آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 ای رهبر ازاده اماده ایم اماده ... ----------- دوستان عزیز سلام من حدود نیم ساعت پیش توی دانشگاه نجف اباد با سجاد گولاخ دیدار داشتم و یه ناهار خفن با هم زدیم تو رگ و همچنین با " اوستا ادر " هم دیدار داشتیم . همگی اماده ایم برای دیدار نهایی ... به به پس انگار دیدار بزرگ از صبح شروع شده......... ناهارو کی حساب کرد؟ ........ آقا سلام مارو هم میرسوندی......... انشاالله امروز راس ساعت 5:30 جهت تجدید میثاق حضور به هم میرسانیم.......... 7
setiya 12665 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 به به پس انگار دیدار بزرگ از صبح شروع شده......... ناهارو کی حساب کرد؟ ........ آقا سلام مارو هم میرسوندی......... انشاالله امروز راس ساعت 5:30 جهت تجدید میثاق حضور به هم میرسانیم.......... ان شالا 6
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 5شنبه عصر من در حال امتحان دادنم...التماس دعا!!!!خوش بگذره... درود بر ستاره بانو........ خیلی حیف شد نیستی ......... ولی چه میشه کرد امتحانه دیگه.......... حالا گلیه نکن امتحانت حتما خوب میشه، الان یه هفتس نشستی داری میخونی.......... ولی دفعه بعد دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیستا گفته باشم........:w00: 5
Astraea 25351 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 درود بر ستاره بانو........خیلی حیف شد نیستی ......... ولی چه میشه کرد امتحانه دیگه.......... حالا گلیه نکن امتحانت حتما خوب میشه، الان یه هفتس نشستی داری میخونی.......... ولی دفعه بعد دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیستا گفته باشم........:w00: درود نه بابا...1هفته چیه...من بدبخت 2تا امتحان داده ام...امروزم یکی... امیدوارم بتونم بیام سریای بعدی!!!!(کلا ما که دودره بازیم..) 4
★napadid★ 2337 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 هل كوفتل هم زوج و فرد داره؟اي بابا اكشال نداره الان يه هل كوفتل زوج ميخرم (دارندگي و برازندگي) جیب خالی پز عالی 1
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اصفهااااااااان...... اصفهاااااااااان...... نبود.......... رفتیما........ 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 سلام سلام من جا موندم:icon_pf (44): منم میخواستم بیام ولی نشد دوستان عزیز جای ما را هم خالی کنید 1
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 ما آمدیم........ جای همه دوستانی که نتونستن بیان خالی بود ......... بسیار بسیار خوش گذشت ، دل همتون هم بسوزه........... 5
eder 13732 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 ما آمدیم........جای همه دوستانی که نتونستن بیان خالی بود ......... بسیار بسیار خوش گذشت ، دل همتون هم بسوزه........... تائید می شود ...... 5
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 منم وسط راه بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيامحيف مگه هلیکوفترت دوگانه سوز نیست؟ 2
smmoosavian 1993 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 آقا ما که شرمنده بچه ها شدیم ولی آخرش خیلی باحال بود ، یه ماجراهایی بود که بیا و ببین 5
setiya 12665 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 مگه هلیکوفترت دوگانه سوز نیست؟ نه بايد ببرم نمايندگيش آقا ما که شرمنده بچه ها شدیم ولی آخرش خیلی باحال بود ، یه ماجراهایی بود که بیا و ببین خب تهريف كن 1
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 تعریفش زیاد مزه نداره ، باید بودی و می دیدی الان باید خودش بگیم بیاد تعریف کنه ....... 3
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 تعریفش زیاد مزه نداره ، باید بودی و می دیدی اگه کسی از امشب حرف زد این انجمن رو رو سرتون خراب میکنم:w00: 6
ارسال های توصیه شده