eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این حرف دکتر شریعتی تا حدود زیادی درسته !!! متاسفانه اما با پیشرفت جامعه داره کمتر میشه .... یا ..... در جوامع پیشرفته کمتر اینجوریه و در جوامع سنتی بسیار 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جالبه خود مردا این مورد رو بیشتر تایید می کنن تا خانوما برا من یکی خیلی جالبه 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جالبه خود مردا این مورد رو بیشتر تایید می کنن تا خانومابرا من یکی خیلی جالبه همین طوره که میگی سارا...دلیلشم اینه که خانوما سعی می کنن خودشونو گول بزنن و واقعیت رو نبینن...چون اونجوری زندگی واقعا سخت میشه... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جالبه خود مردا این مورد رو بیشتر تایید می کنن تا خانومابرا من یکی خیلی جالبه همین طوره که میگی سارا...دلیلشم اینه که خانوما سعی می کنن خودشونو گول بزنن و واقعیت رو نبینن...چون اونجوری زندگی واقعا سخت میشه... مردا هم جنساشونو بهتر میشناسن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ همین طوره که میگی سارا...دلیلشم اینه که خانوما سعی می کنن خودشونو گول بزنن و واقعیت رو نبینن...چون اونجوری زندگی واقعا سخت میشه... شایدم اگه خانوما این حقیقت رو بدونن و بهش ایمان بیارن هیچ مردی نتونه زنی رو گول بزنه:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شایدم اگه خانوما این حقیقت رو بدونن و بهش ایمان بیارن هیچ مردی نتونه زنی رو گول بزنه:Ghelyon: الن به مدیرا گزارش میدم تا قفل کنن این تایپیکو 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ فک کنم هم مردا اینجورین هم زنا.... الان که دارم فک میکنم میبینم منم اگه همه ی وجود یک مردی رو به دست بیارم از علاقه اولیه ام بهش کم میشه...شایدم کم نشه...ولی حداقل دیگه مثل قبل نیستم....طبیعیه فک کنم!!! اما اگه یه رابطه ای درست شکل گرفته باشه و عشق بچگانه و پدرانه و مادرانه توش نباشه...و با عشق درست و عقل و منطق کنار هم قرار بگیرن.... شاید بعد از گذشت مدتی از گُر گرفته گیشون کم بشه....اما هیچی از علاقه واقعیشون کم نمیشه و حتی بیشتر هم میشه خلاصه اینکه در رایطه ای که این جمله براش گفته شده...فک کنم خانه از پایبست ویران است:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ هر چی که گفته همش درسته. عشق مرد ها تاریخ مصرف داره. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ هر چی که گفته همش درسته. عشق مرد ها تاریخ مصرف داره. تاریخ مصرفش خیلی کمه متاسفانه... 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ تاریخ مصرفش خیلی کمه متاسفانه... درسته. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جالبه خود مردا این مورد رو بیشتر تایید می کنن تا خانومابرا من یکی خیلی جالبه من به اون جمله ایمان دارم 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جنس مرد طوری است که میتونه در آن واحد عاشق چند نفر باشه و برای هر کدامش هم یک فایل جدای ذهنی اختصاص میده و حق هیچکدامشم ضایع نمیکنه. واقعا هم میتونه عاشق واقعی چند زن در آن واحد باشه. جنسش اینطوریه. خانمها این قدرت ذهنی رو ندارند. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جنس مرد طوری است که میتونه در آن واحد عاشق چند نفر باشه و برای هر کدامش هم یک فایل جدای ذهنی اختصاص میده و حق هیچکدامشم ضایع نمیکنه. واقعا هم میتونه عاشق واقعی چند زن در آن واحد باشه. جنسش اینطوریه. خانمها این قدرت ذهنی رو ندارند. قانونیش 4 تاس 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ قانونیش 4 تاس منظورم نکاح نبود که. عاشق شدن رو میگم. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جنس مرد طوری است که میتونه در آن واحد عاشق چند نفر باشه و برای هر کدامش هم یک فایل جدای ذهنی اختصاص میده و حق هیچکدامشم ضایع نمیکنه. واقعا هم میتونه عاشق واقعی چند زن در آن واحد باشه. جنسش اینطوریه. خانمها این قدرت ذهنی رو ندارند. این به قدرت ذهن ربطی نداره که...آدم می تونه ذهنشو هرطور که بخواد تربیت کنه...مردا این جوری تربیت میشن و این حق رو واسه خودشون قائل میشن که در آن واحد با چند نفر رابطه ی احساسی داشته باشن...ببخشید که اینو میگم اما این اصلا اسمش عشق نیست... 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ به نظرم اینطوری گفته تا خواننده فکر کنه روش اگه می گفت بعضی مردا تقریبا 100% مردا خودشون رو در بخش مردان با مرام و لوتی صفت میذاشتن یه خرده هم فکر نمی کردن فکر کردن زن ها هم روی این جمله دردی دوا نمی کنه. مرد باید فکر کنه بلکی ادم شه خیلی هم خوب گفته شده دمش گرم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جنس مرد طوری است که میتونه در آن واحد عاشق چند نفر باشه و برای هر کدامش هم یک فایل جدای ذهنی اختصاص میده و حق هیچکدامشم ضایع نمیکنه. واقعا هم میتونه عاشق واقعی چند زن در آن واحد باشه. جنسش اینطوریه. خانمها این قدرت ذهنی رو ندارند. این قدرت نیست این ضعفهمیخوای من با ده نفر فایل تو مغزم تشکیل بدم هیچ کدوم نفهمن 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ به نظرم اینطوری گفته تا خواننده فکر کنه روش اگه می گفت بعضی مردا تقریبا 100% مردا خودشون رو در بخش مردان با مرام و لوتی صفت میذاشتن یه خرده هم فکر نمی کردن فکر کردن زن ها هم روی این جمله دردی دوا نمی کنه. مرد باید فکر کنه بلکی ادم شه خیلی هم خوب گفته شده دمش گرم با تو بودا خودتونو اصلاح کنید:w00: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این قدرت نیست این ضعفهمیخوای من با ده نفر فایل تو مغزم تشکیل بدم هیچ کدوم نفهمن دخترا عذاب وجدان میگیرن از این کارا بکنن 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این قدرت نیست این ضعفهمیخوای من با ده نفر فایل تو مغزم تشکیل بدم هیچ کدوم نفهمن اتفاقا زنا از مردا بهتر میتونن پنهان کاری کنن...مرددام حس ششمشون ضعیفتره... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده