spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آوازه موفقیت دانشجویان ایرانی در امتحانات اول ترم! ، یک چهارم ترم ! میان ترم ، سه چهارم ترم! ، پایان ترم و ... در سراسر جهان! موجب شد تا کشورهای عضو ؟!!!2÷3×2-1+5 خواهان لو دادن و در چند مورد کش رفتن! فرمول موفقیت دانشجویان ایرانی شوند. به همین منظور گروهک های تحقیقاتی! بلافاصله تحقیقات، آزمایشات، مطالعات و در برخی موارد اکتشافات خود را بر روی گروهی از دانشجویان به درد نخور و بلا استفاده کشورهای مزبور! که توسط حراست!به واحد آزمایشگاه معرفی شده بودند، اغاز کردند و پس از نیم ساعت تلاش بی وقفه! خروجی و نتیجه مطالعات خود را در یک بسته پیشنهادی با پست پیشتاز به کشورهای چشم به راه ارسال نمودند تا آن ها هم شاهد شکوفایی استعداد دانشگاهیانشان باشند!!؟ اما متأسفانه به دلیل سهل انگاری کبوتر نامه بر و ورود کلاغ به حریم خصوصی او ، مندرجات نامه در کمتر از سه سوت!! بر روی سایت ها و خبرگزاری ها قرار گرفت. و اما مطالب درج شده در نامه مذکور (مطالعه برای افراد مقیم خارج! بلامانع است؛ در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد!!!؟) احتراماً پیرو درخواست گروه 2÷3×2-1+5 مبنی بر رمزگشایی دلایل موفقیت دانشجویان ایرانی، راهکارهای خویش را به صورت ذیل تقدیم می داریم: 1- در طول ترم درس بخوانید، صبح با صبحانه درس های همان روز را مرور کنید، ظهر با نهار درس های کلاس بعدی تان را مرور کنید، شب با شام مطالب جدید درس های همان روز را بخوانید. در میان وعده ها هم جزوه دوستانتان را بگیرید و با جزوه خودتان تطبیق دهید تا چیزی را جا نینداخته باشید! روزهای تعطیل هم مرور کلی بر تمامی دروس داشته باشید. 2- در هنگام درس خواندن به شکلک ها و کاریکاتورهای حاشیه کتاب و جزوه از قبیل قلب شکسته ای که از آن خون می چکد، قیافه استاد معارف وقتی دانشجوی دختر گوشه کتش را برای یک نمره می کشد، دماغ همکلاسیتان قبل از عمل زیبایی، بخش هایی از ترانه سوسن خانوم!! و موارد مشابه توجه نکنید. همچنین به جملات عاشقانه، دلبرانه و خفنانه! که همکلاسی تان بعد از 3 هفته قرض گرفتن کتاب و جزوه در هر صفحه و خط برایتان نوشته، اعتنا نکنید. لازم به تذکر نیست که دانشجویان نباید با شماره های ناشناس که درشت روی جلد کتاب! نوشته شده تماس بگیرند. توصیه موکد : بهتر آن است برای یک درس دو کتاب بخرید، یکی برای سر کلاس و قرض دادن به دیگران و دیگری برای منزل و خواندن در شب امتحانات!!؟ (ما تحقیق کردیم، دیدیم برخلاف اینجا،در کشور شما دانشجویان اصلاً کتاب نمی خرند!!) 3- استادتان را اگر بیشتر از پدر و مادر دوست ندارید، کمتر هم دوست نداشته باشید. همیشه سر کلاس سرتان را به علامت تأیید برایش تکان دهید. در تمام مدت کلاس به مردمک چشمانش زل بزنید تا نظرش را جلب کنید. گرفتن هدیه به مناسبت های الکی! و تایپ جزوات بیست سال پیش استادکه هنوز هم بدون ذره ای Update همان ها را تدریس می کند و تقبل انجام بخشی از پایان نامه استاد هم توصیه می شود. 4- سعی کنید همواره، هم درس حفظ کنید و هم نت برداری کنید تا در مواقع لازم (مثلاً فراموشی به دلیل مشغله زیاد!!)بتوانید از یادداشت های با فونت 5 روی کاغذهای قطع جیبی و خودکاری! با ابعاد 2×3 سر جلسه امتحان استفاده کنید. توضیح : شیوه های دیگری هم برای نت برداری در پرونده دانشجویان ما موجود است که در اینجا ذکر نشد و تصمیم داریم با فرستادن یک گروه دانشجویی متشکل از 8 نفر، خلاق و مجهز به اخرین فناوری های تقلب!!؟ به کشورهای عضو ، زمینه همکاری بیشتری را فراهم کنیم. تبصره : بند بالا در کشورهایی که تقلب، جرم محسوب می شود و متقلب تحت پیگرد پلیس اینترپل قرار می گیرد، توصیه نمی شود. 5- استاد را محرم رازهای خود بدانید، همان اول ترم (نگذارید دیر شود) با او مشکلات زندگی تان را درمیان بگذارید، بگویید تنها نان آور یک خانواده هفت، هشت ، ده نفره هستید و دو خواهر دم بخت دارید که هم باید جهیزیه شان را تهیه کنید و هم خرج دانشگاه شان را بدهید. بگویید دکترها جوابتان کرده اند و فقط برای دلخوشی مادرتان آمدید دانشگاه و ... درس زندگی: 1- سر جلسه امتحان هیچ وقت از نفر کناری تان کمک نگیرید علی الخصوص اگر ... باشد چون مجبور خواهید شد جبران کنید و لطف بغل دستی تان هیچ رقم جبران نمی شود مگر با یک ازدواج دانشجویی!! از من گفتن بود. 2-حتی المقدور از قرض دادن و گرفتن جزوه هایی که اغلب با استفاده از جعبه خودکار رنگی 12 تایی و بعضاً 24 تایی !! نوشته شده خودداری کنید. هم حواستان را پرت می کند و هم چه بسا در همین بده بستان ها، دل و قلوه هم رد و بدل شود و از درس و دانشگاه باز بمانید. در پایان اضافه می دارم هم اکنون بند های بالا طی یک کلاس توجیهی به دانشجویان ارسالی آموزش داده شده است و همگی بی صبرانه منتظر نتیجه راهکارهای بالا هستیم. هر چند عدم موفقیت دانشجویان ارسالی از طرف شما ذره ای از ارزش ها و ذکاوت دانشجویان ما کم نمی کند. 16 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ 2-حتی المقدور از قرض دادن و گرفتن جزوه هایی که اغلب با استفاده از جعبه خودکار رنگی 12 تایی و بعضاً 24 تایی !! نوشته شده خودداری کنید. هم حواستان را پرت می کند و هم چه بسا در همین بده بستان ها، دل و قلوه هم رد و بدل شود و از درس و دانشگاه باز بمانید. کند. :w74::w74: من اگه جزواتم رنگارنگ نباشه نمیتونم بخونم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من تا الان کسی و ندیدم مثل وحید جزوه بنویسه دریغ از یک نقطه رنگی ایشششششششش 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ولی من یه توصیه جدی دارم....به هیچ کس گزارش کار و کارگاه ندید....:w00:البته دوست صمیمی استثناست... بعضیا چه انتظارا که از ادم ندارن!!!!:w00: 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ - سر جلسه امتحان هیچ وقت از نفر کناری تان کمک نگیرید علی الخصوص اگر ... باشد چون مجبور خواهید شد جبران کنید و لطف بغل دستی تان هیچ رقم جبران نمی شود مگر با یک ازدواج دانشجویی!! از من گفتن بود. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به همین مناسبت ما نیز شعری سرودیم ز خرخوانان عالم هر که را دیدم غمی دارد دلا خو کن به مشروطی که ان هم عالمی دارد 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به همین مناسبت ما نیز شعری سرودیم ز خرخوانان عالم هر که را دیدم غمی دارد دلا خو کن به تنهایی که ان هم عالمی دارد مصرع دوم اشتب داره!! دلا خو کن به مشروطی که آن هم عالمی دارد... 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ :w74::w74:من اگه جزواتم رنگارنگ نباشه نمیتونم بخونم جزوه هایه منو میخوای ببینی ......... همش تکرنگه (کپی) 5 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من تا الان کسی و ندیدم مثل وحید جزوه بنویسه دریغ از یک نقطه رنگیایشششششششش باز خوبه من میرم سرکلاس اصلا خودکار نمیبرم که بخوام بنویسم دوستان هستن 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ولی من یه توصیه جدی دارم....به هیچ کس گزارش کار و کارگاه ندید....:w00:البته دوست صمیمی استثناست...بعضیا چه انتظارا که از ادم ندارن!!!!:w00: هر چی جزوه نمی نویسم ولی گزارش کارام خداس .... همین شده برام درد سر !!! هر چند وقت یه بار یکی زنگ میزنه میگه من فلانی ام ... با فلان استاد فلان آزمایشگاه رو دارم ... گزارش کارات رو از یه بچه ها گرفتم .... میخوام بدونم کسی دیگه ای با اون استاده نداره 5 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ مصرع دوم اشتب داره!! دلا خو کن به مشروطی که آن هم عالمی دارد... :ws28: شرمنده الان متوجه شدم رفتم تو فاز شعر اصلی الان درستش میکنم 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ جزوه هایه منو میخوای ببینی ......... همش تکرنگه (کپی) من اگه بودم کپی رنگی میگرفتم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ عجب:icon_pf (34):این ترم وضعم خرابهمن واقعا منتظر معجزه ام لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من اگه بودم کپی رنگی میگرفتم واسه یه شب نمی ارزه !! بعد چشام عادت کرده .... اگه جزوه رنگی بخونم می افتم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ وای خداااااااااااااااااااا من اگه فیزیکو شیمی آلیرو نیفتم دیگه هیچیرو نمیفتم:icon_pf (34): :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ هر چی جزوه نمی نویسم ولی گزارش کارام خداس .... همین شده برام درد سر !!! هر چند وقت یه بار یکی زنگ میزنه میگه من فلانی ام ... با فلان استاد فلان آزمایشگاه رو دارم ... گزارش کارات رو از یه بچه ها گرفتم .... میخوام بدونم کسی دیگه ای با اون استاده نداره همین دیگه!!!حالا اگه از خودشون جزوء بخوای!!!:w00: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ همین دیگه!!!حالا اگه از خودشون جزوء بخوای!!!:w00: باید یاد بگیری که چطوری جزوه بگیری ... هر کاری راهی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده