آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ای رهبر ازاده اماده ایم اماده ... ----------- دوستان عزیز سلام من حدود نیم ساعت پیش توی دانشگاه نجف اباد با سجاد گولاخ دیدار داشتم و یه ناهار خفن با هم زدیم تو رگ و همچنین با " اوستا ادر " هم دیدار داشتیم . همگی اماده ایم برای دیدار نهایی ... به به پس انگار دیدار بزرگ از صبح شروع شده......... ناهارو کی حساب کرد؟ ........ آقا سلام مارو هم میرسوندی......... انشاالله امروز راس ساعت 5:30 جهت تجدید میثاق حضور به هم میرسانیم.......... 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به به پس انگار دیدار بزرگ از صبح شروع شده......... ناهارو کی حساب کرد؟ ........ آقا سلام مارو هم میرسوندی......... انشاالله امروز راس ساعت 5:30 جهت تجدید میثاق حضور به هم میرسانیم.......... ان شالا 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ 5شنبه عصر من در حال امتحان دادنم...التماس دعا!!!!خوش بگذره... درود بر ستاره بانو........ خیلی حیف شد نیستی ......... ولی چه میشه کرد امتحانه دیگه.......... حالا گلیه نکن امتحانت حتما خوب میشه، الان یه هفتس نشستی داری میخونی.......... ولی دفعه بعد دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیستا گفته باشم........:w00: 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ درود بر ستاره بانو........خیلی حیف شد نیستی ......... ولی چه میشه کرد امتحانه دیگه.......... حالا گلیه نکن امتحانت حتما خوب میشه، الان یه هفتس نشستی داری میخونی.......... ولی دفعه بعد دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیستا گفته باشم........:w00: درود نه بابا...1هفته چیه...من بدبخت 2تا امتحان داده ام...امروزم یکی... امیدوارم بتونم بیام سریای بعدی!!!!(کلا ما که دودره بازیم..) 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ هل كوفتل هم زوج و فرد داره؟اي بابا اكشال نداره الان يه هل كوفتل زوج ميخرم (دارندگي و برازندگي) جیب خالی پز عالی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ جیب خالی پز عالی اييييييييييييش من يه آلمه پول دارم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اصفهااااااااان...... اصفهاااااااااان...... نبود.......... رفتیما........ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام من جا موندم:icon_pf (44): منم میخواستم بیام ولی نشد دوستان عزیز جای ما را هم خالی کنید 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ما آمدیم........ جای همه دوستانی که نتونستن بیان خالی بود ......... بسیار بسیار خوش گذشت ، دل همتون هم بسوزه........... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ما آمدیم........جای همه دوستانی که نتونستن بیان خالی بود ......... بسیار بسیار خوش گذشت ، دل همتون هم بسوزه........... تائید می شود ...... 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم وسط راه بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيام حيف 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم وسط راه بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيامحيف مگه هلیکوفترت دوگانه سوز نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آقا ما که شرمنده بچه ها شدیم ولی آخرش خیلی باحال بود ، یه ماجراهایی بود که بیا و ببین 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مگه هلیکوفترت دوگانه سوز نیست؟ نه بايد ببرم نمايندگيش آقا ما که شرمنده بچه ها شدیم ولی آخرش خیلی باحال بود ، یه ماجراهایی بود که بیا و ببین خب تهريف كن 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تعریفش زیاد مزه نداره ، باید بودی و می دیدی 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام حالا بگین چی شد دو تا عکس بدین ما دلمان آب شد 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تعریفش زیاد مزه نداره ، باید بودی و می دیدی الان باید خودش بگیم بیاد تعریف کنه ....... 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تعریفش زیاد مزه نداره ، باید بودی و می دیدی اگه کسی از امشب حرف زد این انجمن رو رو سرتون خراب میکنم:w00: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده