ملیساا 5015 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 حماقت بی نهایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29
غایب 4790 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اینو بهش میگن درماندگی آموخته شده. یعنی انسان را هم با همین روش درمانده میکنند و بعد هر بلایی خواستند سر زندگی و آینده اش در میارن. شاهد همین بیخ گوش هر کس هست.3 ثانیه اندیشه میخواد تا ببینیم که همه مون به این مصیبت گرفتار هستیم. 5
sookut 13735 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 واقعيت دنياي ماست چيزي كه هيچوقت نخواستيم ازش فرار كنيم واقعا واسه خودمون متاسفم من هميشه خيلي سعي كردم راجع به سنتها و حتي دينمون يه چيزهايي بپرسم كه ديگران هيچوقت نميپرسن ولي هميشه تهديدم كردن و مجبور شدم سكوت كنم 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 باز این میمون ها میفهمیدند که برای خیس نشدن نباید بالا بروند. اینجا فقط میدانند که نباید از یک حدی بیشتر بدانند، چون گمراه میشوند. 6
sam arch 55881 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 چه گویم.....که این خوی حیوانی...اسیر است در این تن.... و روح انسانی فرسنگ ها دور تر از تن..... و هنوز من خود را انسان می دانم..... 7
pari daryayi 22938 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 تنها چیزی را که از دید آدمیان خداوند به عدلت بین انها تقسیم کرده است عقل است! 5
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 هر کی فکر کنه حماقتی تو وجودش نیست، واقعا احمقه به نظر من حماقت از صفات اصلی انسانعاست اگر احمق نباشند که آدم نیستند
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری