 202:a030: 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 عمو سجاد . سهیل داداش ممد (ادمین) و *sepid* خدا رحمتش کنه ..... آدم خوبی بود 6
VINA 31339 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 سهیلم هستا مهسا یا همون بهارم که عشقه منه دکتر شوان یا نادر امید حسین تی( به علت مشخص نبودن نام کاربری اولیشو میگیم) حسین بی که خیلی عزیزه:ws2: چقدر دوست یافتم تو این یه سال 6
ارسال های توصیه شده