رفتن به مطلب

واقعا اين شكليه ايا ؟؟!

ارسال های توصیه شده

اخه خانوما غذا سوخته دوس ندارن:vahidrk::vahidrk:

:vahidrk:

بسوزی جزغاله میشی میریزنت دور:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 124
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:vahidrk:

بسوزی جزغاله میشی میریزنت دور:vahidrk:

نه ابجی تو این کار نمیکنی وگرنه دیگه شور نمیمونه تا بیاد تور بگیره باید برات یه خمره جور کنیم و یکم ترشی:ws47::ws47::ws47:

لینک به دیدگاه
دقیقا چون بی توجهی بیشتر تحریکشون میکنه برای بدست آورد اون طرف:banel_smiley_4:

:girl_yes2:

حالا راستشو بگو رو چن نفر امتحان کردی

:ws43:

لینک به دیدگاه
باید از مردا بپرسی آرش جان ببین چقدر صحت داره؟:banel_smiley_4:

نه لازم نیس مردا فقط جواب بدن اتفاقا از زنا باید پرسید..

ولی اینی که گفته حقیقت..

من که حرفشو قبول دارم از رو مشاهدات و تجربیاتم میگم..

ولی ولی در مورد زنها هم همینطوره البته دختران معمولا اول سرسختن ولی این دوره زمونه برعکس..

یه دوس داشتم نه دارم با یکی دوس شد تریپ ازدواج اینا البته میگن که این دوسته ما خیلی دوره پروپای پسره چرخیدو اینا.. (بهتره بگم دوست دوستم بود البته خوب با هم دوستیم)

اینم بگم دختره از نظر ظاهر خیلی سر بود..

بعدن اینا یه دوسالی خفن با هم بودن اینا.. (پسره دیگه شیدا شده بود)

یه حرکتی تو اکثر دخترای دورو اطرافم میدیدم که باعث شده واسم روتین باشه همچین چیزای (مثلا با یارو حرف میزنه کلی دوست دارم الو بل میگه بعد قط که میکنه نفر بعدی همینطور اونوقت میگن نه باو اونا که جدی نیستن من فقط با یکیم :w58:)

تازه اینا مدل خوباشون بودن بقیه بماند

داشتم میگفتم اینسری که دیدمش گفتم چه کردی با فرهاد گف میدونی عسل احساس کردم خیلی دوسم داره:w58: (گفتم این که بد نیس) گف نه میدونی من دوس دارم مرد از خودش اراده داشه باشه نه اینکه هرچی من دوست دارم چون من دوس دارم قبول کنه (گفتم خو این ینی گذشت داره) گفت نه اینجوری دوس دارم حوصلمو سر میبره همش حرف من باشه :w58:

بعد من پرسیدم خوب! گف هیچی واسه یه مدت میخواهیم از هم دور باشیم (بعد دوستای دیگم گفتن به هم زده عاشق یکی دیگه شده...)

خووووووب مخلص کلوم دختر و پسر تو این دوره شدن دقیقا توصیف دکتر

با این حال اینم میگم معمولا دخترا تو دوستی یا عشق اول تجربه که دکتر گفته رو با یه پسری داشتن بعدم خودشون...

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه لازم نیس مردا فقط جواب بدن اتفاقا از زنا باید پرسید..

ولی اینی که گفته حقیقت..

من که حرفشو قبول دارم از رو مشاهدات و تجربیاتم میگم..

ولی ولی در مورد زنها هم همینطوره البته دختران معمولا اول سرسختن ولی این دوره زمونه برعکس..

یه دوس داشتم نه دارم با یکی دوس شد تریپ ازدواج اینا البته میگن که این دوسته ما خیلی دوره پروپای پسره چرخیدو اینا.. (بهتره بگم دوست دوستم بود البته خوب با هم دوستیم)

اینم بگم دختره از نظر ظاهر خیلی سر بود..

بعدن اینا یه دوسالی خفن با هم بودن اینا.. (پسره دیگه شیدا شده بود)

یه حرکتی تو اکثر دخترای دورو اطرافم میدیدم که باعث شده واسم روتین باشه همچین چیزای (مثلا با یارو حرف میزنه کلی دوست دارم الو بل میگه بعد قط که میکنه نفر بعدی همینطور اونوقت میگن نه باو اونا که جدی نیستن من فقط با یکیم :w58:)

تازه اینا مدل خوباشون بودن بقیه بماند

داشتم میگفتم اینسری که دیدمش گفتم چه کردی با فرهاد گف میدونی عسل احساس کردم خیلی دوسم داره:w58: (گفتم این که بد نیس) گف نه میدونی من دوس دارم مرد از خودش اراده داشه باشه نه اینکه هرچی من دوست دارم چون من دوس دارم قبول کنه (گفتم خو این ینی گذشت داره) گفت نه اینجوری دوس دارم حوصلمو سر میبره همش حرف من باشه :w58:

بعد من پرسیدم خوب! گف هیچی واسه یه مدت میخواهیم از هم دور باشیم (بعد دوستای دیگم گفتن به هم زده عاشق یکی دیگه شده...)

خووووووب مخلص کلوم دختر و پسر تو این دوره شدن دقیقا توصیف دکتر

با این حال اینم میگم معمولا دخترا تو دوستی یا عشق اول تجربه که دکتر گفته رو با یه پسری داشتن بعدم خودشون...

آره منم ازین نمونه ها دیدم اصلا معلوم نیست چی میخوان جوونای الان...دوست ندارم من ازین جور آدما باشم...ولی وقتی سعی می کنی متفاوت عمل کنی فکر می کنن از بی عرضگیته نه از انسانیتت!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...