eder 13733 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 آخه خداییش شما قضاوت کنید شما اگه از هتل عباسی میرفتید تا پل خواجو و دوباره بر میگشتین خسته نمیشدین؟ ولی وجدانا خیلی تو راه با بچه ها خوش گذشت............ رفتین و برگشتین ....!!؟ 6
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها ! یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: 6
setiya 12666 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها !یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: تبريزيا جا موند دارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن 1
BAW705 226 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بسی حسودیمان میشود....قرار مشهدی ها ، تهرانی ها و حالا اصفهانی ها !یکی بگه چرا این انجمن شیرازی نداره :w74: :there:
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن بیا اینجا خودم میبرمت :there: :babygirl: 1
just work 12355 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . 8
BAW705 226 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن اااا تبریزیام هستن ، منم ببر :4chsmu1: کجان ؟
setiya 12666 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بیا اینجا خودم میبرمت :babygirl: قول ميدي؟ پس ميام قاطيه شيرازيا 1
eder 13733 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 تبريزيا جا مونددارم ميرم با اونا قرار بزارم اصفهانيا هم منو نبردن اینجا هیشکی هیشکیو نبرد .... هر کی خواست خودش اومد 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 قول ميدي؟پس ميام قاطيه شيرازيا قول ! حالا شما کجایی هستی ؟ 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . :ws28::ws28: عجب نخودچی خورونی بوده پشت سر من :persiana__hahaha: سبزی بیارم خدمتتون؟ 8
BAW705 226 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بچه ها بعد امتحانا یه قرار بذارید خیلی دوست دارم شما رو ببینم 4
setiya 12666 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اینجا هیشکی هیشکیو نبرد .... هر کی خواست خودش اومد بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيام خيلي دوس داشتم بيام 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 بچه ها بعد امتحانا یه قرار بذارید خیلی دوست دارم شما رو ببینم مجازید پشت سر من غیبت کنید :persiana__hahaha: 4
eder 13733 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اون عقبیا .... لطفا سکوت را بفرمایید ..!!! ببخشید این محمد بابا برقی ما بلد نیست این با میکسر کار کنه و صدا رو تنظیم کنه ... دفعه بعد میگیم " سیروان " بیاد تا بتونه تنظیم کنه ... الوووووووووووووو ای بابا اکو زیاد شد یک یک یک دو دو دو .... خوبه ؟ دیگه شرمنه این ادمین خسیس بلندگوی نون خشکه فروشی محلوشون خریده برای انجمن ... من فقط در همین حد بگم اتفاقاتی که در این دیدار تاریخی بوقوع پیوست بقدری هولناک و دهشتناک بود که مثنوی هفتاد من هم نمیتونه اون رو در خودش جای بده ... و اما یک افشاگری مختصر ... در این دیدار پیرامون برخی از دوستان صحبت شد و برخی افراد معلوم الحال تا تونستند از برخی تعضا غیبت کردند و قش قش خندیدند و ... برخی از اسامی نامبرده شده : 1 - خانوم مهناز دی 2 - میلاد 3 - بازهم خانوم مهناز دی 4 - سهیل 5 - اسی 6 - بازهم خانوم مهناز دی 7 - سمندون 8 - و باز هم خانوم مهناز دی 9 - چکاوک 10 - دیگه خجالت میکشم بگم خانوم مهناز دی 11 - اشتباه کردید هیچکسی از ادمین حتی یه اسم خشک و خالی هم نبرد 12 - بگم ؟ 13 - غایب 14 - دیگه اسمشو نمیگم پینیون هیچ مسئولیتی بابت این افشاگری به عهده نمیگیرد . :whistle: 4
setiya 12666 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 قول ! حالا شما کجایی هستی ؟ تهران من ديگه ميرم بخوابم فردا امتحان دارم:banel_smiley_52: دفه بهد كه قرار گذاشتين حتما ميام شب بخير 1
سمندون 19440 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 من شاید عید بیام شیراز.بعد خودمو خودت با هم قرار میذاریم افسانه:persiana__hahaha: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری