رفتن به مطلب

ترس و عشق

ارسال های توصیه شده

حمید این چی بودددددددددد....با جملات لطیفتر کاش میگفتی....جونم درومد تا تمومش کردمthumb.gif

چون عاشقی سخته باید با کلمات سخت بیانش کرد

نمیدونم چرا کار دنیا اینجوریه همیشه همینه هر وقت از کسی یا چیزی بی محلی ببینی بیشتر عاشقش میشی و از هرچی بهت عشق میورزه پسش میزنی دلیلش هم معلوم نیست:w74::w74:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_gol:

حمید این چی بودددددددددد....با جملات لطیفتر کاش میگفتی....جونم درومد تا تمومش کردمthumb.gif

خوب دقیقا همینجوریه.........

:ws44::ws44::ws44:

خون جیگرمون کردی هوتن

چرا اینقدر سوزناک؟

خوب دقیقا همینجوریه.........

یاد 17 سالگیم افتادم چی کشیدم:ws44:

پس تو هم کشیدی..........

وای خداااااااااا...مو به تنم سیخ شد...یاد یه دوست قدیمی افتادم:ws44::ws44::ws44:...مرسی...

دوست قدیمی.......:icon_redface:...........که با من هرچه کرد ان اشنا کرد

حمید من عجیب نگرانت شدم چند جلسه بیا مشاورت کنم تضمین میکنم جواب بده و خوب بشی:w02:

مثل مردن میمونه دل بریدن ...ولی دل بستن اسونه شقایق

:banel_smiley_52:

هوتن جون يه خورده مهربونتر هم ميشد گفتا:icon_gol:

باور کن مهربونتر از این نمیشد گفت

نمیدونم چرا کار دنیا اینجوریه همیشه همینه هر وقت از کسی یا چیزی بی محلی ببینی بیشتر عاشقش میشی و از هرچی بهت عشق میورزه پسش میزنی دلیلش هم معلوم نیست:w74::w74:

:icon_redface:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
عشق؟

واژه ی پیچیده و قریبی ست... !

اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت....:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اينجوري بهتره.چون هر چي باشه غريب نيست.همه ازش يه خاطره دارن....اما قريب و نزديكه.همين حوالي...تو چشماي خيس... تو لرزش دستان... تو تپش نا منظم قلبامون تو استرسامون...تو انتظارامون ....عشق تو وجود خود ماست.فقط زير باران بايد رفت....:icon_gol:

:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شيوه ی رندان بلاکش باشد

• Like 5
لینک به دیدگاه

اره

دروغم بگب من دوستت ندارم اما میفهمه:ws44:

:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 11 ماه بعد...

حمید اومدم یه لقه غذا بخورم دل و رودم بالا اومد.

عشق دست نیافتنی بود. یعنی اگه نرسیدی شیرینی وصال در خیالت میشه عشق. ولی وقتی رسیدی و چشیدی میفهمی که بوی کباب مربوط به داغ کردن خر بود.

• Like 5
لینک به دیدگاه
حمید اومدم یه لقه غذا بخورم دل و رودم بالا اومد.

عشق دست نیافتنی بود. یعنی اگه نرسیدی شیرینی وصال در خیالت میشه عشق. ولی وقتی رسیدی و چشیدی میفهمی که بوی کباب مربوط به داغ کردن خر بود.

تا رسیدن رو چی معنی کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

عشق فقط یه هورمونه که تویه مغز ترشح میشه

آدم میتونه به ذهنش دستور بده که تولید بشه

یا جلوی تولیدش رو بگیره .......

• Like 3
لینک به دیدگاه

اثرات هورموناکسی توسین یا هورمون عشق بر زن و مرد

صدای فرد مورد علاقه، خاطرات شیرین و حتی یک نگاه مهربان باعث ترشح این هورمون در بدن می‌شود.

اکسی توسین باعث وابسته شدن دو فرد به هم می‌شود و زوجین را به داشتن رابطه زناشویی، یک زندگی بادوام، داشتن فرزندان و...ترغیب می‌کند.

روش‌های افزایش دهنده اکسی توسین

برای ترشح مداوم این هورمون لازم است که زوجین، فعال باقی بمانند.

برای افزایش آن لازم است زن و مرد خلاق باشند و مدام در مورد خاطرات یا آرزوهایشان صحبت کنند.

تداوم زندگی، ایجاد خلاقیت و تازگی بر عهده زوجین است، در غیر این صورت عشق به راحتی از بین می‌رود و کاری از دست هورمون‌ها برنمی‌آید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
عشق فقط یه هورمونه که تویه مغز ترشح میشه

آدم میتونه به ذهنش دستور بده که تولید بشه

یا جلوی تولیدش رو بگیره .......

میبینم که زندگی تو اصفهان اثر گذاشته روت

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...