sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من با شما موافقم٬ دوست واژه ی مقدسیست ولی میشه ازتون درخواست کنم که نظرتون رو بگید. بقول شاهین: ولی تو قصه ی خودت رو بکش نقاش٬ بذا هرکی هرچی میخواد باشه٬ تو خودت باش. شاد و سربلند باشید آنارشیست بله درسته ولي آخه نميدونم چه جوري بيان كنم من دوستي داشتم كه به خاطر من از جونش گذشت واسه همين وقتي كلمه دوست مياد يه احساس عجيبي بهم دست ميده كه از گفتنش عاجزم... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بله درستهولي آخه نميدونم چه جوري بيان كنم من دوستي داشتم كه به خاطر من از جونش گذشت واسه همين وقتي كلمه دوست مياد يه احساس عجيبي بهم دست ميده كه از گفتنش عاجزم... منو یاد یه چیزی انداختی که سال ها بود می خواستم فراموشش کنم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ منو یاد یه چیزی انداختی که سال ها بود می خواستم فراموشش کنم الهی فدات بشم کتی جونم ببخشید من خودم هم با این تاپیک یاد اون شخص افتادم و صبح کلا به هم ریختم ولی دیگه گذشته ها گذشته بخند 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ الهی فدات بشم کتی جونم ببخشیدمن خودم هم با این تاپیک یاد اون شخص افتادم و صبح کلا به هم ریختم ولی دیگه گذشته ها گذشته بخند ولی واقعا دوستیم دوستیای قدیم... 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ولی واقعا دوستیم دوستیای قدیم... آره کتی اینجا اسپم نکنیم من میترسم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جانم اسپم!! چند نوع دوست داریم ولی من ۲نوعشون رو دارم! یک نوعش این بود وقتی میوفتادیم بازداشتی! کنار هم بودیم و باهم میگفتیم عجب کار باحالی کردیم ولی ۲روز بعدش باهم پشیمون میشدیم! یک نوعش هم این بود که میومد از بازداشتی درمون میاورد!! ولی با تمام این حرفا فقط ۱ دوست دارم و با تمام حرفاش زندگی میکنم٬ ادراکش رو دیوانه وار دوست دارم هرچند افکارمون بعضی جاها فرق میکنه در کل انقدر معیارهای دوستیم رو فقط ۱نفر یا ۲نفر تا الان داشتند و حکاضرم بخاطروشن جلو دنیا که هیچی٬ جلو خدا هم بایستم! شاد و سربلند باشید آنارشیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده