VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دلم سكوت كرده امضام هم در موردم درسته چون منو نميشناسي اين فكر رو ميكني آواتارم هم بهم مياد ااا هم دردیم من عاشقه اون خنده اواتاروتم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ااا هم دردیم من عاشقه اون خنده اواتاروتم مرسييييييي گلم منم عاشخ خودتم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چه نوشابه برا هم باز میکنن اه اه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چه نوشابه برا هم باز میکنن اه اه حسود هرگز نياسود 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اینقدرم دنیا بد نیس اما امضات منو یاد مشکلاتی انداخت که اعلب همکلاسیام و خودم بیدا کردیم همش فشارمون میافته همش سر گیجه و تهوع:icon_pf (34): دیدی که دنیا به همین بدی هست.... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دیدی که دنیا به همین بدی هست.... شبا از دانشگاه میومدم چند تا چایی میخوردم تا سوزش گلوم خوب شه تهوع وحشتناک سردردای خفن عجب هوای بدیه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ فعلا که هممون محکومیم به جهان سومی بودن:icon_pf (34): و شاید تنها راه فرار همون درس خوندن باشه:جهان سوم جایی است که مردم برای فرار از آن تن به درس خواندن میدهند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده