هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ عشق مرد از نگاه دکتر شریعتی* مرد ها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند! برای اثبات کمال نا مردی آنان٬تنها همین بس که در مقابل قلب ساده و فریب خورده ی یک زن ٬ احساس می کنند مردند. تا وقتی که قلب زن عاشق نشده ٬ پست تر از یک سگ ولگرد٬ عاجز تر از یک فقیر و گدا تر از همه ی گدایان سامره. پوزه بر خاک و دست تمنا به پیشش گدایی میکنند اما وقتی که خیالشان از بابت قلب زن راحت شد٬به یک باره یادشان می افتد که خدا مردشانآفرید!! و آنگاه کمال مردانگی را در نهایت نا مردی جست و جو میکنند... « دکتر علی شریعتی اينجوري كه به نفع هيچكي نيس؟!! 28 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ باید از مردا بپرسی آرش جان ببین چقدر صحت داره؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ باید از مردا بپرسی آرش جان ببین چقدر صحت داره؟ اما فك كنم دكتر شريعتي كه كيبرد واقعا در توصيف كراماتش كم مياره و ايضا معروفه به دكي جمله قشنگ يه كم تند رفته ...البته بيش از يه كم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خیلی قبول ندارم خیلی از مردا به معنای واقعی عاشقن و معشوق را فقط برای جسمشون نمیخوان بلکه روحش و میخوان و با اون به آرامش میرسن 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اما فك كنم دكتر شريعتي كه كيبرد واقعا در توصيف كراماتش كم مياره و ايضا معروفه به دكي جمله قشنگ يه كم تند رفته ...البته بيش از يه كم البته اکثر جملاتش درسته ولی من نمیدونم چرا عشق مردا رو اینجوری توصیف کرده:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خیلی قبول ندارم خیلی از مردا به معنای واقعی عاشقن و معشوق را فقط برای جسمشون نمیخوان بلکه روحش و میخوان و با اون به آرامش میرسن :w16: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ البته اکثر جملاتش درسته ولی من نمیدونم چرا عشق مردا رو اینجوری توصیف کرده:jc_thinking: البته نميشه گفت واقعيت نيست شايد واقعيت تلخيه كه قبول ش به اين اسوني و به نفع هيچ كس نيست . 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ البته نميشه گفت واقعيت نيست شايد واقعيت تلخيه كه قبول ش به اين اسوني و به نفع هيچ كس نيست . خوب بعضیا واقعا معشوقشون و پرستش میکنن با این جملش به نظرم تر و خشک با هم سوختن 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چند روز پيش هم فكر كنم شقايق بود يا مينا يه تاپيك زده بود از يك جزء نتيجه گيري كلي كرده بود.آخرش هم تمام خانوماي انجمن ريختن تو تاپيك و.... اصولا" من به جدا كردن جنسيت تو روابط و خصوصيات اخلاقي اعتقاد ندارم.هر انساني اعم از مرد يا زن يك سري ويژگيهايي داره.نميشه نگاه يك يا تعدادي از مردها نسبت به موضوعي رو به كل اونا تعميم داد. 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چند روز پيش هم فكر كنم شقايق بود يا مينا يه تاپيك زده بود از يك جزء نتيجه گيري كلي كرده بود.آخرش هم تمام خانوماي انجمن ريختن تو تاپيك و....اصولا" من به جدا كردن جنسيت تو روابط و خصوصيات اخلاقي اعتقاد ندارم.هر انساني اعم از مرد يا زن يك سري ويژگيهايي داره.نميشه نگاه يك يا تعدادي از مردها نسبت به موضوعي رو به كل اونا تعميم داد. زمان ما از بس ارتباطات دو جنس محدود شده كه خيلي از مسايل اينچنيني بيشتر شبيه معما ميمونه دليلشم انواع اقسام حصار كهنه وپوسيده مذهبي و اجتماعي كه جلو پامون قرار دادن برا همين از اين دست جملات ميتونه تاثيير مخرب زيادي داشته باشه چون در نگاه اول خيلي قابل باوره :45645: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ولی ذات مردا واقعا اینه :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چند روز پيش هم فكر كنم شقايق بود يا مينا يه تاپيك زده بود از يك جزء نتيجه گيري كلي كرده بود.آخرش هم تمام خانوماي انجمن ريختن تو تاپيك و....اصولا" من به جدا كردن جنسيت تو روابط و خصوصيات اخلاقي اعتقاد ندارم.هر انساني اعم از مرد يا زن يك سري ويژگيهايي داره.نميشه نگاه يك يا تعدادي از مردها نسبت به موضوعي رو به كل اونا تعميم داد. :JC_thinking: من نبودم این مینای چشم در اومده بود من نظر دادم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ولی ذات مردا واقعا اینه اگه ادم بخواد هميشه اينجوري و با اين ديد نيگاه كنه خب بهتر بره خود كشي كنه پس اين همه فيلم و داستان و از همه مهمتر ادبيات اينا كه در مورد عشق و دوست داشتن بوده همش كشكه !! من فك ميكنم اون موقعه دكتر يه چيزي به سرش يا سرش به چيزي خورده بوده 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اگه ادم بخواد هميشه اينجوري و با اين ديد نيگاه كنه خب بهتر بره خود كشي كنه پس اين همه فيلم و داستان و از همه مهمتر ادبيات اينا كه در مورد عشق و دوست داشتن بوده همش كشكه !!من فك ميكنم اون موقعه دكتر يه چيزي به سرش يا سرش به چيزي خورده بوده باشه جهل ندارم ولی کلا نباید به مردا رو داد 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ولی ذات مردا واقعا اینه باشه جهل ندارم ولی کلا نباید به مردا رو داد اي بابا مخلصيم ابجي جهل چيه ديگه ؟؟! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ولی ذات مردا واقعا اینه همیچن محکم میگی که ادم فکر میکنه نکنه تو هم مردی با ایدیه دختر:ws28: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ با احترام که تمام عناصر مذکر این جمع میخوام بگم که کم نیستن مردایی که همین رفتارو دارن که فقط پس از زمان اندکی از به دست آوردن یک زن همه چیزو فراموش می کنن...اما به هیچ وجه نمیشه منکر شد که اگه مردی واقعا عاشق باشه هیچ زنی تو این راه به گرد پاشم نمیرسه... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چند روز پيش هم فكر كنم شقايق بود يا مينا يه تاپيك زده بود از يك جزء نتيجه گيري كلي كرده بود.آخرش هم تمام خانوماي انجمن ريختن تو تاپيك و....اصولا" من به جدا كردن جنسيت تو روابط و خصوصيات اخلاقي اعتقاد ندارم.هر انساني اعم از مرد يا زن يك سري ويژگيهايي داره.نميشه نگاه يك يا تعدادي از مردها نسبت به موضوعي رو به كل اونا تعميم داد. شما مردید عیب خودتونو نمیبینید همونطور که خوبی ما زنا رو نمی بینید(منظورم بود ما هم عیب خودمونو نمیبینیم) من زدم :JC_thinking:من نبودم این مینای چشم در اومده بود من نظر دادم اگه ادم بخواد هميشه اينجوري و با اين ديد نيگاه كنه خب بهتر بره خود كشي كنه پس اين همه فيلم و داستان و از همه مهمتر ادبيات اينا كه در مورد عشق و دوست داشتن بوده همش كشكه !!من فك ميكنم اون موقعه دكتر يه چيزي به سرش يا سرش به چيزي خورده بوده ارش واقعا من در مورد افراد زیادی اینطور دیدم طرف بخاطر دختره خود کشی کرد خودشو به زمون زمین زد من خوشبختش میکنم همچین که عقد کرد همه جی یادش رفت میگفت تو منو میخواستی :jawdrop: بعد 5 ماه اومد خیلی قشنگ زنو رو طلاق داد بعد همچین که طلاق داد دوباره اومد دنباله دختره که غلط کردم:jawdrop:اما دختره دیگه گول نخورد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ همیچن محکم میگی که ادم فکر میکنه نکنه تو هم مردی با ایدیه دختر:ws28: دید هر ماده ای ناخالصی داره تو مردا هم اونطوری اون خوباش ناخالصی جمعیت مردان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده