رفتن به مطلب

افسانه زن سرخ پوش....

ارسال های توصیه شده

گفتم رفیقم طرز فکرش اینه نه من .... :w00:

میگه که مادر بچه شو دوست داره چون خودشو دوست داره .... چون دوست نداره خودش تو غم و غصه بیوفته به واسطه مشکلات فرزندش .... پس به ناچار همه تلاششو برای فرزند میکنه .... :banel_smiley_4:

باز بیاید بگید من چرت میگم .... :w00:.... من نمیگم ،رفیقم میگه .... :w00:

نه بابا

دور از جون

اون نظر دوستتم من قبلا شنیده بودم. یادم نیست فک کنم چند سال پیشا خانوم فردوسی پور یا یه کسی دیگه بود که تو تلویزیون همچین چیزی میگفت...

بعضی از روانشناسا آدما رو تک بعدی میبینن ولی تنوع فکری و احساسی آدما خیلی زیاده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گفتم رفیقم طرز فکرش اینه نه من .... :w00:

میگه که مادر بچه شو دوست داره چون خودشو دوست داره .... چون دوست نداره خودش تو غم و غصه بیوفته به واسطه مشکلات فرزندش .... پس به ناچار همه تلاششو برای فرزند میکنه .... :banel_smiley_4:

باز بیاید بگید من چرت میگم .... :w00:.... من نمیگم ،رفیقم میگه .... :w00:

اون چهارمرحله ای که گفتم مثل کاشتن یه بذر میمونه برای تبدیل شدن به درخت ....

عشق ، شکوفه اون درخته .... باید از شکوفه مراقبت کرد تا میوه بشه .... نمیشه چیدش ....

میوه اون درخت میشه باور که قابل چیدن و استفاده کردنه ....

حالا هی بیا بوگو تبدیل نمیشه .... :icon_pf (34):

اخه نمیزارن .... نمیزارن این دخترا :obm:.... به اون قبله نمیزارن .... :w00:

از دستشون نه روح داریم نه روان .... اینم اصابمه .... :ws54:

اوه اوه .... په دل پری .... پیاده شو با هم بریم بانو .... :banel_smiley_4:

من هی میگم نره هی میگی بدوش:banel_smiley_4:

تو میگی شناخت میشه علاقه میشه عشق بعدم میشه باور من میگم عشقی در کار نیست همون علاقه خیلیه اگه تبدیل به عادت نشه که معمولا میشه

من به شخصه زندگی مشترک موفق خیلی خیلیییییییییی کم دیدم!:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من به شخصه زندگی مشترک موفق خیلی خیلیییییییییی کم دیدم!:w16:

تا منظورت از موفق چی باشه...

2 تا دوست با اینکه چند روز یه بار یا حداکثر روزی چند ساعت همو میبینن بازم با هم اختلاف پیدا میکنن.

یه زندگی مشترک و 2 نفر که قبلشم شناخت خیلی کمی از هم داشتن چندین سال کنار هم دووم بیارن چطور میتونی بگی که موفق نبوده؟

شاید توقع ما از زندگی خیلی زیاده.

باید ساده گرفت

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا منظورت از موفق چی باشه...

2 تا دوست با اینکه چند روز یه بار یا حداکثر روزی چند ساعت همو میبینن بازم با هم اختلاف پیدا میکنن.

یه زندگی مشترک و 2 نفر که قبلشم شناخت خیلی کمی از هم داشتن چندین سال کنار هم دووم بیارن چطور میتونی بگی که موفق نبوده؟

شاید توقع ما از زندگی خیلی زیاده.

باید ساده گرفت

باور کن منظورم اختلاف داشتن نیست..این که حداقل اتفاق تو روابطه

قبول هم دارم باید ساده گرفت..اما رضا جان فقط کافیه نگاه به قوانین و و قوه مثلا قضاییه بندازی اینقدر بی عدالتی تو ذوق میزنه که تو عرف برای انطباق و کنار اومدن با این موضوع با ازدواح و تشکیل زندگی بیشتر ادما دچار تضاد ها و نارضایتی هایی میشن که اصلا خودشونم گاهی نمیدونن سر منشاش چیه

من مخالف نفس ازدواج نیستم اما ما به شدت از فقر اگاهی و ازادی و عدالت زنج میبریم که به شدت به بدنه خانواده صدمه میزنه و عرف در قبالش از قواینن نانوشته عجیب و غریب برای مقابله بهره میبره که متاسفانه جز ضرر نتیحه ای نداره

شما خودت به روابط دختر و پسر دقت کن..چقدر تو ایران مسخره و سطحی پیش میره.!

دلیل چیه؟؟چون یه عمر فقط گفتن زنها اینور مردا اونور!!

این چی میشه نتیحه ش؟شناخت نادرست و بی اعتمادی شدید به جنس مخالف....کل کل ها و نفرتهایی که علی رغم نیاز به ارتباط با جنس مخالف در ایران و بین جوونا هست رو کجای دیگه دنیا میشه دید؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
باور کن منظورم اختلاف داشتن نیست..این که حداقل اتفاق تو روابطه

قبول هم دارم باید ساده گرفت..اما رضا جان فقط کافیه نگاه به قوانین و و قوه مثلا قضاییه بندازی اینقدر بی عدالتی تو ذوق میزنه که تو عرف برای انطباق و کنار اومدن با این موضوع با ازدواح و تشکیل زندگی بیشتر ادما دچار تضاد ها و نارضایتی هایی میشن که اصلا خودشونم گاهی نمیدونن سر منشاش چیه

من مخالف نفس ازدواج نیستم اما ما به شدت از فقر اگاهی و ازادی و عدالت زنج میبریم که به شدت به بدنه خانواده صدمه میزنه و عرف در قبالش از قواینن نانوشته عجیب و غریب برای مقابله بهره میبره که متاسفانه جز ضرر نتیحه ای نداره

شما خودت به روابط دختر و پسر دقت کن..چقدر تو ایران مسخره و سطحی پیش میره.!

دلیل چیه؟؟چون یه عمر فقط گفتن زنها اینور مردا اونور!!

ماهام خودمونو گم کردیم فروغ بانو .... تکلیفمون با زندگی روشن نیست .... نمیدونیم چی میخوایم .... تمام تلاشمونو میکنیم که با دیگران رقابت کنیم نه برای خودمون زندگی کنیم .... :icon_pf (34):

کل کل ها و نفرتهایی که علی رغم نیاز به ارتباط با جنس مخالف در ایران و بین جوونا هست رو کجای دیگه دنیا میشه دید؟؟؟

کل کل باشه خوبه دیگه .... :w00:.... تایتانیک رو ندیدی .... :w00:.... عاشق شدن ، زرتی غرق شد .... :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

بانوی سرخ پوش میدان فردوسی

Tehran, Ferdousi Sq. October 13, 2011

این اجرای گروهی به یاد "یاقوت"، زنی که تا همین 40 سال پیش! هر روز با لباس سرخ در میدان فردوسی دیده می شد و شایع شده بود که عاشق است و با کسی، در همین محل و با همین لباس قرار عاشقانه دارد، به اجرا در آمد. اما گویا معشوق نیامد که نیامد. می توان اینطور هم فکر کرد که شاید روزی یاقوت با کسی قراری داشته و نرفته و بعد از آن دلش سوخته و برای جبران، هر روز به همان شکل... و شمایل بر سر قرار سوخته! حاضر می شده....کسی چیزی نمی داند اما اجرای امروز دوستانمان به یک "عاشقانه ی آرام" شباهت داشت و در کمال خونسردی و احترام اجرا شد

• Like 1
لینک به دیدگاه

حرف زدن در مورد عشق کار بسیار بیهوده ای.نه کسی که عاشق هست میتونه به کسی که عاشق نیست بفهمونه که عشق چی هست نه اون توان فهمیدنش رو داره.عشق احساسی هست که دوست داری تحربش کنی اما وقتی دچارش شدی یه بخش از وجودت میگه ای کاش نمیشد.عشق یعنی همه چیز برای یک نفر.منظورم از این جمله دقیقا همین چیزی هست که نوشتم و معنی دیگری نداره.همه چیز برای یک نفر.عشق نیاز به شناخت نداره.نیاز به تفاهم نداره.عشق فقط عشقه.همین.امیدوارم هیچکدومتون هیچ وقت عاشق نشین.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...