...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اخیییییییییییی.چقد ناز بودن.کلی خندیدم مخصوصا" به لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو این بذار هی وای من:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بلی ... بدهیه باید بررسی های علمی انجام بدم!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ با رخصت از حاجی... رو [/url]این بذار هی وای من:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ بلی ... بدهیه این رو برام بکنید : اسمال آقا 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ این [/url]رو برام بکنید :اسمال آقا بصورت حرفه ای تر را حمید میتونه برات کار کنه... 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فایل متحرک رو چطوری ویرایش میکنید 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فایل متحرک رو چطوری ویرایش میکنید با برنامه هایی که فایل متحرک رو میتونن ویرایش کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فایل متحرک رو چطوری ویرایش میکنید برنامه هایی که میلاد گفت درسته ولی اینا با فایر وورک Fire work اینجوری ویرایش شده لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با برنامه هایی که فایل متحرک رو میتونن ویرایش کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی با فتوشاپ نمیشه انجام داد ؟؟ لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی با فتوشاپ نمیشه انجام داد ؟؟ اونجوری که بتونی تمام لایه ها رو ببینی برای ویرایش انیمیشن نه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها این شکلکهایی که درست کردین همه رو یه جای بزارین که قابل دسترسی باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ واسه اینم بذار:آله خوبه؟ :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم ولی به نظر من این کار لازم نیست چون ما از شکلکها برای بیان احساساتمون استفاده میکنیم و رفتار یک شکلک میگه که چه حسی داریم اگر بنا بر نوشتن حرف بود که شکلک لازم نبود! حالا این حس تو آدمها متفاوته و از هر شکلکی میشه تو شرایط متفاوت استفاده کرد ولی این نوشتن باعث میشه که از یک شکلک فقط برای زدن یک حرف خاص و احساس خاص استفاده بشه و در بیان احساسات دیگه هیچ کاربردی نداشته باشه بازم میگم این فقط نظر منه:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلمولی به نظر من این کار لازم نیست چون ما از شکلکها برای بیان احساساتمون استفاده میکنیم و رفتار یک شکلک میگه که چه حسی داریم اگر بنا بر نوشتن حرف بود که شکلک لازم نبود! حالا این حس تو آدمها متفاوته و از هر شکلکی میشه تو شرایط متفاوت استفاده کرد ولی این نوشتن باعث میشه که از یک شکلک فقط برای زدن یک حرف خاص و احساس خاص استفاده بشه و در بیان احساسات دیگه هیچ کاربردی نداشته باشه بازم میگم این فقط نظر منه:texc5lhcbtrocnmvtp8 بله .. موافقم ... اگر کسی شکلک اختصاصی اینا خواست همینجا درخواست بده ... :yes: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ درود. من یک شکلک اختصاصی میخوام. این شکلک :zadan: با هر بار زدن بنویسه: بگو اسی ماه،اسی شاه،اسی بشقاب پرنده. درخواست جدی هستا،خیلی وقته دنبالشم مرسی. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ این شکلک را برام درست میکنی یا نه؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده