*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خدايا من خوندم امتحانمو ولي خب بازم برفتو بفرست امتحان كنسل بشه 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خب مامان مگه تقصير منه وقتي خودش شخصيت نداره امتحانشو سخت ميگيره به من چه ربطي داره........ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بجون ابی خیلی سرده بشین خونه که اگه بریم بیرون تا عید باید شلغم بخوریم این دیوونه رفته تهران دوباره ؟ 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ قربون عسلم...................خب نتونستم جواب بدم. 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من هیچوقت به این فکر نمیکنم که کسی علم غیب داره یا نه ، به همتون خبر میدم اشکال نداره موفق باشی... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اخه چرا؟ قبلنا که بهت خوش میگذشت! 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام . آخر این هفته می تونی بیای کرج؟ جون داداش بیا کرج بریم دیزین بد جور هوس اسکی کردم. میای دیگه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ دیگه زنگ نزن اس ام اس هم نده حوصله تو یکی رو ندارم. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نه خواهش ميكنم بوس نه!الان ميرم گرم ميكنم 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نگرانم کردی خو عصر کجایی ؟ بیا بنی گوشیتو فرستده بیا کتابخونه بگیر تا عصر نیای میندازمش سطل اشغال کی میره سامسونگ تاچ میخره ؟ سوسول 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ عصر کجایی ؟بیا بنی گوشیتو فرستده بیا کتابخونه بگیر تا عصر نیای میندازمش سطل اشغال کی میره سامسونگ تاچ میخره ؟ سوسول :ws28: داداشه من (نفس گوشیش از جونش مهمتره مگه جا میزاره:45645:) 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ باشه بابا توام...گير داديااااااااااااااا! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده