آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بهترین راه پیچش :persiana__hahaha: الان یعنی خیلی تابلو بود میخوام بپیچونم ...... 1 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یاالله ... سلام به بچه هایه همشهری خودم :167: 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یاالله ... سلام به بچه هایه همشهری خودم :167: سلام:banel_smiley_52:خوبی؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخه خداییش شما قضاوت کنید شما اگه از هتل عباسی میرفتید تا پل خواجو و دوباره بر میگشتین خسته نمیشدین؟ ولی وجدانا خیلی تو راه با بچه ها خوش گذشت............ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ الان یعنی خیلی تابلو بود میخوام بپیچونم ...... از خیلی اونور تر :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یاالله ... سلام به بچه هایه همشهری خودم :167: علیک سلام لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یاالله ... سلام به بچه هایه همشهری خودم :167: خو علیک سلام حالا چرا با چوب وارد میشی ؟:167::167:....... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یاالله ... سلام به بچه هایه همشهری خودم :167: امير خودموني؟ 1 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام:banel_smiley_52:خوبی؟:banel_smiley_52: سلام نترس از اونجایی که اومد بچه هایه اصفهانی کم لطف بودن گفتم اینجا تلافی کنم علیک سلام خو علیک سلام حالا چرا با چوب وارد میشی ؟:167::167:....... چیکار کنم آخه جنگ اول به از صلح آخر :ws2: امير خودموني؟ سلام ستیا جونم . 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام نترس از اونجایی که اومد بچه هایه اصفهانی کم لطف بودن گفتم اینجا تلافی کنم چیکار کنم آخه جنگ اول به از صلح آخر :ws2: سلام ستیا جونم . سلاااااام خوش اومدي تو همراه اينا نرفتي واسمون تعريف كني؟ 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام نترس از اونجایی که اومد بچه هایه اصفهانی کم لطف بودن گفتم اینجا تلافی کنم چیکار کنم آخه جنگ اول به از صلح آخر :ws2: سلام ستیا جونم . ببین داش من من گفته باشم این دادات که میبینی بچه تخت پولاده خلاصه جنگ منگ و اینا خواستی بکنی آره دیگه........:167: (الان گربه رو کشتم فکر کنم.....) دادا خیلی خوش اومدی.......... ایشالا دیدار بعدی حتما بیا ببینیمت...... 2 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلاااااامخوش اومدي تو همراه اينا نرفتي واسمون تعريف كني؟ من تازه امروز عضو شدم :ws2:(البته وسوسه هایه جنابعالی هم بی تاثیر نبود) ایشالله سریه بعد :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ببین داش من من گفته باشم این دادات که میبینی بچه تخت پولاده خلاصه جنگ منگ و اینا خواستی بکنی آره دیگه........:167: (الان گربه رو کشتم فکر کنم.....) دادا خیلی خوش اومدی.......... ایشالا دیدار بعدی حتما بیا ببینیمت...... نه مرسی بچه ها هستن ما زینبیه هستیم کاری داشتی بوگو 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من تازه امروز عضو شدم :ws2:(البته وسوسه هایه جنابعالی هم بی تاثیر نبود)ایشالله سریه بعد :62izy85: دلمان بسي تنگوليده بود دفه بهد تو نفوذي هستي هرچي شد بيا برام تعريف كن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) mahnaz.d, AFARIN, pinion*+, setiya خب علیرضا هم اومد....خودت زحمتشو بکش 2 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ دلمان بسي تنگوليده بود دفه بهد تو نفوذي هستي هرچي شد بيا برام تعريف كن منم همینطور دلم اینقده شده بود "." :w410:بله قربان 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اهم اهم الو الو .... امتحان مبکنیم ... 1 - 2 - 3 1111111 222222222 صدا میاد ؟ اون عقبیا ... محمد جون ولومشو بیشتر کن خانوما اقایون اون اخر یکم ساکت باشین لطفا ... بسم الله الرحمن الرحیم الهم عجل لویک الفرج ولعافیه و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه با سلام و عرض خسته نباشید به شهدای اسلام و درود به روح پر فتوح ان یار سفر کرده ... این حقیر بعنوان یکی از دوستان حاضر در دیدار بزرگ و تاریخی هشتم دیماه 89 که بمناسبت راهپیمایی تاریخی مردم با بصیرت و انقلابی در دیماه 88 بر علیه رژیم ستم شاهی ... ببخشید بر علیه فتنه گران برگزار شد اعلام میدارم در دیدار خانواده ی بزرگ نواندیشان در اصفهان شهر گنبدای فیروزه ای و " میلک شیک انار " های 4500 تومنی اتفاقات خفنی افتاد که در اینده ی نه چندان دور به سمع و بصر دوستان عزیز میرسانم تا مشت محکمی باشد بر دهان اجانب و مایه عبرتی شود برای ادمین انجمن !!! 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ برادر علیرضا یه کم بلند تر...این ته سالن صدات نمی یاد....ولوم بده 3 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ برادر علیرضا یه کم بلند تر...این ته سالن صدات نمی یاد....ولوم بده کاملا درست می فرمایند ، یکی از این بلند گو هام خرابه قیژ قیژ می کنه :ws2: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اهم اهم الو الو .... امتحان مبکنیم ... 1 - 2 - 3 1111111 222222222 صدا میاد ؟ اون عقبیا ... محمد جون ولومشو بیشتر کن خانوما اقایون اون اخر یکم ساکت باشین لطفا ... بسم الله الرحمن الرحیم الهم عجل لویک الفرج ولعافیه و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه با سلام و عرض خسته نباشید به شهدای اسلام و درود به روح پر فتوح ان یار سفر کرده ... این حقیر بعنوان یکی از دوستان حاضر در دیدار بزرگ و تاریخی هشتم دیماه 89 که بمناسبت راهپیمایی تاریخی مردم با بصیرت و انقلابی در دیماه 88 بر علیه رژیم ستم شاهی ... ببخشید بر علیه فتنه گران برگزار شد اعلام میدارم در دیدار خانواده ی بزرگ نواندیشان در اصفهان شهر گنبدای فیروزه ای و " میلک شیک انار " های 4500 تومنی اتفاقات خفنی افتاد که در اینده ی نه چندان دور به سمع و بصر دوستان عزیز میرسانم تا مشت محکمی باشد بر دهان اجانب و مایه عبرتی شود برای ادمین انجمن !!! الان تو عليرضايي؟ پس كي تهريف ميكنيد برامون؟ عسك هم گرفتن؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده