هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم. ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد. و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود. 38 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ هوا گول شيطون خورد بعد ادمو گول داد پس از همون اول خانوما زود باور بودن اقايونم خامشون ميشدن و چوب اشتباهاتشون رو ميخوردن عجب پيشنه تاريخي داره اين خام شدن !! 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خوش اومدی هوتن خان:flowerysmile: ولی راستش نفهمیدم منظور تاپیک رو 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خوش اومدی هوتن خان:flowerysmile:ولی راستش نفهمیدم منظور تاپیک رو خوب شاید بخاطر ذهن اشفته منه 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام ...رسیدن به خیر! سلام ممنون ......................:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سیب رو کی کند بعد کی خورد؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ هوا گول شيطون خورد بعد ادمو گول دادپس از همون اول ادما زود باور بودن اقايونم خامشون ميشدن و چوب اشتباهاتشون رو ميخوردن عجب پيشنه تاريخي داره اين خام شدن !! خب ادم که عقل داشت....میتونست نخوره سلام....خوش اومدی 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خب ادم که عقل داشت....میتونست نخوره سلام....خوش اومدی :icon_gol: اصلا انگار هیشکی نخوند چی نوشتم ................ خوش اومدین :wubpink: ممنون :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خوش تشریف آوردین بعدشم بنده هم کمال تشکر رو از خدا جون، شیطون جون و پدر و مادر عزیزم دارم. برای درست کردن این دنیا و تلاش برای گول زدنم و آوردنم به این دنیا که بعد پرتم کنن تو مغز جهنم که تا ابد توش بسوزم 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol:اصلا انگار هیشکی نخوند چی نوشتم ................ 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ سيلام بابايييييييييييييييييييييييييييي دلم برات تنگ شده بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خوش اومدي 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ حمید خوش اومدی ......... ممنون خوش تشریف آوردینبعدشم بنده هم کمال تشکر رو از خدا جون، شیطون جون و پدر و مادر عزیزم دارم. برای درست کردن این دنیا و تلاش برای گول زدنم و آوردنم به این دنیا که بعد پرتم کنن تو مغز جهنم که تا ابد توش بسوزم من صحبت میکنم شما با خودم بیای بهشت خوش اومدی ممنون چرا جوابی که نوشتم ارسال نشد؟ :JC_thinking: در هر صورت خیلی خوش اومدی منتظر تاپیکهای فلسفی عجیب غریبت هستیم. :girl_yes2: حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن سيلام باباييييييييييييييييييييييييييييدلم برات تنگ شده بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خوش اومدي ممنون الهام جان میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ سلام حمید جان واییییییییییییییییییییییی چخده جات خالی بود اینجا خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ممنون من صحبت میکنم شما با خودم بیای بهشت ممنون حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن ممنون الهام جان یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه رفتی صحبت کن منم ببرن بهشت یه غلمان هم بیاد در خدمتم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده