Construction 4752 ارسال شده در 19 شهریور، 2011 با رخصت از حاجی... رو [/url]این بذار هی وای من:icon_pf (34): 2
Construction 4752 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 این [/url]رو برام بکنید :اسمال آقا بصورت حرفه ای تر را حمید میتونه برات کار کنه... 4
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2011 فایل متحرک رو چطوری ویرایش میکنید با برنامه هایی که فایل متحرک رو میتونن ویرایش کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Nightingale 10531 ارسال شده در 3 آبان، 2011 فایل متحرک رو چطوری ویرایش میکنید برنامه هایی که میلاد گفت درسته ولی اینا با فایر وورک Fire work اینجوری ویرایش شده
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 آبان، 2011 با برنامه هایی که فایل متحرک رو میتونن ویرایش کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی با فتوشاپ نمیشه انجام داد ؟؟
Nightingale 10531 ارسال شده در 3 آبان، 2011 یعنی با فتوشاپ نمیشه انجام داد ؟؟ اونجوری که بتونی تمام لایه ها رو ببینی برای ویرایش انیمیشن نه
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 9 آبان، 2011 بچه ها این شکلکهایی که درست کردین همه رو یه جای بزارین که قابل دسترسی باشه
sookut 13735 ارسال شده در 25 دی، 2011 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم ولی به نظر من این کار لازم نیست چون ما از شکلکها برای بیان احساساتمون استفاده میکنیم و رفتار یک شکلک میگه که چه حسی داریم اگر بنا بر نوشتن حرف بود که شکلک لازم نبود! حالا این حس تو آدمها متفاوته و از هر شکلکی میشه تو شرایط متفاوت استفاده کرد ولی این نوشتن باعث میشه که از یک شکلک فقط برای زدن یک حرف خاص و احساس خاص استفاده بشه و در بیان احساسات دیگه هیچ کاربردی نداشته باشه بازم میگم این فقط نظر منه:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
partow 25305 ارسال شده در 25 دی، 2011 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلمولی به نظر من این کار لازم نیست چون ما از شکلکها برای بیان احساساتمون استفاده میکنیم و رفتار یک شکلک میگه که چه حسی داریم اگر بنا بر نوشتن حرف بود که شکلک لازم نبود! حالا این حس تو آدمها متفاوته و از هر شکلکی میشه تو شرایط متفاوت استفاده کرد ولی این نوشتن باعث میشه که از یک شکلک فقط برای زدن یک حرف خاص و احساس خاص استفاده بشه و در بیان احساسات دیگه هیچ کاربردی نداشته باشه بازم میگم این فقط نظر منه:texc5lhcbtrocnmvtp8 بله .. موافقم ... اگر کسی شکلک اختصاصی اینا خواست همینجا درخواست بده ... :yes: 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 دی، 2011 درود. من یک شکلک اختصاصی میخوام. این شکلک :zadan: با هر بار زدن بنویسه: بگو اسی ماه،اسی شاه،اسی بشقاب پرنده. درخواست جدی هستا،خیلی وقته دنبالشم مرسی. 3
ارسال های توصیه شده