Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ به من چه من فقط شایعاتو میگم . شایعه دیگه اینه که طی اعتراضاتی که به اواتار یکی از مدیرا شد اون شخص اواتارشو عوض کرد . 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ مهرشاد بابا. عزيز بابا. بچه ي ناز بابا. يكي يه دونه بابا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده که شایعه ها تو انجمن زیاد شده. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ شایعه همیشه بخشی از زندگی ما ایرانیاس .راستی رفتن من به منطقه و غیبت 2 ماهه شایعه ایی بیش نبود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ پس چرا شایعه کردین من زدم سر فرماندتون رو شکوندم.:ws18: شایعه شده که یکی دیگه مثل امین میخواد بیاد تو انجمن. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ رشتش مکانیکه و شاید هم مدیر بشه در اینده :ws2: البته فعلا در حد شایعه هستش .باید دید چی پیش میاد :ws6: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده که میخواد بیاد جای امین رو بگیره 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ این شایعه راسته .چون به من پیشنهاد کار در یک انجمن دیگه شده و به زودی از خدمت شما مرخص میشم لذا خیلی خوبه کسی بتونه به جای من باشه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شايعه شده ستاره به دليل شركت نكردن در جلسات مديران اخراح ميشه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شايعه شده ستاره به دليل شركت نكردن در جلسات مديران اخراح ميشه کاشکی واقعیت داشت لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ کاشکی واقعیت داشت خوب نترس زمانش دور نيست يا خودم با پاي خودم ميرم يا به زور محمد واصل ميشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده که یه گروهی میخوان بیان اینجا مدیرا رو عاصی کنن. (غلط املایی نگیرید ولی بگین درست عاصی چیه ) لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ همينه. درست نوشتي؟ طي صحبت هاي انجام شده قراره در باشگاه رو پلمب كنن و مديراشو به اينجا بفرستن 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ آسی هم میشه نوشتش بعضی جاها آثی هم می نویسن اینا رو هم میگن عاصی و عاثی و عاصی و عاسی و آصی و در بعضی لهجه ها اشی هم میگن .کلا تیریپی نداره هر چی خواستی می تونی بگی. اخراج شدن ستاره را به همه تبریک عرض میکنم . 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ امين جان ناراحت نشو عزيزم . در عوضش ميري بعد از 2 ماه كه بر ميگردي 1 ماه مرخصي ميگيري و بعد هم كارت پايان خدمتت. بچه ها امين رفت برا منطقه. همين 2 دقيقه پيش رفت 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شایعه شده میلاد داره زیر آب بعضی مدیرا رو پیش مدیر بزرگ(عزیزه دل) میزنه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ هنوز نمی دونی که چه شایعاتی پشت سرت میگن .تازه قبل از اینکه بیای زیر ابتو زدیم .اینجا یک سری انسان نو اندیش دور هم جمع شدن .مدیر اصلی ما مخفی هستش و کسی نمی تونه باهاش ارتباط بر قرار کنه :ws6: حالا تازگی ها شایعه شده می خواد خودشو نشون بده و شاید وقتی پدیدار بشه محمد رو اخراج کنه 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ من اومدم. امين جان اجازه بده محمد رو اخراج كنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده