am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ببخشیدا سر حرفم با هیچکس نیست اما وقتی تونستید تو دنیای واقعی یکی رو راضی کنین که بمونه پیشتون و هی باهم درجا بزنین اینجا هم همین کار رو بکنید یعنی چی هی میگیم بیا و برو همین دیروز یکی برگشت که گفته بود خداحافظ ای خانه دوم و ازین چرت و پرتا ارزش نداره وقت خودتون رو ضایع کنید واس کسایی که خودش رو براتون ضایع نمیکنه (نه اون ضایع، منظورم نابودی و اینا بود) اگه جای این منت کشیدنا تونستین چارتا نوشته مهم و از ته دل ول کنین خودش با کله بر میگرده اسی بار اولش نیست میره یادمه زمانی که مدیر این تالار بودم خیر سرم، قهر کرد که تاپیک خونواده هندیش (یا همچین چیزایی) رو فرستادم گفتگو دوستانه ولی هنوزم معتقدم چیزی نبود جز اسپم بازهم بر میگرده کلا کاربرهای نت علاقه دارن خودشون رو لوس کنن این رو من میگم که تا حالا بیشتر از ده بار از نت خداحافظی کردم ولی دیگه به این نتیجه رسیدم که نت ارزش نداره واقعا هیچکدومتون نفهمیدین امینی که صب تا شب اینجا پلاس بود یه هفته نبود منظورم این نیست که چرا به یادم نبودیم اما اینا همش حرفه و حرف هممون فراموشکاریم، اگه دو روز نبینیم هم رو باید تو دفترچه خاطرات و آلبوم عکس دنبال خودمون بگردیم یکی دیگه ازونایی که رفت فکور بود خیلیا میگن غائب همون فکوره، ولی من میگم اگه اونم باشه رفت و خودش رو تا حد زیادی اصلاح کرد و برگشت یا خیلیای دیگه مثلا سامان (وافن) که دوبار هم فک کنم بهترین استارتر شد الان کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ غیر از چنتا اسپم در هفته و گشتن تو پروفا کار دیگه نمیکنه گاهی رفتن لازمه گاهی موندن گاهی باید رفت تا با قدرت برگشت به قول خودم مرداب بودن آسونه، سعی کن تالاب باشی پ.ن 1: این آخرین تاپیکم توی این تالار بود و دیگه تو این تاپیک پست نمیزنم پ.ن 2: سعی نکنین به من بپرین و اینا چون واقعا به نوشته هام واقفم و سعی میکنم مخاطبم رو بسنجم تا حد زیادی، تا از چیزی مطمئن نباشم به هیچ وجه نمینویسم!!! پ.ن 3: بهتره از بین خودتون یه انسان رو پیدا کنید تا مدیریت کنه بهتون، جامعه ایرانی همیشه باید چوب بالا سرش باشه وگرنه جز بدوی ترین رفتارها کاری ازش سر نمیزنه (خودم هم ایرانیم) 11 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ پ.ن 4: افراد بالا رو اسم بردم چون باهاشون احساس دوستی دارم، وگرنه معمولا اسم نمیبرم جایی از کسی:flowerysmile: ایام به کام 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خب اگه احتیاج به نبودن یا تنهایی دارن ... من فک کنم خیلی بی صدا برن و بر گردن خیلی بهتره ... تاپیک زدن و بحث و تبادل نظر نداره که ... یه وقت حس میکنه باید بره ... خودشم حس کرد میاد ... حالا اینکه دلیل رفتنش چیه اصن بحث جالبی نیست ... البته این نظر منه .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده