FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خوشبختم. من هیچی م نشده. اونا رفتن کوه , سر حال بودنش به من رسیده. الان همشون خوابن. خسته و کوفته. من که همش خوردم و خوابیدم دیگه چرا شکفته نباشم. خدا سبب ساز است . دری که بنده ببندد در خدا باز است. این حکایت تا اونجا ادامه خواهد داشت که تاپیک هوتن رو بترکونیم. خیال کرده. هفتۀ دیگه فقط بخاطر غایب میریم کوه که روحیه بگیره. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم. ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد. و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود. من که ای کیو ندارم بگیرم کنه مطلب رو اما اینو درعوضش بگیر از من: روی دیوار بهشت نوشته اند لعنت بر پدرومادر کسی که دراین مکان سیب بخورد! 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من که ای کیو ندارم بگیرم کنه مطلب رو امااینو درعوضش بگیر از من: روی دیوار بهشت نوشته اند لعنت بر پدرومادر کسی که دراین مکان سیب بخورد! شما یه دوره خصوصی یا با خودم بگیر یا با استاد شیطان متوجه کنه مطلب میشی 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ شما یه دوره خصوصی یا با خودم بگیر یا با استاد شیطان متوجه کنه مطلب میشی درنبرد بین خیر وشر اهریمن واهورا ,یهوه وابلیس ونیکی وپلیدی تنها یک چیز است که راهگشاست تفاوت اندکی بنام عقل کاشکی راهگشا بود... خدمت میرسیم استاد 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ درنبرد بین خیر وشر اهریمن واهورا ,یهوه وابلیس ونیکی وپلیدی تنها یک چیز است که راهگشاستتفاوت اندکی بنام عقل کاشکی راهگشا بود... خدمت میرسیم استاد اره همینیه که میگی اما یه چیزایی هم هست که در پرده است خدمت رسیدم عرض میکنم 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ درنبرد بین خیر وشر اهریمن واهورا ,یهوه وابلیس ونیکی وپلیدی تنها یک چیز است که راهگشاستتفاوت اندکی بنام عقل کاشکی راهگشا بود... خدمت میرسیم استاد اگه سوالی دارین چرا مستقیما از خود من نمیپرسین .... واسطه برا چی 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اگه سوالی دارین چرا مستقیما از خود من نمیپرسین .... واسطه برا چی البته خواستیم نام شما فاش نشود 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم. ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد. و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ البته خواستیم نام شما فاش نشود مشکلی نیس .... بصورت آنلاین در خدمت شما هستیم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده