just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ای بابا سعی خودمو میکنم ولی قول نمیدم. :167::167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ شما دوتا نمیخواین برین بخوابین دیگه:w00: 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ شما دوتا نمیخواین برین بخوابین دیگه:w00: من رفتم ... داد نزن ولی این استاده آدم درستی نیس ... اگه از فضایل اخلاقیش بگم شاخ در میاری یکی باید اصلاحش کنه :167: تا فردا 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop: حسن برو بخواب تا نیومدم :167: 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ صبح به خير كسي نيست ؟؟ بچه ها تا ديروقت بيدار بودن الان همه خوابن !!! اينجا اصفهان است ، ساعت 8 و 25 دقيقه بامداد 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ صبح به خير كسي نيست ؟؟ بچه ها تا ديروقت بيدار بودن الان همه خوابن !!! اينجا اصفهان است ، ساعت 8 و 25 دقيقه بامداد سلام صبح بخیر....... آره من که دیشب تا 3 بیدار بودم بچه ها هم بودن که من دیگه رفتم ...... کلا دیشب شب زنده داری بود.... اینجا هم اصفهان است فقط ساعتش یه خورده فرق داره 8:39 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ توجه توجه با عرض پوزش قرار یه نیم ساعت افتاد عقب تر......... چون بعضی بچه ها تا 4:30 کلاس دارن ناچار شدیم قرار رو به ساعت 5:30 موکول کنیم که برسن......... پس ساعت 5:30 روبروی هتل عباسی تو آمادگاه منتظرتونیم.......... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حيف كه قرار برم تهران وگرنه ميومدم اصفهان لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حيف كه قرار برم تهران وگرنه ميومدم اصفهان خوب سر راهت یه سر هم بیا اصفهان........ لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خوب سر راهت یه سر هم بیا اصفهان........ صبح ميرم... لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه خير، مثل اينكه هنوز قراره روبروي هتل عباسي از سرما يخ بزنيم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ توجه توجه با عرض پوزش قرار یه نیم ساعت افتاد عقب تر......... چون بعضی بچه ها تا 4:30 کلاس دارن ناچار شدیم قرار رو به ساعت 5:30 موکول کنیم که برسن......... پس ساعت 5:30 روبروی هتل عباسی تو آمادگاه منتظرتونیم.......... خدا خیرت بده!!!! اینجوری بهتر شد!به کلاسمونم میرسیم! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بليط هواپيما گيرم نيومد با هلكوفتل شخصيم ميام جلو هتل عباسي جا برا فرود هست؟ لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ای رهبر ازاده اماده ایم اماده ... ----------- دوستان عزیز سلام من حدود نیم ساعت پیش توی دانشگاه نجف اباد با سجاد گولاخ دیدار داشتم و یه ناهار خفن با هم زدیم تو رگ و همچنین با " اوستا ادر " هم دیدار داشتیم . همگی اماده ایم برای دیدار نهایی ... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بليط هواپيما گيرم نيومد با هلكوفتل شخصيم ميامجلو هتل عباسي جا برا فرود هست؟ نه اونجا طرح زوج و فرده هلی کوفتر تو هم که فرده امروز نمیتونی بیای اونجا ......... میتونی با چتر از اون بالا بپری پایین........... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ 5شنبه عصر من در حال امتحان دادنم...التماس دعا!!!! خوش بگذره... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ برق اصفهانین یا صنعتی؟ شما صنعتی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه اونجا طرح زوج و فرده هلی کوفتر تو هم که فرده امروز نمیتونی بیای اونجا .........میتونی با چتر از اون بالا بپری پایین........... هل كوفتل هم زوج و فرد داره؟ اي بابا اكشال نداره الان يه هل كوفتل زوج ميخرم (دارندگي و برازندگي) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده