eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخه خداییش شما قضاوت کنید شما اگه از هتل عباسی میرفتید تا پل خواجو و دوباره بر میگشتین خسته نمیشدین؟ ولی وجدانا خیلی تو راه با بچه ها خوش گذشت............ رفتین و برگشتین ....!!؟ 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ رفتین و برگشتین ....!!؟ اوهوم........ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها ! یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها !یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: تبريزيا جا موند دارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن 1 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها !یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: :there: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن بیا اینجا خودم میبرمت :there: :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . 8 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن اااا تبریزیام هستن ، منم ببر :4chsmu1: کجان ؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بیا اینجا خودم میبرمت :babygirl: قول ميدي؟ پس ميام قاطيه شيرازيا 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن اینجا هیشکی هیشکیو نبرد .... هر کی خواست خودش اومد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ قول ميدي؟پس ميام قاطيه شيرازيا قول ! حالا شما کجایی هستی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . :ws28::ws28: عجب نخودچی خورونی بوده پشت سر من :persiana__hahaha: سبزی بیارم خدمتتون؟ 8 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بچه ها بعد امتحانا یه قرار بذارید خیلی دوست دارم شما رو ببینم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اینجا هیشکی هیشکیو نبرد .... هر کی خواست خودش اومد بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيام خيلي دوس داشتم بيام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بچه ها بعد امتحانا یه قرار بذارید خیلی دوست دارم شما رو ببینم مجازید پشت سر من غیبت کنید :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . :whistle: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ قول ! حالا شما کجایی هستی ؟ تهران من ديگه ميرم بخوابم فردا امتحان دارم:banel_smiley_52: دفه بهد كه قرار گذاشتين حتما ميام شب بخير 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من شاید عید بیام شیراز.بعد خودمو خودت با هم قرار میذاریم افسانه:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده