sookut 13735 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 من با شما موافقم٬ دوست واژه ی مقدسیست ولی میشه ازتون درخواست کنم که نظرتون رو بگید. بقول شاهین: ولی تو قصه ی خودت رو بکش نقاش٬ بذا هرکی هرچی میخواد باشه٬ تو خودت باش. شاد و سربلند باشید آنارشیست بله درسته ولي آخه نميدونم چه جوري بيان كنم من دوستي داشتم كه به خاطر من از جونش گذشت واسه همين وقتي كلمه دوست مياد يه احساس عجيبي بهم دست ميده كه از گفتنش عاجزم... 2
کتایون 15176 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 بله درستهولي آخه نميدونم چه جوري بيان كنم من دوستي داشتم كه به خاطر من از جونش گذشت واسه همين وقتي كلمه دوست مياد يه احساس عجيبي بهم دست ميده كه از گفتنش عاجزم... منو یاد یه چیزی انداختی که سال ها بود می خواستم فراموشش کنم 1
sookut 13735 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 منو یاد یه چیزی انداختی که سال ها بود می خواستم فراموشش کنم الهی فدات بشم کتی جونم ببخشید من خودم هم با این تاپیک یاد اون شخص افتادم و صبح کلا به هم ریختم ولی دیگه گذشته ها گذشته بخند 1
کتایون 15176 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 الهی فدات بشم کتی جونم ببخشیدمن خودم هم با این تاپیک یاد اون شخص افتادم و صبح کلا به هم ریختم ولی دیگه گذشته ها گذشته بخند ولی واقعا دوستیم دوستیای قدیم... 1
sookut 13735 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 ولی واقعا دوستیم دوستیای قدیم... آره کتی اینجا اسپم نکنیم من میترسم:banel_smiley_52: 1
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2011 جانم اسپم!! چند نوع دوست داریم ولی من ۲نوعشون رو دارم! یک نوعش این بود وقتی میوفتادیم بازداشتی! کنار هم بودیم و باهم میگفتیم عجب کار باحالی کردیم ولی ۲روز بعدش باهم پشیمون میشدیم! یک نوعش هم این بود که میومد از بازداشتی درمون میاورد!! ولی با تمام این حرفا فقط ۱ دوست دارم و با تمام حرفاش زندگی میکنم٬ ادراکش رو دیوانه وار دوست دارم هرچند افکارمون بعضی جاها فرق میکنه در کل انقدر معیارهای دوستیم رو فقط ۱نفر یا ۲نفر تا الان داشتند و حکاضرم بخاطروشن جلو دنیا که هیچی٬ جلو خدا هم بایستم! شاد و سربلند باشید آنارشیست 2
ارسال های توصیه شده