هوتن 15061 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم. ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد. و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود. 38
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 هوا گول شيطون خورد بعد ادمو گول داد پس از همون اول خانوما زود باور بودن اقايونم خامشون ميشدن و چوب اشتباهاتشون رو ميخوردن عجب پيشنه تاريخي داره اين خام شدن !! 6
zzahra 4750 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خوش اومدی هوتن خان:flowerysmile: ولی راستش نفهمیدم منظور تاپیک رو 7
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خوش اومدی هوتن خان:flowerysmile:ولی راستش نفهمیدم منظور تاپیک رو خوب شاید بخاطر ذهن اشفته منه 9
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2010 سلام ...رسیدن به خیر! سلام ممنون ......................:icon_gol: 9
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 هوا گول شيطون خورد بعد ادمو گول دادپس از همون اول ادما زود باور بودن اقايونم خامشون ميشدن و چوب اشتباهاتشون رو ميخوردن عجب پيشنه تاريخي داره اين خام شدن !! خب ادم که عقل داشت....میتونست نخوره سلام....خوش اومدی 7
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خب ادم که عقل داشت....میتونست نخوره سلام....خوش اومدی :icon_gol: اصلا انگار هیشکی نخوند چی نوشتم ................ خوش اومدین :wubpink: ممنون :icon_gol: 9
maryam_alien 9904 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خوش تشریف آوردین بعدشم بنده هم کمال تشکر رو از خدا جون، شیطون جون و پدر و مادر عزیزم دارم. برای درست کردن این دنیا و تلاش برای گول زدنم و آوردنم به این دنیا که بعد پرتم کنن تو مغز جهنم که تا ابد توش بسوزم 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 :icon_gol:اصلا انگار هیشکی نخوند چی نوشتم ................ 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: 6
الهام. 8079 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 سيلام بابايييييييييييييييييييييييييييي دلم برات تنگ شده بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خوش اومدي 2
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق 5
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 حمید خوش اومدی ......... ممنون خوش تشریف آوردینبعدشم بنده هم کمال تشکر رو از خدا جون، شیطون جون و پدر و مادر عزیزم دارم. برای درست کردن این دنیا و تلاش برای گول زدنم و آوردنم به این دنیا که بعد پرتم کنن تو مغز جهنم که تا ابد توش بسوزم من صحبت میکنم شما با خودم بیای بهشت خوش اومدی ممنون چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن سيلام باباييييييييييييييييييييييييييييدلم برات تنگ شده بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خوش اومدي ممنون الهام جان میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه 12
shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 سلام حمید جان واییییییییییییییییییییییی چخده جات خالی بود اینجا خوش اومدی 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 ممنون من صحبت میکنم شما با خودم بیای بهشت ممنون حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن ممنون الهام جان یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه رفتی صحبت کن منم ببرن بهشت یه غلمان هم بیاد در خدمتم 6
ارسال های توصیه شده