maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یه سوال! شماها از کجا مطمئنید طرف اینو ول کرده رفته؟ مگه هرکی منتظره حتما قال گذاشته شده؟ یه جا خوندم پسره تو خیابون تصادف کرده جلو چشمش..اینم شوکه شده و باور نکرده... نباید یه تنه بریم به قاضی 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ تورو خدا پستای طولانی نذارین :icon_pf (34): اگه میذارین مثل روزنامه ها خلاصه چند خطیشم اولش بذارین لطفا ... 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ تورو خدا پستای طولانی نذارین :icon_pf (34):اگه میذارین مثل روزنامه ها خلاصه چند خطیشم اولش بذارین لطفا ... اون خودش خلاصه داستانه اگه خود شعرو میذاشتم کلی باید میخوندی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بیا تا لیلی مجنون واست بگم ..... اشکت سیلاب درست کنه ... آلودگی هوا هم برطرف شه بیچاره شوهر آیندت .... امروز شومپخ تا پست زدی ..... تویه همشون مردا رو پَرپَر کردی:brodkavelarg: چی بگم از دردایی که رو دلمون گزاشتید بگم که اب میشید از خجالت:w00:چرا حق ما رو خوردید چرا دل ما رو شکوندید:w00: یه برنامه در مورد مغز نشون میداد شبکه 4یه آزمایش کردن دیدن اونایی که عاشق ترن یه هورمونی تو بدنشون بیشتر از دیگران دارن روی موشها آزمایش کردن دیدن وقتی اون هورمونو (نمیدونم چه جوری) تو بدن مادر کم میکنن دیگه به بچه هاش شیر نمیده وقتی هم زیادترش میکنن بیشتر به بچه هاش توجه میکنه... آدم این چیزا رو که میبینه به معنوی بودن عشق شک میکنه ... عشقه دیگهالان نرید نخرید بریزید تو بدن ما:w00: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ چی بگم از دردایی که رو دلمون گزاشتید بگم که اب میشید از خجالت:w00:چرا حق ما رو خوردید چرا دل ما رو شکوندید:w00: دعواهای خونوادگیتونو نیارید اینجا! اینجا درباره عشقه! صلح کنید! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ دعواهای خونوادگیتونو نیارید اینجا! اینجا درباره عشقه! صلح کنید! :w58: خدا بدور 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ این بیچاره رو باور نداری؟ عشق هست سختیش ماله زناس همه چی سختیش مال ماست:icon_pf (34): نمیگم دروغه..میم قبول ندارم عشق باشه..این ادم بیشتر عاشق خودشه..اکثر احساساتی که ما اسمشون رو عشق میذاریم در واقع حسیه که به خاطر خودمون و نیاز خودمون داریم...چون خیلی خودمون رو دوست داریم میخواهیم کسی رو دربند این حس بکنیم و گرنه عشق واقعی به رضایت معشوق طالب هست نه خودش مثل عشق مادر به فرزند بخش دوم حرفت هم موافق نیستم...هرچیزی که سخت میخونیش یعنی خودت اون بخش سخت رو انتخاب کردی ... سعی کن دیدت رو عوض کنی 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز این نظر من بود ...اگه از نظر شما الکی بود ممکنه این احساس و منم در مورد نظر شما داشته باشم پس بهتره به نظر هم احترام بذاریم! خب شمام به من میگفتی الکی نظر نده .... دیگه چرا میزنی جاده خاکی .... :ws2: نمیگم دروغه..میم قبول ندارم عشق باشه..این ادم بیشتر عاشق خودشه..اکثر احساساتی که ما اسمشون رو عشق میذاریم در واقع حسیه که به خاطر خودمون و نیاز خودمون داریم...چون خیلی خودمون رو دوست داریم میخواهیم کسی رو دربند این حس بکنیم و گرنه عشق واقعی به رضایت معشوق طالب هست نه خودشمثل عشق مادر به فرزند بخش دوم حرفت هم موافق نیستم...هرچیزی که سخت میخونیش یعنی خودت اون بخش سخت رو انتخاب کردی ... سعی کن دیدت رو عوض کنی فروغی بانو .... اولش میشه اشنایی .... دومش میشه دوستی و محبت .... سومش میشه عشق .... چهارمش میشه باور .... مراحل رو با هم اشتباه نگیر .... برای کسی که باورش شده طرف .... سخته فراموش کردن .... اکثر پدر مادرای ماها دیگه عاشق نیستن چون تو لول بالاتری هستن و به مقام باور رسیدن .... واسه همین وقتی یه خطای بزرگی از یکی رخ میده یه شوک و ضربه بزرگ میزنه .... چون طرف چشم بسته روش قسم میخورده و باورش کرده بوده .... 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ تو عاشق نشدی عاشق شی میفهمی اتفاقا شیرنی عشق به همینه معشوقت محلت نزاره بعد واسه بدست اوردنش کلی کار کنی میگم همچی شمام اتیشی هستی واسه خودتااااااااااااا .... .... .... هر ارتباطی باید دو طرفه باشه .... اینو هیچوقت فراموش نکن .... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ [ کی .... :ws2: فروغی بانو .... اولش میشه اشنایی .... دومش میشه دوستی و محبت .... سومش میشه عشق .... چهارمش میشه باور .... مراحل رو با هم اشتباه نگیر .... برای کسی که باورش شده طرف .... سخته فراموش کردن .... اکثر پدر مادرای ماها دیگه عاشق نیستن چون تو لول بالاتری هستن و به مقام باور رسیدن .... واسه همین وقتی یه خطای بزرگی از یکی رخ میده یه شوک و ضربه بزرگ میزنه .... چون طرف چشم بسته روش قسم میخورده و باورش کرده بوده .... مادرامون از اولش میگن این میره سر زندگی خودش اما طرفمون که نهصد درصد باهات موافقم میگم همچی شمام اتیشی هستی واسه خودتااااااااااااا .... .... .... هر ارتباطی باید دو طرفه باشه .... اینو هیچوقت فراموش نکن .... دو طرفه؟ خو من میگم ادم باید همیشه گذشت داشته باشه چه اشکالی داره طرفتو شاد کنی؟شاید اون سرش شلوغ باشه نتونه یه سری کارا بکنه چه اشکالی داره ما اینکارو بکنیم مسلما اونم میفهمه این کارای ما رو یه جا دیگه هوامونو داره 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خب شمام به من میگفتی الکی نظر نده .... دیگه چرا میزنی جاده خاکی .... :ws2: فروغی بانو .... اولش میشه اشنایی .... دومش میشه دوستی و محبت .... سومش میشه عشق .... چهارمش میشه باور .... مراحل رو با هم اشتباه نگیر .... برای کسی که باورش شده طرف .... سخته فراموش کردن .... اکثر پدر مادرای ماها دیگه عاشق نیستن چون تو لول بالاتری هستن و به مقام باور رسیدن .... واسه همین وقتی یه خطای بزرگی از یکی رخ میده یه شوک و ضربه بزرگ میزنه .... چون طرف چشم بسته روش قسم میخورده و باورش کرده بوده .... امیر جان قبول ندارم حرفتو...دوستی و محبت درست اما عشق به این شکل عجیب و غریبش ازنظرمن عشق نیست.. در مورد ازدواجها هم من قبول ندارم شقی توش باشه چه قدیمیش چه جدیدش...به خصوص نسلهای قبل که به شدت عادت وسازگاری بوده و هست تا علاقه و احترام 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ [ دو طرفه؟ خو من میگم ادم باید همیشه گذشت داشته باشه چه اشکالی داره طرفتو شاد کنی؟شاید اون سرش شلوغ باشه نتونه یه سری کارا بکنه چه اشکالی داره ما اینکارو بکنیم مسلما اونم میفهمه این کارای ما رو یه جا دیگه هوامونو داره به هر حال .... یک قدم شما .... یک قدم اون .... میگن واسه کسی بمیر که برات تب کنه .... امیر جان قبول ندارم حرفتو...دوستی و محبت درست اما عشق به این شکل عجیب و غریبش ازنظرمن عشق نیست.. من میگم اون ارتباط فراتر از عشق بوده .... باور کرده بوده طرفو .... باور کردن از عاشق بودن بالاتره .... اگه تو مرحله عاشقی طرف ضربه بخوره یه جورایی تبدیل میشه به تنفر و از این حرفا .... ولی اگه تو مرحله باور کردن ضربه بخوره اوضاع خیلی خراب میشه .... در مورد ازدواجها هم من قبول ندارم شقی توش باشه چه قدیمیش چه جدیدش...به خصوص نسلهای قبل که به شدت عادت وسازگاری بوده و هست تا علاقه و احترام این دو خی رو هم من نفهمیدم .... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به هر حال .... یک قدم شما .... یک قدم اون .... میگن واسه کسی بمیر که برات تب کنه .... من میگم اون ارتباط فراتر از عشق بوده .... باور کرده بوده طرفو .... باور کردن از عاشق بودن بالاتره .... اگه تو مرحله عاشقی طرف ضربه بخوره یه جورایی تبدیل میشه به تنفر و از این حرفا .... ولی اگه تو مرحله باور کردن ضربه بخوره اوضاع خیلی خراب میشه .... این دو خی رو هم من نفهمیدم .... منم میگم باور کرده بوده بدون اون نمیتونسته زندگی کنه...در واقع اونو میخواسته به خاطر خودش!!واسه همین میگم عشق به خودش بالاتر بوده!! تو خط اخر هم گفتم تو ازدواجها عشقی در کار نیست ...بیشتر سازگاری تحمل و عادت هست تا عشق به خصوص نسل پدر مادر هامون! 1 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم میگم باور کرده بوده بدون اون نمیتونسته زندگی کنه...در واقع اونو میخواسته به خاطر خودش!!واسه همین میگم عشق به خودش بالاتر بوده!! شمام که حرف رفیق مارو میزنی .... میگه حتی عشق مادر به فرزند هم به خاطر حب نفس مادر هست به خودش نه چیز دیگه .... همین حرف شما .... کی میخوای درست بشی .... :w00: تو خط اخر هم گفتم تو ازدواجها عشقی در کار نیست ...بیشتر سازگاری تحمل و عادت هست تا عشق به خصوص نسل پدر مادر هامون! عشق تا اخر نمیمونه .... حالا چه کم چه زیاد .... تبدیل میشه به چیزای دیگه .... بیشتر ناسازگاریهای الانم همش به خاطر مسائل مالی و رفاهیه .... شما دخترا اگه توقعاتونو بیارید پایین اونام یه نفس راحت میکشن بیشتر به خودشون میرسن .... :w00: .... هر روز یه مانتو یه شال یه کفش یه کیف یه ارایش .... :w00: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ شمام که حرف رفیق مارو میزنی .... میگه حتی عشق مادر به فرزند هم به خاطر حب نفس مادر هست به خودش نه چیز دیگه .... همین حرف شما .... کی میخوای درست بشی .... :w00: عشق تا اخر نمیمونه .... حالا چه کم چه زیاد .... تبدیل میشه به چیزای دیگه .... بیشتر ناسازگاریهای الانم همش به خاطر مسائل مالی و رفاهیه .... شما دخترا اگه توقعاتونو بیارید پایین اونام یه نفس راحت میکشن بیشتر به خودشون میرسن .... :w00: .... هر روز یه مانتو یه شال یه کفش یه کیف یه ارایش .... :w00: ببخشیدا ولی چرت میگی:w00:کجای عشق مادر به فرزند به خاطر مادره؟؟:w00: کدوم مادریه به خاطر خودش بچه شو دوست داشته باشه؟؟تنها عشق قابل مثال همینه چون بچه جنایت هم بکنه بازم مادر نمیتونه منتفر باشه چون برای اون عشق زحمت کشیده... چه کسی الان بابت کس دیگه اینجوری زحمت میکشه که در تنیجه ش عشق بی قید و شرط به وجود بیاد؟؟ عشقی که به خاطر مسائل مادی و رفاهی و توقع بخواد نباشه و تبدیل به چیزهای دیگه بشه همون بهتر از اول نباشه در ضمن ما دخترا اگه توقعمون رو کم بکنیم شما ها روتون از اینکه هست اینقدر زیادتر میشه که فکر میکنید همه چیز به همین راحتیه...هر چند ارزش یه ادم به خصوص زن به مادیات نیست اما شماها فقط توقع یه طرفه داریدنمونه ش هم که قراره ما هیچی نخواهیم که شما بیشتر به خودتون برسید!! 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ شمام که حرف رفیق مارو میزنی .... میگه حتی عشق مادر به فرزند هم به خاطر حب نفس مادر هست به خودش نه چیز دیگه .... همین حرف شما .... کی میخوای درست بشی .... :w00: نه اینجوری نیست بعضیا از دیدن بازی بچه هاشون لذت میبرن بعضی دیگه از خوشحالی بچه ها درحال بازی بعضیا بچه هاشونو اونجوری بار میارن که مثل زیور آلاتشون جلو مردم پز بدن بعضیا اونجوری که بچه شون راحت باشه و به راحتیش راضین چجوری میتونی این دوتا گروهو مثل هم بدونی؟ ضمنا لازم نیست انقد عصبانی باشی برات خوب نیست... :ws2: 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ببخشیدا ولی چرت میگی:w00:کجای عشق مادر به فرزند به خاطر مادره؟؟:w00:کدوم مادریه به خاطر خودش بچه شو دوست داشته باشه؟؟تنها عشق قابل مثال همینه چون بچه جنایت هم بکنه بازم مادر نمیتونه منتفر باشه چون برای اون عشق زحمت کشیده... چه کسی الان بابت کس دیگه اینجوری زحمت میکشه که در تنیجه ش عشق بی قید و شرط به وجود بیاد؟؟ نه اینجوری نیستبعضیا از دیدن بازی بچه هاشون لذت میبرن بعضی دیگه از خوشحالی بچه ها درحال بازی بعضیا بچه هاشونو اونجوری بار میارن که مثل زیور آلاتشون جلو مردم پز بدن بعضیا اونجوری که بچه شون راحت باشه و به راحتیش راضین چجوری میتونی این دوتا گروهو مثل هم بدونی؟ گفتم رفیقم طرز فکرش اینه نه من .... :w00: میگه که مادر بچه شو دوست داره چون خودشو دوست داره .... چون دوست نداره خودش تو غم و غصه بیوفته به واسطه مشکلات فرزندش .... پس به ناچار همه تلاششو برای فرزند میکنه .... باز بیاید بگید من چرت میگم .... :w00:.... من نمیگم ،رفیقم میگه .... :w00: عشقی که به خاطر مسائل مادی و رفاهی و توقع بخواد نباشه و تبدیل به چیزهای دیگه بشه همون بهتر از اول نباشه اون چهارمرحله ای که گفتم مثل کاشتن یه بذر میمونه برای تبدیل شدن به درخت .... عشق ، شکوفه اون درخته .... باید از شکوفه مراقبت کرد تا میوه بشه .... نمیشه چیدش .... میوه اون درخت میشه باور که قابل چیدن و استفاده کردنه .... حالا هی بیا بوگو تبدیل نمیشه .... :icon_pf (34): ضمنا لازم نیست انقد عصبانی باشی برات خوب نیست... :ws2: اخه نمیزارن .... نمیزارن این دخترا :obm:.... به اون قبله نمیزارن .... :w00: از دستشون نه روح داریم نه روان .... اینم اصابمه .... :ws54: در ضمن ما دخترا اگه توقعمون رو کم بکنیم شما ها روتون از اینکه هست اینقدر زیادتر میشه که فکر میکنید همه چیز به همین راحتیه...هر چند ارزش یه ادم به خصوص زن به مادیات نیست اما شماها فقط توقع یه طرفه داریدنمونه ش هم که قراره ما هیچی نخواهیم که شما بیشتر به خودتون برسید!! اوه اوه .... په دل پری .... پیاده شو با هم بریم بانو .... 2 لینک به دیدگاه
چنلی بل 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم فک میکنم ارزششو نداره برای کسی اینطوری زندگی رو حروم کردن...درسته که آدم از رفتنه کسی که دوسش داره ناراحت میشه ولی همین که رفته ضربه بزرگی هست دیگه همه عمر و تلف کردن برای چی؟!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده