danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ واقعا؟ چه جالب!!! جالب اینجا بود که اکثر دختر ها وقتی ازشون سوال میپرسیدی که با چند نفر تو عمرت رابطه داشتی. مثلا اگر 30 تا داشته میگفته 6 تا. ولی پسر ها بر عکس بودند.یعنی پسر میگفت تا حالا 20 تا دوست دختر داشتم. ولی وقتی واقعیت معلوم شد .مشخص شد که با 6 نفر فقط رابطه داشت. اول ازشون سوال پرسیدن و روز بعد با استفاده از دروغ سنج. 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ دید هر ماده ای ناخالصی داره تو مردا هم اونطوری اون خوباش ناخالصی جمعیت مردان برای بدست اوردن یک انس طلا هم باید 30 تن نا خالصی ازش جدا کنی تا یک انس رو بتونی بدست بیاری البت برا بدست اوردن یک تن خاک هر جار رو بکنی گیر میاد:ws28: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ برای بدست اوردن یک انس طلا هم باید 30 تن نا خالصی ازش جدا کنی تا یک انس رو بتونی بدست بیاری البت برا بدست اوردن یک تن خاک هر جار رو بکنی گیر میاد:ws28: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ جالب اینجا بود که اکثر دختر ها وقتی ازشون سوال میپرسیدی که با چند نفر تو عمرت رابطه داشتی.مثلا اگر 30 تا داشته میگفته 6 تا. ولی پسر ها بر عکس بودند.یعنی پسر میگفت تا حالا 20 تا دوست دختر داشتم. ولی وقتی واقعیت معلوم شد .مشخص شد که با 6 نفر فقط رابطه داشت. اول ازشون سوال پرسیدن و روز بعد با استفاده از دروغ سنج. دلیلش واضحه چون مردا روابطشونو میذارن پای تجربه اما زنا فکر می کنن که دارن یه گناهو مرتکب میشن...متاسفانه این تفکر هنوز وجود داره...بماند که من کاملا مخالفم... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینو در نظر بگیر که دکتر گفته برای عاشق کردن چه می کنند و وقتی عاشق شد چه می کنند اولا از دوست داشتن که از عشق برتره اسمی نبرده دوما نگفته مرد عاشق این کار رو می کنه گفته مرد زن رو عاشق می کنه یعنی معلوم نیست خودش گرفتاره یا نه؟ و اگه گرفتار نباشه و یکم بد حتما همین کار رو که دکی گفته می کنه من در مورد این نوشته دکتر با چندتا پسر صحبت کردم جالب بود دوتاشون تجربه این کار رو داشتن عاشق کردن یه دختر و بعد هم ... نظر سنجی من زیاد گسترده نبود و من به راحتی چندتا مثال برای این گفته پیدا کردم پس زیاد هم بیراه نگفته دکتر شریعتی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینو در نظر بگیر که دکتر گفته برای عاشق کردن چه می کنند و وقتی عاشق شد چه می کنند اولا از دوست داشتن که از عشق برتره اسمی نبرده دوما نگفته مرد عاشق این کار رو می کنه گفته مرد زن رو عاشق می کنه یعنی معلوم نیست خودش گرفتاره یا نه؟ و اگه گرفتار نباشه و یکم بد حتما همین کار رو که دکی گفته می کنه من در مورد این نوشته دکتر با چندتا پسر صحبت کردم جالب بود دوتاشون تجربه این کار رو داشتن عاشق کردن یه دختر و بعد هم ... نظر سنجی من زیاد گسترده نبود و من به راحتی چندتا مثال برای این گفته پیدا کردم پس زیاد هم بیراه نگفته دکتر شریعتی باید دید که چرا این اتفاق میفته...آیا فقط ارزش یه دختر تا اون زمانیه که دست نیافتنی به نظر میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ جالب اینجا بود که اکثر دختر ها وقتی ازشون سوال میپرسیدی که با چند نفر تو عمرت رابطه داشتی.مثلا اگر 30 تا داشته میگفته 6 تا. ولی پسر ها بر عکس بودند.یعنی پسر میگفت تا حالا 20 تا دوست دختر داشتم. ولی وقتی واقعیت معلوم شد .مشخص شد که با 6 نفر فقط رابطه داشت. اول ازشون سوال پرسیدن و روز بعد با استفاده از دروغ سنج. منم دیدم برای بدست اوردن یک انس طلا هم باید 30 تن نا خالصی ازش جدا کنی تا یک انس رو بتونی بدست بیاری البت برا بدست اوردن یک تن خاک هر جار رو بکنی گیر میاد:ws28: خاک اره؟ خاک نباشه کشاورزی نست میمیری که:167:که طلایی اره؟ باید دید که چرا این اتفاق میفته...آیا فقط ارزش یه دختر تا اون زمانیه که دست نیافتنی به نظر میاد؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خُ .... هر جفتش بده آدم وقتی مسائل رو زیاد تو خودش بریزه ، یه مواقعی با یه چیز کوچیک میترکه و همه چیزو رو اون موضوع آخر خراب میکنه ! میگیری چی میگم ؟ شما ایرانیا چی میگین ... نه رومی روم نه زنگی زنگ :ws28: البته من یک مستند دیدم درباره همین موضوع ها بود.یادم هست که به این نتیجه رسیده بودند که پسر ها کمتر از دختر ها دنبال روابط متعدد هستند. یعنی بیشتر پسر ها ترجیح میدهند که با یکی باشند و مدت رابطه شون طولانی تر باشه. البته این تحقیق در انگلیس بود اتو ایران امار برعکسه 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم دیدم خاک اره؟ خاک نباشه کشاورزی نست میمیری که:167:که طلایی اره؟ اره ما هم ساخته شدیم برا کشت کار تو زمین مرغوب :w16: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم موافقم.........البته نميگم همه مردا اينجورين ولي براي اكثريت صدق ميكنه. يه مدت بال بال ميزنن تا عاشقشون بشي وقتي دوست داشتنتو ابراز ميكني حالا فيلشون ياد.... هرچي بهشون بي توجه تر باشي بهتره.... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم دیدم خاک اره؟ خاک نباشه کشاورزی نست میمیری که:167:که طلایی اره؟ :ws3: اره ما هم ساخته شدیم برا کشت کار تو زمین مرغوب :w16: :ws28: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم موافقم.........البته نميگم همه مردا اينجورين ولي براي اكثريت صدق ميكنه. يه مدت بال بال ميزنن تا عاشقشون بشي وقتي دوست داشتنتو ابراز ميكني حالا فيلشون ياد.... هرچي بهشون بي توجه تر باشي بهتره.... دقیقا چون بی توجهی بیشتر تحریکشون میکنه برای بدست آورد اون طرف 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم موافقم.........البته نميگم همه مردا اينجورين ولي براي اكثريت صدق ميكنه. يه مدت بال بال ميزنن تا عاشقشون بشي وقتي دوست داشتنتو ابراز ميكني حالا فيلشون ياد.... هرچي بهشون بي توجه تر باشي بهتره.... حالا راستشو بگو رو چن نفر امتحان کردی دقیقا چون بی توجهی بیشتر تحریکشون میکنه برای بدست آورد اون طرف :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اره ما هم ساخته شدیم برا کشت کار تو زمین مرغوب :w16: ایشالا بیلتون بشکنه:w00:ایشالا تراکتورتون داغون شه:w00:ایشالا کلنگتونو بدزدن:w00: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایشالا بیلتون بشکنه:w00:ایشالا تراکتورتون داغون شه:w00:ایشالا کلنگتونو بدزدن:w00: :jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایشالا بیلتون بشکنه:w00:ایشالا تراکتورتون داغون شه:w00:ایشالا کلنگتونو بدزدن:w00: :ws28::ws28: نمیری دختر 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایشالا بیلتون بشکنه:w00:ایشالا تراکتورتون داغون شه:w00:ایشالا کلنگتونو بدزدن:w00: اگر بیل ما بشکند اگر تراکتور ما داغون شود اگر کلنگ ما را بدز دند بارز هم میتوانیم چون نیاز به این ها برای کشت و کلر ندارم ما مکا نیزه تر از این ها هستیم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اگر بیل ما بشکند اگر تراکتور ما داغون شوداگر کلنگ ما را بدز دند بارز هم میتوانیم چون نیاز به این ها برای کشت و کلر ندارم ما مکا نیزه تر از این ها هستیم:ws28: :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: :ws28::ws28:نمیری دختر اگر بیل ما بشکند اگر تراکتور ما داغون شوداگر کلنگ ما را بدز دند بارز هم میتوانیم چون نیاز به این ها برای کشت و کلر ندارم ما مکا نیزه تر از این ها هستیم:ws28: ایشالا مکانیزمونتون در دمای 300 کلوین جرغاله شود :w00: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایشالا مکانیزمونتون در دمای 300 کلوین جرغاله شود :w00: اخه خانوما غذا سوخته دوس ندارن:vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده