ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ من نمیخوام جای باباتو بگیرم من فقط میخوام واسه یه روز این فرصت به بابات بدم بتونه از دریچه چشم یک کاربر عادی که اسمش بولد نیسو هزار هزار ارزو داره به این دنیای نواندیشی نگاه کنهمن میخوام بینششو وسعت بدم:persiana__hahaha: سووسک خودتی و بابای ادمینت:w589: عسل برو داریمت فقز برنگرتی که میبینی پشتت خالیه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چند گرفتی ؟دوبرابرشو میدیم برو کنار یه شغل معاونی هم جهنم روش دمت گرم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چند گرفتی ؟دوبرابرشو میدیم برو کنار یه شغل معاونی هم جهنم روش لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اینقد به من نگو عمو ... من عموی تو نیستم ... بودجه انجمن صرف تعطیلات و عشق و حال مثل شما ها میشه میرین هاوایی ... برو پائین انجمن رو ببین... کاربرا دارن از گشنگی همدیگرو میخورن... خودتونو با پارتی مدیر کردین...:w00: تا فتح انجمن یک مرگ بر دیکتاتور دیگر باقی است ... که عمویه من نیستی!!! زود خودتو گم کردی آقاااااااا میتونیم میریم تا کور شین نتونین ببینین منو با پارتی بازی مدیر کردن!!!!؟؟ موبایل فروشی داری عمو؟اطلاعاتت خیلی خوفه! خوبه خودت تو پروفایله من اعتراف کردی!!! من نمیخوام جای باباتو بگیرم من فقط میخوام واسه یه روز این فرصت به بابات بدم بتونه از دریچه چشم یک کاربر عادی که اسمش بولد نیسو هزار هزار ارزو داره به این دنیای نواندیشی نگاه کنهمن میخوام بینششو وسعت بدم:persiana__hahaha: برو بزار باد بیاد سووسک خودتی و بابای ادمینت:w589: سوسک تویی با اون آقایه عابدی لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از همه دوستداران و حامیان سپاسگزارم امروز روز رستاخیز روزی که تاریخ رقم میخوره روزی که من به پشتوانه شما ملت دولت تعیین میکنم من تو دهن این دیکتاتوری میزنم شما بدانید که امریکا هیچ غلطی نمیکنه پس هرکاری میکنه درسته خیالتون راحت .. لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها ادمین داره زن میگیره.......بیاید بسیج شیم نذاریم یکی دیگرم بدبخت کنه... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چند گرفتی ؟دوبرابرشو میدیم برو کنار یه شغل معاونی هم جهنم روش بابام خیلی بیشتر از اینا واسه ی من می ارزه هیشیم نگرفتم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خو اگه عسل مدور شه من به کی بگم آخ مدوووووووووووووووووورر؟؟؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ که عمویه من نیستی!!!زود خودتو گم کردی آقاااااااا میتونیم میریم تا کور شین نتونین ببینین منو با پارتی بازی مدیر کردن!!!!؟؟ خوبه خودت تو پروفایله من اعتراف کردی!!! سوسک تویی با اون آقایه عابدی بزار ادمین شم سوسکو نشونت میدم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها ادمین داره زن میگیره.......بیاید بسیج شیم نذاریم یکی دیگرم بدبخت کنه... همون که شماره گرفته ازش؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خو اگه عسل مدور شه من به کی بگم آخ مدوووووووووووووووووورر؟؟؟ خیالت راحت این عسل مدیر بشو نیست بزار ادمین شم سوسکو نشونت میدم مگه اینکه تو خواب ببینی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سوسک تویی با اون آقایه عابدی بچه ها داغه هنوز ... بذار وقتی با باباش فرار کرد رفت مصر، 10 سال بعدش خودکشی کرد ... اون موقع می فهمه! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آشوبگر شماره 1: Neutron آشوبگر شماره 2: asal sadra در صورت مشاهده این دو شخص، فوراً به بچه های بالا گزارش بدین :167: تا مژدگانی دریافت کنید. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها ادمین داره زن میگیره.......بیاید بسیج شیم نذاریم یکی دیگرم بدبخت کنه... پس واسه شیرینی عروسی منو ادمین میکنه دیگه خو اگه عسل مدور شه من به کی بگم آخ مدوووووووووووووووووورر؟؟؟ به من بگو راحت باش دوس داشتیم ممد جون صدام کن اصن یه مدت به من میگفتم ممدجون عارف لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آشوبگر شماره 1: Neutron آشوبگر شماره 2: asal sadra در صورت مشاهده این دو شخص، فوراً به بچه های بالا گزارش بدین :167: تا مژدگانی دریافت کنید. من دیدمشون میخوای ادمینشون کنی ها ها ! لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (9 عضو و 0 مهمان) Afsaneh.M, arpak, asal sadra+, delnavaz+, maryam_alien*, mina1900+, Mohammad.A+, Neutron+, الهام. لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها داغه هنوز ... بذار وقتی با باباش فرار کرد رفت مصر، 10 سال بعدش خودکشی کرد ... اون موقع می فهمه! برو بابا قاط زدی اساسی نگرانم برات آشوبگر شماره 1: Neutron آشوبگر شماره 2: asal sadra در صورت مشاهده این دو شخص، فوراً به بچه های بالا گزارش بدین :167: تا مژدگانی دریافت کنید. :ws28: ایول بابایی خودم تنهایی لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها داغه هنوز ... بذار وقتی با باباش فرار کرد رفت مصر، 10 سال بعدش خودکشی کرد ... اون موقع می فهمه! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بابام خیلی بیشتر از اینا واسه ی من می ارزههیشیم نگرفتم پس ارزون مدیر شدی حیف پشتوانه نداری خانه ات بر آبه راستی خدا بهت ببخشه حالا مامان کیه؟ لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همون که شماره گرفته ازش؟ اره خود ناکسشه...........محمد رفتی کوه زیراب این ممدجونو بزن...نذار دختر مردم بدبخت شه.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده