غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این به قدرت ذهن ربطی نداره که...آدم می تونه ذهنشو هرطور که بخواد تربیت کنه...مردا این جوری تربیت میشن و این حق رو واسه خودشون قائل میشن که در آن واحد با چند نفر رابطه ی احساسی داشته باشن...ببخشید که اینو میگم اما این اصلا اسمش عشق نیست... ذوست عزیز و گرامی , من اینو از خودم که نگفتم. منظورم هم رابطه احساسی نبود. همون عاشق شدن رو میگم. مرد میتونه همزمان عاشق چند زن بشه. اینو علم گفته. مدرکش رو هم فردا براتون میارم.این جزو توانائیهای ذهن مردهاست که اگه پاش بیفته میتونه ازش استفاده کنه. خود من هم چند بار برام پیش اومده.همانجا بود که پیگیرش شدم بعد دیدم جزو توانائیهای ذاتیه. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ذوست عزیز و گرامی , من اینو از خودم که نگفتم. منظورم هم رابطه احساسی نبود. همون عاشق شدن رو میگم. مرد میتونه همزمان عاشق چند زن بشه. اینو علم گفته. مدرکش رو هم فردا براتون میارم.این جزو توانائیهای ذهن مردهاست که اگه پاش بیفته میتونه ازش استفاده کنه. خود من هم چند بار برام پیش اومده.همانجا بود که پیگیرش شدم بعد دیدم جزو توانائیهای ذاتیه. دوست دارم اون مدرکو ببینم واقعا...منتظر می مونم... 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ با تو بودا خودتونو اصلاح کنید:w00: یه جورایی تو ذات مرده زن ها هم گول نمی خورن باید زن ها هم این رو بپذیرن که مرد داری بلد نیستن جنس مرد اینطوریه و زن باید یاد بگیره چطور برخورد کنه متاسفانه الان طوری شده که در اوایل ازدواج زن خودشو همه جوره( جسمی و روحی) در اختیار مرد میذاره در صورتی که کار اشتباهیه زن نباید همه توانایی هاش رو یک جا برای مرد رو کنه .همیشه باید یه ترفند جدیدی برای جذب مرد داشته باشه مردا اگه ببینن زنشون به فکرشونه اون رو می پرستن. شاید بعدا اصلا ظاهر برای مرد مهم نباشه مرد هم باید ابعاد شخصیتی زن رو بدونه و یاد بگیره چطور برخورد کنه مردها زن ها رو گول نمی زنن زنها خودشون خودشون رو گول میزنن و بعد مرد رو مقصر میدونن(البته هستن ولی نه در این حد) قبول کنید هرچند مرد ها هم کم و بیش میتونن کنترل کنن خودشون رو و صد البته شیوه تربیت مرد خیلی مهمه مادر و پدر باید به پسرشون وفاداری رو یاد بدن:icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ هرچیزی با تمرین و تکرار راحت میشه زنهای بی وفای زیادی داریم که پدر مردا رو در اوردن شیوه های تربیت باید اصلاح شه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دوست دارم اون مدرکو ببینم واقعا...منتظر می مونم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فک کنم تو این سایت خوندمش. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یه جورایی تو ذات مرده زن ها هم گول نمی خورن باید زن ها هم این رو بپذیرن که مرد داری بلد نیستن جنس مرد اینطوریه و زن باید یاد بگیره چطور برخورد کنه متاسفانه الان طوری شده که در اوایل ازدواج زن خودشو همه جوره( جسمی و روحی) در اختیار مرد میذاره در صورتی که کار اشتباهیه زن نباید همه توانایی هاش رو یک جا برای مرد رو کنه .همیشه باید یه ترفند جدیدی برای جذب مرد داشته باشه مردا اگه ببینن زنشون به فکرشونه اون رو می پرستن. شاید بعدا اصلا ظاهر برای مرد مهم نباشه مرد هم باید ابعاد شخصیتی زن رو بدونه و یاد بگیره چطور برخورد کنه مردها زن ها رو گول نمی زنن زنها خودشون خودشون رو گول میزنن و بعد مرد رو مقصر میدونن(البته هستن ولی نه در این حد) قبول کنید هرچند مرد ها هم کم و بیش میتونن کنترل کنن خودشون رو و صد البته شیوه تربیت مرد خیلی مهمه مادر و پدر باید به پسرشون وفاداری رو یاد بدن:icon_pf (17): مشکل اصلی این جاست که آدما نمی تونن هر روز خودشونو تغییر بدن و یه چیز تازه رو کنن..به هر حال هر آدمی به مرور زمان تکراری میشه مخصوصا از نظر ظواهر و متعلقات... من حس می کنم این جور بی وفایی ها تو ایران خیلی بیشتر از کشورهای دیگه اس...دلیلشم چیزیه که همه مون میدونیم...واقعا تعریف یه مرد از یه زن چیه؟ کاش یکی پیدا بشه و صادقانه جواب بده... 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ مشکل اصلی این جاست که آدما نمی تونن هر روز خودشونو تغییر بدن و یه چیز تازه رو کنن..به هر حال هر آدمی به مرور زمان تکراری میشه مخصوصا از نظر ظواهر و متعلقات... من حس می کنم این جور بی وفایی ها تو ایران خیلی بیشتر از کشورهای دیگه اس...دلیلشم چیزیه که همه مون میدونیم...واقعا تعریف یه مرد از یه زن چیه؟ کاش یکی پیدا بشه و صادقانه جواب بده... زن تعریف خاصی نداره , یه انسانه مثه مرد.ولی مادر تعریف خاص داره. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این به قدرت ذهن ربطی نداره که...آدم می تونه ذهنشو هرطور که بخواد تربیت کنه...مردا این جوری تربیت میشن و این حق رو واسه خودشون قائل میشن که در آن واحد با چند نفر رابطه ی احساسی داشته باشن...ببخشید که اینو میگم اما این اصلا اسمش عشق نیست... دقیقا به نظر این بیشتر به فرهنگ و طرز نگرش بستگی داره تا ذهن 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دخترا عذاب وجدان میگیرن از این کارا بکنن چون بازی با احساس دیگران بده اما مردا راحت اینکارو میکنن اتفاقا زنا از مردا بهتر میتونن پنهان کاری کنن...مرددام حس ششمشون ضعیفتره... اوهوم ذوست عزیز و گرامی , من اینو از خودم که نگفتم. منظورم هم رابطه احساسی نبود. همون عاشق شدن رو میگم. مرد میتونه همزمان عاشق چند زن بشه. اینو علم گفته. مدرکش رو هم فردا براتون میارم.این جزو توانائیهای ذهن مردهاست که اگه پاش بیفته میتونه ازش استفاده کنه. خود من هم چند بار برام پیش اومده.همانجا بود که پیگیرش شدم بعد دیدم جزو توانائیهای ذاتیه. ما هم میتونیمخیانت تو وجود همه هست 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دقیقابه نظر این بیشتر به فرهنگ و طرز نگرش بستگی داره تا ذهن فقط روزا میای؟ چرا؟ شما که میگفتی با خداحافظی میونه خوبی نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ زن تعریف خاصی نداره , یه انسانه مثه مرد.ولی مادر تعریف خاص داره. منظورم از تعریف اون چیزیه که دنبالشن...این که یه موجود کامل پیدا نمی کنن و سعی می کنن تو چندین نفر دنبال اون نیمه ی به اصطلاح گم شدنشون بگردن... 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چون بازی با احساس دیگران بده اما مردا راحت اینکارو میکنن اوهوم ما هم میتونیمخیانت تو وجود همه هست باز که شما میگید خیانت. من عشقو میگم. من همه بحثم بر مدار عاشقیه که میگم مرد اون توانایی رو داره. شما همش برمیگردونین سر رابطه و خیانت. عجیبه . 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ منظورم از تعریف اون چیزیه که دنبالشن...این که یه موجود کامل پیدا نمی کنن و سعی می کنن تو چندین نفر دنبال اون نیمه ی به اصطلاح گم شدنشون بگردن... :ws44: سیر نمیشن اصلا الان دور برمو میبینم وافعا میترسم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ باز که شما میگید خیانت. من عشقو میگم. من همه بحثم بر مدار عاشقیه که میگم مرد اون توانایی رو داره. شما همش برمیگردونین سر رابطه و خیانت. عجیبه . همون دیگه از نظر ما خیانته:icon_pf (34):تواناییشون بده همه هم این توانایی رو دارن 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ مشکل اصلی این جاست که آدما نمی تونن هر روز خودشونو تغییر بدن و یه چیز تازه رو کنن..به هر حال هر آدمی به مرور زمان تکراری میشه مخصوصا از نظر ظواهر و متعلقات... من حس می کنم این جور بی وفایی ها تو ایران خیلی بیشتر از کشورهای دیگه اس...دلیلشم چیزیه که همه مون میدونیم...واقعا تعریف یه مرد از یه زن چیه؟ کاش یکی پیدا بشه و صادقانه جواب بده... درسته تکراری میشه. نمی دونم چطوری بگم؟ شاید بعدا اصلا ظاهر برای مرد مهم نباشه زن ها اوایل ازدواج فرصت دارن مرد رو شیفته خودشون بکنن صادقانه بگم اکثر مردها اوایل زندگی خواسته هاشون جسمانیه(نه 100% یه کمی بیش از 50%) اگه زن در این فرصت بتونه لذت رابطه عاطفی ، هم دردی ، محبت رو به مرد بچشونه مرد هیچ وقت از زنش خسته نمیشه منظورم حرف های عاشقانه کلیشه ای نیست البته خیلی از مرد ها هم در این زمینه مشکل دارن من خودم تا حالا تو این موقعیت نبودم شاید منم بودم بد عمل می کردم اما اینو میدونم اول زندگی هم مرد و هم زن باید عشقشونو ثابت کنن تا زندگی خوبی داشته باشن با کلمات نه با رفتارشون باید ثابت کنن اون هم رفتار صادقانه در کل مردا بیشتر نامردی می کنن 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ باز که شما میگید خیانت. من عشقو میگم. من همه بحثم بر مدار عاشقیه که میگم مرد اون توانایی رو داره. شما همش برمیگردونین سر رابطه و خیانت. عجیبه . وقتی خودتو بین چند نفر تقسیم می کنی در حالی که هیچکدومشون دوست ندارن که با کسی تو رو شریک باشن...این اسمش چیه؟ هنوزم عشق؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ با احترام که تمام عناصر مذکر این جمع میخوام بگم که کم نیستن مردایی که همین رفتارو دارن که فقط پس از زمان اندکی از به دست آوردن یک زن همه چیزو فراموش می کنن...اما به هیچ وجه نمیشه منکر شد که اگه مردی واقعا عاشق باشه هیچ زنی تو این راه به گرد پاشم نمیرسه... چقدر خوب گفتی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ درسته تکراری میشه. نمی دونم چطوری بگم؟ زن ها اوایل ازدواج فرصت دارن مرد رو شیفته خودشون بکنن صادقانه بگم اکثر مردها اوایل زندگی خواسته هاشون جسمانیه(نه 100% یه کمی بیش از 50%) اگه زن در این فرصت بتونه لذت رابطه عاطفی ، هم دردی ، محبت رو به مرد بچشونه مرد هیچ وقت از زنش خسته نمیشه منظورم حرف های عاشقانه کلیشه ای نیست البته خیلی از مرد ها هم در این زمینه مشکل دارن من خودم تا حالا تو این موقعیت نبودم شاید منم بودم بد عمل می کردم اما اینو میدونم اول زندگی هم مرد و هم زن باید عشقشونو ثابت کنن تا زندگی خوبی داشته باشن با کلمات نه با رفتارشون باید ثابت کنن اون هم رفتار صادقانه در کل مردا بیشتر نامردی می کنن خوب جنستونو میشناسیا حسین جان 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خوب جنستونو میشناسیا حسین جان اینا موجود عجیبی هستن تا ارنج عسل بریزی حلقشون گاز میگیرن میگن تلخه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ درسته تکراری میشه. نمی دونم چطوری بگم؟ زن ها اوایل ازدواج فرصت دارن مرد رو شیفته خودشون بکنن صادقانه بگم اکثر مردها اوایل زندگی خواسته هاشون جسمانیه(نه 100% یه کمی بیش از 50%) اگه زن در این فرصت بتونه لذت رابطه عاطفی ، هم دردی ، محبت رو به مرد بچشونه مرد هیچ وقت از زنش خسته نمیشه منظورم حرف های عاشقانه کلیشه ای نیست البته خیلی از مرد ها هم در این زمینه مشکل دارن من خودم تا حالا تو این موقعیت نبودم شاید منم بودم بد عمل می کردم اما اینو میدونم اول زندگی هم مرد و هم زن باید عشقشونو ثابت کنن تا زندگی خوبی داشته باشن با کلمات نه با رفتارشون باید ثابت کنن اون هم رفتار صادقانه در کل مردا بیشتر نامردی می کنن تصور کنین با ادمی که خیلی دوسش دارین ازدواج می کنین(یا زندگی می کنین زیاد به این مقوله ی ازدواج اعتقادی ندارم) اگه یه اتفاقی مثل تصادف باعث بشه برای همیشه فلج بشه چی کار میکنین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده