Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ ابوذر حالا این بارو به خاطر کارهای ارزنده ایی که انجام داده ببخشش :ws2: راستی شایعات سیاسی هم بگیم ؟ نه ولش کن حسش نیست لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ نه سياسي نگو. محمد همين ديروز از زندان آزاد شده. دوباره ناراحت ميشه بخاطر شعارهاي ضد ... تو بره زندان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده سایت اصلی نواندیشان امشب کلاً پاک میشه و این همه پیشرفت از رتبه 4میلیون به 340 هزار جهان همش میپره. لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ این یکی بعید نیست راست باشه به این میگن شایعه پراکنی در سطح تیم ملی برزیل 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده مدیر انجمن فردا با هر گونه تجمع بر خورد جدی میکنه (به خاطر روز دانشجو ) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده که همه بچه های نواندیشان به خاطر جلسه ای فوری میخوان فردا وسط تظاهرات تجمع کنن و جلسه رو برگزار کنن 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ فردا اگر من نیومدم شایعه کنید که منو زتدانی کردن .دستتون درد نکنه . 2 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ بچه ها من شنیدم از وقتی که تشکرا محدود شده یه شبکه زیرزمینی داره تشکر قاچاق میکنه و میفروشه به نصف قیمت.......(به دور از چشم محمد جون)....... اگه لازم داشتید به من بگید سه سوته جورش میکنم...... صد در صد تضمینی...... لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ خبر هاي حاكي از اينه اسكاي شيلد به همراه زها ميخوان تالار زبان رو بهترين تالار انجمن بكنن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ شایعه شده یکی جای من تشکرامو مصرف میکنه. من از دیروز که محدود کردم تا حالا 10تا تشکر هم نکردم اما بازم نمیتونم تشکر کنم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ همون 10 تاش درسته دلیلش هم خودت می دونی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ شایعه شده همه نواندیش ها تو امتحانا موفق بودن و کنکور ارشدم توپ دادن 1 لینک به دیدگاه
ramtinteymouri 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شایعه شده همه نواندیش ها تو امتحانا موفق بودن و کنکور ارشدم توپ دادن بخصوص ما چند نفر!!!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شايعه شده 2 نفر جديد به جمع مديرامون اضافه شدن. رامتين مدير تالار مكانيك فرناز مدير گرافيك 1 لینک به دیدگاه
ramtinteymouri 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شايعه شده 2 نفر جديد به جمع مديرامون اضافه شدن.رامتين مدير تالار مكانيك فرناز مدير گرافيك اون اولی که واقعا شایعست!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شايع شده رامتين دنيا رو در به در دنبال ادرس جديد ( همين آدرس الان. چون قبلاً آدرسش اين نبود ) نوانديشان گشته تا بالاخره تو امريكا پيداش كرده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شایعه شده انجمن نواندیشان تو آمریکا هم زبانزد خاص و عامه لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شايعه شده اوباما جايزه صلح نوبلش رو به سفير انجمن نوانديشان ( رامتين تيموري) در امريكا اهدا كرده. ضمنا آقاي عليرضا جان نثار در اين مراسم رامتين تيموري رو همراهي ميكرده. 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ شایعه شده انجمن نواندیشان تو آمریکا هم زبانزد خاص و عامه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده