رفتن به مطلب

واقعا اين شكليه ايا ؟؟!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 124
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تصور کنین با ادمی که خیلی دوسش دارین ازدواج می کنین(یا زندگی می کنین زیاد به این مقوله ی ازدواج اعتقادی ندارم) اگه یه اتفاقی مثل تصادف باعث بشه برای همیشه فلج بشه چی کار میکنین؟

خودشونو میزنن به موش مردگی تا خودت عذاب وجدان بگیری یکی واسشون بگیری بعدم خیلی محترمانه بری عقب تماشا کنی

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

دروغ گفتم:banel_smiley_4:؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورم از تعریف اون چیزیه که دنبالشن...این که یه موجود کامل پیدا نمی کنن و سعی می کنن تو چندین نفر دنبال اون نیمه ی به اصطلاح گم شدنشون بگردن...

زن و مرد ذاتی به سمت هم کشیده میشن

مرد ها دنبال چیزی هستن که غریزه به اون ها میگه در یک زن میتونن پیدا کنن

زن ها هم به همین صورت.

اگه مرد در زندگی با یه نفر به همه اون چیزهایی که می خواسته نرسه اینطوری میشه (نامردی می کنه)

مرد ها یه زن با روحیه زنانه می خوان

نه زنی که فقط مثل زنهاست

همونطور که زن هم مرد واقعی می خواد

بحث کلی تاپیک نامردی مرد بود

مردا ناکام میمونن نامردی می کنن که به نظرم در هیچ صورتی نامردی قابل توجیه نیست و اصلا هم نمیگم زن 100% مقصر هست

شاید مشکل اینجاست که عقل مرد بیش از احساسش روش اثر میذاره

کم و کاستی زنش رو میبینه و نمیتونه با احساسش عقلش رو سرکوب کنه و عقل مدام تشویق می کنه که مرد به سمت خواسته هاش بره

اما زن احساساتش مانع دیدن کم و کاستی مرد میشه یعنی میبینه اما با احساس توجیه می کنه و ندید میگیره

البته یه نطر بود لزوما درست نیست. شماهام نظر بدید ببینیم چی میشه:ws50:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تصور کنین با ادمی که خیلی دوسش دارین ازدواج می کنین(یا زندگی می کنین زیاد به این مقوله ی ازدواج اعتقادی ندارم) اگه یه اتفاقی مثل تصادف باعث بشه برای همیشه فلج بشه چی کار میکنین؟

اونو کلی نمیگم اما شاید اگثرا اینطور بشن

اگه خانم باشه همچین اتفاقی بیفته براش آقا خیلی راحت جایگزین میکنه

البته همه شون نه

اما اگه این اتفاق برای آقا بفته مثل فرشته زن ازش پذیرایی میکنه

البته بعضی ها هم تحمل ندارن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خودشونو میزنن به موش مردگی تا خودت عذاب وجدان بگیری یکی واسشون بگیری بعدم خیلی محترمانه بری عقب تماشا کنی

می دونی مینا شاید کمتر زنیم این کارو واسه همسرش بکنه...اما مردا حتی اگه بمونن در 99% مواقع از روی ترحمه نه عشق...

• Like 4
لینک به دیدگاه

هیییییییییییییییییی:banel_smiley_4:

خواهرررررررررررر

• Like 2
لینک به دیدگاه
می دونی مینا شاید کمتر زنیم این کارو واسه همسرش بکنه...اما مردا حتی اگه بمونن در 99% مواقع از روی ترحمه نه عشق...

اگه بی انصاف باشن ترحمم نمیکنن:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
زن و مرد ذاتی به سمت هم کشیده میشن

مرد ها دنبال چیزی هستن که غریزه به اون ها میگه در یک زن میتونن پیدا کنن

زن ها هم به همین صورت.

اگه مرد در زندگی با یه نفر به همه اون چیزهایی که می خواسته نرسه اینطوری میشه (نامردی می کنه)

مرد ها یه زن با روحیه زنانه می خوان

نه زنی که فقط مثل زنهاست

همونطور که زن هم مرد واقعی می خواد

بحث کلی تاپیک نامردی مرد بود

مردا ناکام میمونن نامردی می کنن که به نظرم در هیچ صورتی نامردی قابل توجیه نیست و اصلا هم نمیگم زن 100% مقصر هست

شاید مشکل اینجاست که عقل مرد بیش از احساسش روش اثر میذاره

کم و کاستی زنش رو میبینه و نمیتونه با احساسش عقلش رو سرکوب کنه و عقل مدام تشویق می کنه که مرد به سمت خواسته هاش بره

اما زن احساساتش مانع دیدن کم و کاستی مرد میشه یعنی میبینه اما با احساس توجیه می کنه و ندید میگیره

البته یه نطر بود لزوما درست نیست. شماهام نظر بدید ببینیم چی میشه:ws50:

مفهوم کاستی رو نفهمیدم این جا...مگه موجودیم پیدا میشه که کامل باشه؟...همه دارن تلاش می کنن که در نوع خودشون بهترین باشن...خیلی بی انصافیه که مقایسه بشن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونو کلی نمیگم اما شاید اگثرا اینطور بشن

اگه خانم باشه همچین اتفاقی بیفته براش آقا خیلی راحت جایگزین میکنه

البته همه شون نه

اما اگه این اتفاق برای آقا بفته مثل فرشته زن ازش پذیرایی میکنه

البته بعضی ها هم تحمل ندارن.

اگگه قبل این مهلبون بوده باشه من میمونم و گرنه میمونمو زجرش میدم:ws3:

:ws52:

هیییییییییییییییییی:banel_smiley_4:

خواهرررررررررررر

دس رو دلم نزار خونه:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیتونی چون احساست بهت این اجازرو نمیده چون یه زنی:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیتونی چون احساست بهت این اجازرو نمیده چون یه زنی:ws37:

میخام باباشو در بیارم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب جنستونو میشناسیا حسین جان:a030:
.

:hanghead::hanghead:

خوبه یا بد؟

گاهی ادم نفهمه راحت تره:sigh::hanghead:

:banel_smiley_4:

اینا موجود عجیبی هستن تا ارنج عسل بریزی حلقشون گاز میگیرن میگن تلخه:banel_smiley_4:

همینطوری با شوبرت رفتار کنی زندگیت 2 سال نشده از هم میپاشه

کم بد و بیراه بوگو

صادقانه بگم نمیدونم

مادرم همیشه میگه دردی که مردها وقتی همسرشونو از دست میدن یا اتفاقی برای همسرشون میفته دارن شبیه به درد خوردن ارنج به جایی هست . اولش فوق العاده دردشون میاد در حدی که نمی دونن چکار کنن اما دردی نیست که مداوم باشه و خیلی زود ساکت میشه:hanghead:

من فوق العاده دوست دارم جوری زندگی کنم که حتی اگه زنم فلج هم بشه عشقم بهش کم نشه . اگه ادم عاشق روح کسی بشه همیشه عشقش ثابته چون روح فلج نمیشه

یه چیز دیگه هم هست.

این سوالی که کردی ربطی به شخصیه زن و مرد نداره

بیشتر بستگی به تربیت و شیوه بزرگک شدن داره. اگه بچه ببینه مادر پدرش وفادارن به هم یاد میگیره وفادار باشه

خیلی از زنها هستن که به دلیل مشکلات جسمی(جنسی هم میشه و همیشه فلج شدن نیست) مرد ترکش می کنن:sigh::hanghead::4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

خوبه یا بد؟

کم بد و بیراه بوگو

صادقانه بگم نمیدونم

مادرم همیشه میگه دردی که مردها وقتی همسرشونو از دست میدن یا اتفاقی برای همسرشون میفته دارن شبیه به درد خوردن ارنج به جایی هست . اولش فوق العاده دردشون میاد در حدی که نمی دونن چکار کنن اما دردی نیست که مداوم باشه و خیلی زود ساکت میشه:hanghead:

من فوق العاده دوست دارم جوری زندگی کنم که حتی اگه زنم فلج هم بشه عشقم بهش کم نشه . اگه ادم عاشق روح کسی بشه همیشه عشقش ثابته چون روح فلج نمیشه

یه چیز دیگه هم هست.

بیشتر بستگی به تربیت و شیوه بزرگک شدن داره. اگه بچه ببینه مادر پدرش وفادارن به هم یاد میگیره وفادار باشه

خیلی از زنها هستن که به دلیل مشکلات جسمی(جنسی هم میشه و همیشه فلج شدن نیست) مرد ترکش می کنن:sigh::hanghead::4564:

من روی صحبتم فقط با مردا نبود...الان زن باوفام کم پیدا میشه...اون قضیه فلجم کلی گفتم می تونه به قول شما هر چیزی باشه...می خوام به این نتیجه برسم که این چیزا که ما اسمشو عشق میذاریم و به اسمش هر کار کثیفی رو انجام میدیم عشق نیست...هیچوقت نمیشه که عاشق باشی و بتونی لحظه ای رو بدون اون آدم تصور کنی...هرگز یه حس عمیق کسی رو نمی رنجونه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
من روی صحبتم فقط با مردا نبود...الان زن باوفام کم پیدا میشه...اون قضیه فلجم کلی گفتم می تونه به قول شما هر چیزی باشه...می خوام به این نتیجه برسم که این چیزا که ما اسمشو عشق میذاریم و به اسمش هر کار کثیفی رو انجام میدیم عشق نیست...هیچوقت نمیشه که عاشق باشی و بتونی لحظه ای رو بدون اون آدم تصور کنی...هرگز یه حس عمیق کسی رو نمی رنجونه...

حست قشنگه

ولی تو عمل یه مقداری سخته

• Like 3
لینک به دیدگاه
مفهوم کاستی رو نفهمیدم این جا...مگه موجودیم پیدا میشه که کامل باشه؟...همه دارن تلاش می کنن که در نوع خودشون بهترین باشن...خیلی بی انصافیه که مقایسه بشن...

نه کامل مطلق

من اینو نگفتم

منظورم مواردی هست که به طور عادی باید یه زن داشته باشه. مرد ها اینقدر هم بی منطق نیستن

الان خیلی از مردها بدون خیانت به همسرانشون دارن زندگی می کنن. مثل پدرای خودمون

همه رو بد نبینید.

اون عقلی که گفتم در اکثر موارد باعث مسئولیت پذیری مرد میشه

من میرم باز میام:4uboxsmiley:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حست قشنگه

ولی تو عمل یه مقداری سخته

سخته چون عادت نکردیم برای به دست آوردن چیزای باارزش صبر کنیم...ازدواج می کنیم چون فکر می کنیم عاشقیم ولی نیستیم...خیانت می کنیم چون فکر می کنیم این دفعه دیگه عاشق شدیم ولی نشدیم...عشق یه حادثه اس...ممکنه یه عمر زمان ببره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

خوبه یا بد؟

کم بد و بیراه بوگو

صادقانه بگم نمیدونم

یه چیز دیگه هم هست.

نه نمیره اینقد خرم دلم نمیاد

واقعا اینطوریه.اصلا یادشون میره کی بودن چی شدن،چراشدن؟:w00:

اره یادشون میره یه روز دنبالت بودن چقدر تحقیر شدن اما ول نکردن حالا یادشون میره:w00:

[

مینایی که من میشناسم نمیتونه:icon_redface:

دوست دارم حالشونو بگیرم:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

انسان باید عاشقی رو از خدا یاد بگیره

بنده گناه میکنه و خدا چندین بار فرصت توبه میده اخر سر هم میگه بزرگترین گناه نا امید شدن از رحمت خداست

خدا می بخشه

عشق به این میگن

این چیزی که ما اسمشو گذاشتیم عشق تشابه اسمی داره با عشق حقیقی:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...