رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خوشبختم.

من هیچی م نشده. اونا رفتن کوه , سر حال بودنش به من رسیده. الان همشون خوابن. خسته و کوفته. من که همش خوردم و خوابیدم دیگه چرا شکفته نباشم. خدا سبب ساز است . دری که بنده ببندد در خدا باز است. این حکایت تا اونجا ادامه خواهد داشت که تاپیک هوتن رو بترکونیم. خیال کرده. :ws28:

:ws3:

هفتۀ دیگه فقط بخاطر غایب میریم کوه که روحیه بگیره. :ws49:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم.

ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد.

و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود.

من که ای کیو ندارم بگیرم کنه مطلب رو اما

اینو درعوضش بگیر از من:

روی دیوار بهشت نوشته اند

لعنت بر پدرومادر کسی که دراین مکان سیب بخورد!

• Like 8
لینک به دیدگاه
من که ای کیو ندارم بگیرم کنه مطلب رو اما

اینو درعوضش بگیر از من:

روی دیوار بهشت نوشته اند

لعنت بر پدرومادر کسی که دراین مکان سیب بخورد!

شما یه دوره خصوصی یا با خودم بگیر یا با استاد شیطان متوجه کنه مطلب میشی:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
شما یه دوره خصوصی یا با خودم بگیر یا با استاد شیطان متوجه کنه مطلب میشی:ws3:

درنبرد بین خیر وشر اهریمن واهورا ,یهوه وابلیس ونیکی وپلیدی تنها یک چیز است که راهگشاست

تفاوت اندکی بنام عقل

کاشکی راهگشا بود...

خدمت میرسیم استاد:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
درنبرد بین خیر وشر اهریمن واهورا ,یهوه وابلیس ونیکی وپلیدی تنها یک چیز است که راهگشاست

تفاوت اندکی بنام عقل

کاشکی راهگشا بود...

اره همینیه که میگی اما یه چیزایی هم هست که در پرده است خدمت رسیدم عرض میکنم:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تفاوت اندکی بنام عقل

کاشکی راهگشا بود...

اگه سوالی دارین چرا مستقیما از خود من نمیپرسین .... واسطه برا چی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم.

ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد.

و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود.

:ws52::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...