spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ در سال ۱۳۶۷ صدای جمھوری اسلامی به مناسبت شھادت حضرت فاطمه از دختر خانمی پرسيد:الگوی شما کيست؟ آن خانم پاسخ داد:"اوشين". به او گفته می شود که الگوی زن مسلمان بايد حضرت فاطمه باشد. پاسخ می دھد که حضرت فاطمه مال ۱۴۰۰ سال پيش بود، ما به الگوی امروزی احتياج داريم. اين تغيير/تحول آيت الله خمينی را شوکه کرد. در ۹/۱۱/۱۳۶۷ ،اخبار راديو ايران با قرائت اين حکم آيت الله خمينی کار خود را شروع کرد: "آقای محمد ھاشمی، مدير عامل صدا و سيمای جمھوری اسلامی. با کمال تأسف و تأثر روز گذشته[شنبه ۸ بھمن] از صدای جمھوری اسلامی مطلبی در مورد الگوی زن پخش گرديده است که انسان شرم دارد بازگو نمايد. فردی که اين مطلب را پخش کرده است تعزير و اخراج میگردد، و دست اندرکاران آن تعزير خواھند شد. در صورتی که ثابت شود قصد توھين در کار بوده است، بلاشک فرد توھين کننده محکوم به اعدام است. اگر بار ديگر از اين گونه قضايا تکرار گردد، موجب تنبیه و توبيخ شديد و جدی مسئولين بالای صدا و سيما خواھد شد. البته در تمامی زمنیه ھا قوه ی قضائیه اقدام می نمايد" 29 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ منم از مامانم اینو شنیدم:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یاد اون تاپیک که فک کنم از شما بود افتادم که میگفت : ما چگونه ما شدیم. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ واقعيت داره يا شوخيه؟ کاملا واقعیه محسن جان تو منابع چاپ شده هم میتونی ببینی همین چیزایی که الان کپیشون کردم دی: من شنیدم اعدامش کردن درسته؟ نه کسی اعدام نشد فقط پنج نفر معزول شدن 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مامان منم همیشه اینو تعریف می کنه...می گفت همه وقتی اینو شنیدیم ( اوشین) اینوجوری شدیم : 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بله ... خواهرم اینو بهم گفته بود ... و البته این سریال قسمت های حذفی زیاد داشته ... واسه همینه از اوشین فقط صبر و بردباری در مقابل سختی ها رو دیدیم ... ظاهراً دوباره توسط شرکت سازنده خریداری شده ... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ منم از بابام شنیده بودم...الان مرورش خیلی جالبته...تمام این سالها ذره ذره دین رو به زور چپوندن تو گلوی ملت!! 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ همين الانش جمونگ الگوي خيلياس !! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ منم از بابام شنیده بودم...الان مرورش خیلی جالبته...تمام این سالها ذره ذره دین رو به زور چپوندن تو گلوی ملت!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop:چرا معزول:jawdrop:عجب ایت الله منطقی داشتیم:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عجب...خوب معلومه که برای یه آدمی تو اون روزا اوشین از حضرت فاطمه ملموس تره...البته می دونین که اون اوشینی که ما دیدیم زمین تا آسمون با اوشین اصلی فرق داشته... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ همين الانش جمونگ الگوي خيلياس !! بله ... یکم مردم کشورمون بی جنبه هستن ... دیروز اوشین و یانگوم ... امروز جومونگ ... تا ببینیم سریال بعدی چیه ... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عجب !!! خانومه چیزه بدی نگفته بوده که !!!! 4 لینک به دیدگاه
اوشین 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اون دو مجری خانم بید مشکی و اقای هرمز شجاعی مهر بودن که عزل شدن بعد مورد رافت اسلامی قرار گرفتند بعد امضای توبه نامه برگشتن سرکار 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اون دو مجری خانم بید مشکی و اقای هرمز شجاعی مهر بودن که عزل شدنبعد مورد رافت اسلامی قرار گرفتند بعد امضای توبه نامه برگشتن سرکار چقدر بچه های انجمن فعالن ... در مورد هر بحثی میشه یه یوزر با همون موضوع ایجاد می کنن ... 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ منم فکر میکردم اعدامشون کردن !!! اون زمان چوبه دار زیاد داشتن ... ولی خیلی ها تو نوبت بودن !! فکر کنم واسه همین بی خیال شدن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده