Abo0ozar 8637 ارسال شده در 30 اسفند، 2009 شايعه شده اسكاي شيلد قراره هزينه يه ماه شيرخوارگاه رفيده رو تقبل كنه 1
.Godfather. 1441 ارسال شده در 30 اسفند، 2009 شايعه شده اسكاي شيلد قراره هزينه يه ماه شيرخوارگاه رفيده رو تقبل كنه به علی قسم که از جونم بیشتر دوسش دارم ، اگه یه کاری داشتم و یه درآمد ناچیز درمیاوردم به خدا کوتاهی نمی کردم......
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 30 اسفند، 2009 جديدا شايعه شده اسكاي شيلد شده ريئس يه مركز پژوهشي و ماهي 2 ميليون حقوق ميگيره
Amin 6457 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2009 شایعه شده ابوذر خیلی شایعه پراکنی میکنه .نذار ابوذر شایعه وحشتناک راه بندازم
Amin 6457 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2009 شایعه شده ابوذر قصد جان مهندسای مکانیک را کرده رامتین و امیرو و اقای جان نثار عزیز و امین و ساوارنا و زینب و ............معلوم نیست چه خبره /
Mr.pain 183 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 این قسمت رو دوست دارم..خواستم فقط مشترک بشم اینجوری. ولی شایعه شده هر کی اینجا مشترک بشه سهمیه بنزینش همون 100 لیتر میشه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 شایعه شده هیچ کی نمیتونه واسه انجمن نواندیشان شایعه درست کنه
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 شایعه شده ابوذر قصد جان مهندسای مکانیک را کرده رامتین و امیرو و اقای جان نثار عزیز و امین و ساوارنا و زینب و ............معلوم نیست چه خبره / من میدونستم .اون موقع بود که گذاشتی بیاد تو گفتگوی صمیمانه مکانیکها راجع به گوشت و استخون حرف بزنه این روزها رو میدیدم شایعه شده هیچ کی نمیتونه واسه انجمن نواندیشان شایعه درست کنه شایعه شده محمد به خاطر اینکه زهر چشم بگیره از چند تا از کاربرهای جدید قرار شده مهرشاد و مریم و فرگل رو همین اول کاری اخراج کنه
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 شايعه شده همين 10 دقيقه پيش ترانه به ضرب گلوله زير ماشين له شد
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 شایعه شده فرهیختگان آدرس انجمن نواندیشان (noandishaan.com) رو فیل**تر کرده و جاش ************* رو نمایش میده :jawdrop:
Amin 6457 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2010 شایعه شده فرهیختگان آدرس انجمن نواندیشان (noandishaan.com) رو فیل**تر کرده و جاش ************* رو نمایش میده :jawdrop: این شایعه را دوستان پیگیری گنید و بعد به ما اعلام کنید که ایا شایعه است یا حقیقت داره :jawdrop: شایعه شده مدیر قصد جون منیره رو کرده:icon_pf (34): این شایعه است باور نکنید
M!Zare 48037 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 شایعه شده آقا امیر میخواد از مدیریت مهندسی مکانیک کنار زده بشه
Amin 6457 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2010 من امین هستم و این شایعه هم احتمالش هست :w155: همیشه این جمله را در ذهن خودم تکرار میکنم : میز ریاست دائمی نیست اگر بود حالا به ما نمی رسید .البته ما که اینجا رئیس مریس نداریم :jawdrop: خلاصه دوستان ما رفتیم و از چند روز دیگه مریم خانم میاد جای من
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 جدیدترین خبر انجمن نواندیشان به عنوان کارافرین برتر و نمونه سال ١٣٨٨ معرفی خواهد شد. در صورتی که بیکارید با محمد صحبت کنید تا شما رو به عنوان مدیر اینجا معرفی کنه و به محضی که مدیر شدید اینقدر سرتون شلوغ میشه و از همه طرف میان دنبالتون برای انجام پروژه ها ، که اصلا وقت نمیکنید خونه بیاین چه برسه بشینین پای اینترنت و مدیریت انجمن. زودتر اقدام کنید
mona_serendipity 4365 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 شایعه شده فرهیختگان آدرس انجمن نواندیشان (noandishaan.com) رو فیل**تر کرده و جاش ************* رو نمایش میده :jawdrop: بررسی شده و شایعه نیست. واقعیته
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 شایعه شده انجمن نواندیشان هم تو خوشه اول قرار گرفته و قراره بهش یارانه بدن
Amin 6457 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2010 چه با حال .خوشمان امد .خوراکم یارانه و رایانس .در مورد شایعه ابوذر واقعیت داره .د ر مورد فیلتر شدن انجمن ما در اون انجمن هم واقعیت داره (قبلا گفته بودم)
ارسال های توصیه شده