VINA 31339 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 چه فامیل گیری بوده . خیلی از نمازخونا هم نماز صبحو میپیچونن ، شما که جای خود داری . اتفاقا من نماز صبح دوست دارم فقط 1
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 اگر نماز انسان را از منکرات باز میداشت الان درب دادگاهها و دادسرا ها باید بسته میبود. 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 اتفاقا من نماز صبح دوست دارم فقط چون فقط دو رکعت دوست داری 4
shaden. 18583 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 خدایا من مسئول تنهاییت نیستم پس از من نخواه شب پاشم نماز شب بخونم 2
VINA 31339 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 چون فقط دو رکعت دوست داری هم اون هم اونکه بعدش میشینم درس میخونمروزی که خواب بمونم درس نمیخونم خدایا من مسئول تنهاییت نیستم پس از من نخواه شب پاشم نماز شب بخونم اتفاقا نماز شب یه حالی میده البته من یه مدت اونم دو رکعت میخوندمخیلی صفا داره 1
shaden. 18583 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 هم اون هم اونکه بعدش میشینم درس میخونمروزی که خواب بمونم درس نمیخونم اتفاقا نماز شب یه حالی میده البته من یه مدت اونم دو رکعت میخوندمخیلی صفا داره :ws21: 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 11 آبان، 2012 به نظر من نماز واقعا انسانو از منکرات دور میکنه.شاید اثرش سریع نباشه چون نمازهایی که ما میخونیم نماز واقعی نیست و خودمونم نمیخوایم.خیلی وقتا در مقابل انتخاب خوب و راه درست مقاومت میکنیم... باید نماز حقیقی خوند و راه قلبو به سوی خدا باز کرد تا تاثیر درست نمازو دید... یه روزه هم درست نمیه ولی خوب وقتی با کسی ارتباط برقرار میکنی که پاکه و تو رو به پاکی دعوت میکنه و حتی کمکت میکنه و انقد مهربونه که با تمام بدیهات بهت لطف میکنه به نظرت رو رفتار تو اثر نمیذاره؟ یه جا بالاخره شرمنده میشی که چرا انقد بدی کردی و اون فقط خوبی کرد...... و البته خود خدا هم کمک میکنه. 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 11 آبان، 2012 مهم اینه که با خودت رو دروایسی نداشته باشی اگر قرار نماز بخونی بلند شو بخون اگرم نمیخونی بهتر بود می گفتی به این دلیل و این دلیل نمی خونم این همه آبرو ریزی ه نداشت حالا صبح اینجوری می رفتی زیر پتو ،ظهر و شب و چیکار می کردی؟ 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 آبان، 2012 من نماز میخونم ولی نماز صبحام معمولا قضا میشه.البته الان که ماه رمضونه نه اگرم جای شما بودم بی رودربایستی میگفتم که نماز نمیخونم.بهتر از این بود که اینجوری بشه حالا یاده یه خاطره افتادم. یه شب رفتیم خونه عمه خانومم خوابیدیم. قبل از خواب به همه سفارش کردم که منو واسه نماز صبح یبدار نکنن.ولی عمه خانونم لطف کردن همه رو تک تک بیدار کردن.همه نماز خوندن جز من. صبحم که بیدار شدم گفتم عمه بچه های بیچاره تون از دست شما چی میکشن. 1
ارسال های توصیه شده