maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خون آشام ها ، خون آشام به دنیا میان... گاز گرفتن و اینا مال تو داستانه..برای ایجاد حس اروتیک و تعلیق و کشش و این چیزها 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ چطور یک انسان تبدیل به یک خون آشام می شود؟ طبق داستانهای رومانی، رعدو برق شدید هنگام تولد، یا تولد نوزاد با موی خیلی زیاد می تواند دلیل باشد، یا اگر هنگام دفن مرده اشتباهی روی دهد یا شخصی از طرف یک وامپایر مورد حمله قرر گیرد، در همه این حالتها جسد او می تواند تبدیل به یک خون آشام شود. افراد خارج از نرم جامعه، بیشتر در معرض خطرند؛ دزدها، جنایتکاران، فاحشه ها، کسانی که بسیار دیر یا خیلی زود می میرند و خلاصه هر فرم غیر نرمال بودن. آبراهام وان هلسینگ(Abraham van Helsing) در رمان دراکولا مرتب تکرار می کند که: "نگران نباشید خانم مینا، دراکولا برای همیشه مرده است!" و چه اشتباهی می کرد! کنت نامردنی در برابر تعقیب کننده های خود ایستاده و می گوید: " تصور می کنید که مرا رانده اید، اما من خیلی بیش از اینها هستم. انتقام من تازه آغاز شده است. من آنرا بین دهها قرن تقسیم می کنم و زمان نیز به نفع من کار خواهد کرد!" چقدر به خون آشام اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خون آشام بودن بد نیست که خون انسان آشام بودن بده برخی از عشایر خراسان وقتی گوسفند رو قربونی می کردن اون خون اولیه ( حدود یه لیتر ) رو تو یه ظرف جمع می کردن و می جوشوندن و می خوردن معتقد بودن برا سلامتیشون مفیده 4 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:قبایلی هنوز تو آفریقا و آمریکا هنوز هستن که حون آشامند... ولی....توی شهر من با عمامه بیشتر دیدمشون...... 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:قبایلی هنوز تو آفریقا و آمریکا هنوز هستن که حون آشامند...ولی....توی شهر من با عمامه بیشتر دیدمشون...... :w16: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خون تو باورهای اولیه وپگانی نماد تقدس بوده وتقدیم کردن خون یا اشامیدن اونو طبق باورهای خرافی موجب تقدیس وعمرجاویدان واز این جور خرافات میدونستن هنوزم که هنوزه رگه های این باورها بین خودمون مشهوده ادمهای زیادی بودن که روان پریش شدن تحت اثر این اعتقادات از پادشاهان بگیر تا افراد عادی به شخصه فقط کمیک استریپ هست برام وفیلمهاش نقش سرگرم کنندگی وداستانهاش ارزش نقد تاریخ همین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده