Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ حمید این چی بودددددددددد....با جملات لطیفتر کاش میگفتی....جونم درومد تا تمومش کردم چون عاشقی سخته باید با کلمات سخت بیانش کرد نمیدونم چرا کار دنیا اینجوریه همیشه همینه هر وقت از کسی یا چیزی بی محلی ببینی بیشتر عاشقش میشی و از هرچی بهت عشق میورزه پسش میزنی دلیلش هم معلوم نیست:w74::w74: 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ حمید این چی بودددددددددد....با جملات لطیفتر کاش میگفتی....جونم درومد تا تمومش کردم خوب دقیقا همینجوریه......... :ws44: خون جیگرمون کردی هوتنچرا اینقدر سوزناک؟ خوب دقیقا همینجوریه......... یاد 17 سالگیم افتادم چی کشیدم پس تو هم کشیدی.......... وای خداااااااااا...مو به تنم سیخ شد...یاد یه دوست قدیمی افتادم:ws44:...مرسی... دوست قدیمی..................که با من هرچه کرد ان اشنا کرد حمید من عجیب نگرانت شدم چند جلسه بیا مشاورت کنم تضمین میکنم جواب بده و خوب بشی مثل مردن میمونه دل بریدن ...ولی دل بستن اسونه شقایق :banel_smiley_52:هوتن جون يه خورده مهربونتر هم ميشد گفتا باور کن مهربونتر از این نمیشد گفت چون عاشقی سخته باید با کلمات سخت بیانش کرد نمیدونم چرا کار دنیا اینجوریه همیشه همینه هر وقت از کسی یا چیزی بی محلی ببینی بیشتر عاشقش میشی و از هرچی بهت عشق میورزه پسش میزنی دلیلش هم معلوم نیست:w74::w74: 11 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ عشق؟واژه ی پیچیده و قریبی ست... ! اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت.... 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت.... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ عشق؟واژه ی پیچیده و غریبی ست... ! شب دریا و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبک باران ساحلها 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت.... ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شيوه ی رندان بلاکش باشد 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چون عاشقی سخته باید با کلمات سخت بیانش کرد نمیدونم چرا کار دنیا اینجوریه همیشه همینه هر وقت از کسی یا چیزی بی محلی ببینی بیشتر عاشقش میشی و از هرچی بهت عشق میورزه پسش میزنی دلیلش هم معلوم نیست:w74::w74: اره دروغم بگب من دوستت ندارم اما میفهمه اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت.... 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ شب تاريك و بیم موج و گردابی چنین حائلکجا دانند حال ما سبک باران ساحلها :gol cheshmak: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ :gol cheshmak: حاجی دیوان شما ازین چاپ جدیداست احتمالا دوتا روایت رو دیدم ولی شب دریا درسته 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ دیدی دلا که اخر پیری و علم و زهد با من چه کرد دیده معشوقه باز من 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حمید اومدم یه لقه غذا بخورم دل و رودم بالا اومد. عشق دست نیافتنی بود. یعنی اگه نرسیدی شیرینی وصال در خیالت میشه عشق. ولی وقتی رسیدی و چشیدی میفهمی که بوی کباب مربوط به داغ کردن خر بود. 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حمید اومدم یه لقه غذا بخورم دل و رودم بالا اومد. عشق دست نیافتنی بود. یعنی اگه نرسیدی شیرینی وصال در خیالت میشه عشق. ولی وقتی رسیدی و چشیدی میفهمی که بوی کباب مربوط به داغ کردن خر بود. تا رسیدن رو چی معنی کنیم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ عشق فقط یه هورمونه که تویه مغز ترشح میشه آدم میتونه به ذهنش دستور بده که تولید بشه یا جلوی تولیدش رو بگیره ....... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اثرات هورموناکسی توسین یا هورمون عشق بر زن و مرد صدای فرد مورد علاقه، خاطرات شیرین و حتی یک نگاه مهربان باعث ترشح این هورمون در بدن میشود. اکسی توسین باعث وابسته شدن دو فرد به هم میشود و زوجین را به داشتن رابطه زناشویی، یک زندگی بادوام، داشتن فرزندان و...ترغیب میکند. روشهای افزایش دهنده اکسی توسین برای ترشح مداوم این هورمون لازم است که زوجین، فعال باقی بمانند. برای افزایش آن لازم است زن و مرد خلاق باشند و مدام در مورد خاطرات یا آرزوهایشان صحبت کنند. تداوم زندگی، ایجاد خلاقیت و تازگی بر عهده زوجین است، در غیر این صورت عشق به راحتی از بین میرود و کاری از دست هورمونها برنمیآید. 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ عشق طعم تلخی داره وقتی دل میکنی می میری کاش هیچ وقت عاشق نمیشدم هوتن اتیشم زدی وقتی سر تاپاتو از خون قلبت سرخ میشه ادم میفهمه چقدر قشنگ بوده 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ عشق فقط یه هورمونه که تویه مغز ترشح میشه آدم میتونه به ذهنش دستور بده که تولید بشه یا جلوی تولیدش رو بگیره ....... میبینم که زندگی تو اصفهان اثر گذاشته روت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده