ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ حماقت بی نهایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اینو بهش میگن درماندگی آموخته شده. یعنی انسان را هم با همین روش درمانده میکنند و بعد هر بلایی خواستند سر زندگی و آینده اش در میارن. شاهد همین بیخ گوش هر کس هست.3 ثانیه اندیشه میخواد تا ببینیم که همه مون به این مصیبت گرفتار هستیم. 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ واقعيت دنياي ماست چيزي كه هيچوقت نخواستيم ازش فرار كنيم واقعا واسه خودمون متاسفم من هميشه خيلي سعي كردم راجع به سنتها و حتي دينمون يه چيزهايي بپرسم كه ديگران هيچوقت نميپرسن ولي هميشه تهديدم كردن و مجبور شدم سكوت كنم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ باز این میمون ها میفهمیدند که برای خیس نشدن نباید بالا بروند. اینجا فقط میدانند که نباید از یک حدی بیشتر بدانند، چون گمراه میشوند. 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه گویم.....که این خوی حیوانی...اسیر است در این تن.... و روح انسانی فرسنگ ها دور تر از تن..... و هنوز من خود را انسان می دانم..... 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تنها چیزی را که از دید آدمیان خداوند به عدلت بین انها تقسیم کرده است عقل است! 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یعنی ذات همه اینجوریه؟ یا مشکل از چیز دیگه است؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ هر کی فکر کنه حماقتی تو وجودش نیست، واقعا احمقه به نظر من حماقت از صفات اصلی انسانعاست اگر احمق نباشند که آدم نیستند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده