غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به نظر من کار بیخودی است . مثال میزنم. رود گنگ از هيماليا جاري مي شود. جريان يافتن برايش طبيعي است، زنده است، آب دارد، جاري است و اقيانوس را پيدا خواهد كرد. رودخانه از پاسبان يا از كشيش نمي پرسد كه "اقيانوس كجاست؟" آيا هرگز رودخانه اي را ديده ايد كه سر گذر بايستد و از پاسبان بپرسد كه "اقيانوس كجاست؟"! جست و جوي اقيانوس در وجودش پنهان است. و رودخانه انرژي دارد، پس مي تواند كوه ها و صخره ها را بشكافد، از دشت ها عبور كند و به اقيانوس برسد. اقيانوس هر چقدر هم كه دور باشد، هر چقدر پنهان باشد، رودخانه به يقين آن را خواهد يافت. و رودخانه هيچ كتاب راهنما يا نقشه ندارد كه مسير را نشانش دهد، ولي قطعاً به آن خواهد رسيد. ولي فرض كنيد كه بر سر راهش سد بزنند! فرض كنيد ديوارهاي بلند در گرداگرد آن ساخته شود. آنوقت چه؟ رودخانه قادر است بر موانع طبيعي كه سر راه دارد فايق آيد و آن ها را از بين ببرد، ولي اگر موانع ساخته ي دست انسان باشند، آنگاه ممكن است كه رودخانه هرگز به اقيانوس نرسد. درك اين تفاوت اهميت دارد. هيچ "مانع طبيعي" در واقع، مانع نيست، براي همين است كه رودخانه به اقيانوس مي رسد: با شكافتن كوهستان ها به آن مي رسد. ولي اگر آن موانع اختراع انسان ها باشد، مي توانند مانع رسيدن رودخانه به اقيانوس شوند. تکرار تجربه دیگران بخاطر اینکه ظرفیت شان با ما متفاوت است نمیتواند برای ما مفید باشد چون این کار مثل پوشیدن کفش دیگران بر پای خود است. نظر شما در این مورد چیست؟ 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مشورت کردن خیلی خوبه، اما اجازه دادن به دیگران برای تصمیم گرفتن به جای شما،امری اشتباه است... برای همین هم نباید زیاد از یک انسان کمک خواست،چون به مرور زمان آنطرف احساس بزرگی کرده و به خود اجازه دخالت در کارهای شما را میدهد. نمونه بارزش تئوری دیکــتاتوری مطلقه است....... 8 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مشورت کردن خیلی خوبه، اما اجازه دادن به دیگران برای تصمیم گرفتن به جای شما،امری اشتباه است... برای همین هم نباید زیاد از یک انسان کمک خواست،چون به مرور زمان آنطرف احساس بزرگی کرده و به خود اجازه دخالت در کارهای شما را میدهد. نمونه بارزش تئوری دیکــتاتوری مطلقه است....... ایا مشورت کردن باعث نمیشه انسان به داشته هاش شک کنه و اعتماد به نفسش رو از دست بده؟ 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ایا مشورت کردن باعث نمیشه انسان به داشته هاش شک کنه و اعتماد به نفسش رو از دست بده؟ نه با آدمهای قابل اعتماد مشورت کن ، نظراتشونو جمع کن و خودت بهترین تصمیم رو بگیر یعنی از تجربیات اونها در مورد مشکلت نهایت استفاده رو ببر به نظر من مشورت به این شکل خوبه ولی اینکه تحت سلطه کسی باشی که ازش مشورت میگیری اصلا کار معقولی نیست البته اینها نظر شخصیه منه و به نظر من همین تاپیک شما معناش همون مشورت گرفتنه که الان دارین این کار رو میکنین:ws2: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نهبا آدمهای قابل اعتماد مشورت کن ، نظراتشونو جمع کن و خودت بهترین تصمیم رو بگیر یعنی از تجربیات اونها در مورد مشکلت نهایت استفاده رو ببر به نظر من مشورت به این شکل خوبه ولی اینکه تحت سلطه کسی باشی که ازش مشورت میگیری اصلا کار معقولی نیست البته اینها نظر شخصیه منه و به نظر من همین تاپیک شما معناش همون مشورت گرفتنه که الان دارین این کار رو میکنین:ws2: قلب هرگز پرسشي ندارد؛ با اين وجود پاسخ را دريافت ميكند! ذهن هزار و يك سوال دارد با اين حال هرگز پاسخي در يافت نمیکند! زيرا نميداند چطور دريافت كند 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ قلب هرگز پرسشي ندارد؛ با اين وجود پاسخ را دريافت ميكند! ذهن هزار و يك سوال دارد با اين حال هرگز پاسخي در يافت نمیکند! زيرا نميداند چطور دريافت كند درسته بحث دل و عقل با هم فرق میکنه بعضی وقتها میمونی به حرف دلت گوش بدی یا به حرف عقلت ولی من همیشه به حرف دلم گوش دادم با اینکه خیلی وقتها برام سخت بوده ولی هیچوقت عذاب وجدان نداشتم عقل و دل هیچوقت با هم مشورت نمیکنن و این طبیعیه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بسیار عالی گفتی غایب عزیز کسی که به راهش ایمان داشته باشد زندگیش چاره ای جز تسلیم دربرابر او نخواهد داشت 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بسیار عالی گفتی غایب عزیزکسی که به راهش ایمان داشته باشد زندگیش چاره ای جز تسلیم دربرابر او نخواهد داشت قربان خاک پای قدم دوست که تاپیک منو مزین فرمود. فدای داداش سهیل بشم من. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ایا مشورت کردن باعث نمیشه انسان به داشته هاش شک کنه و اعتماد به نفسش رو از دست بده؟ نه باعث نمیشه،چرا باعث بشه؟ مشورت معمولا درباره چیزی صورت میگیره که اصلا دانشی نسبت به آن نداری،چه برسه بخواهی بهش شک هم بکنی.... 5 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ مصلحت ومشورت اصلا یه چیزه اساسی و ضروری و کارآمده مثلا فکر کن اگه مصلحت در کار سیاسیت مداران مثل ایران نبود الان شوما داشتی کریسمس و تو کافه ها جشن میگرفتی و فاسد میشدی مصلجت ومشورت خیلی خوبه... 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ مصلحت ومشورت اصلا یه چیزه اساسی و ضروری و کارآمده مثلا فکر کن اگه مصلحت در کار سیاسیت مداران مثل ایران نبود الان شوما داشتی کریسمس و تو کافه ها جشن میگرفتی و فاسد میشدی مصلجت ومشورت خیلی خوبه... اين هم يه جور مشورته غايب جان بهت توصيه ميكنم ازاين جور مشورتها بپرهيزي 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اين هم يه جور مشورته غايب جان بهت توصيه ميكنم ازاين جور مشورتها بپرهيزي من که اصولا با ذات مشورت مخالفم. 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من هرکاری دلم بگه میکنم اصولا منم خیلی به مشورت اعتقاد ندارم ولی خیلی دوس دارم با دیگران در مورد کارام حرف بزنم که به نوعی دردودل کردنه به اصطلاح من مشورت میکنم ولی آخرش کار خودمو میکنم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من که اصولا با ذات مشورت مخالفم. :jawdrop::167: من هرکاری دلم بگه میکنماصولا منم خیلی به مشورت اعتقاد ندارم ولی خیلی دوس دارم با دیگران در مورد کارام حرف بزنم که به نوعی دردودل کردنه به اصطلاح من مشورت میکنم ولی آخرش کار خودمو میکنم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ هیچ جوره حال نمی کنم با مشورت کردن...ولی آی خوب مشورت میدم به همه... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ هیچ جوره حال نمی کنم با مشورت کردن...ولی آی خوب مشورت میدم به همه... آره تو خوب مشاوره میدی خووووووووووووووووب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده